Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

köszönöm :)

2. pv57

pv57 Utánpótlás-írogató

Köszi, várok türelemmel.

3. cghh15

cghh15 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A ragasztómühelyt nem kaptam meg csak a kettes szintet.

4. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Sziasztok! Én is kettes szintet kaptam,és nem lehet kihelyezni.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia cghh15!

Az alapot meg kell építened a Városban a Műhelyben. Csak ez után fogod tudni kitenni rá a narancs fejlesztést.

6. Nildia

Szia ancsa103!

Az alapot meg kell építened a Városban a Műhelyben. Csak ez után fogod tudni kitenni rá a narancs fejlesztést.

7. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

8. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Nos nekem minden újra lett telepítve, törölve stb. a gépen és sajnos tegnap óta ezt játsza nekem is, hogy ahogy elkezdek az állatokra kattintani kidob. Ha véletlenül nagyon lassan sikerül a 4 db. állatra rákatintani, akkor a bájitalok beadásánál dob ki folyamatosan. roppant bosszantó, főleg, hogy nem 1-2 tenyésztelepet működtetek.
    Egyéb javaslat?
    Üdv. J.

9. Nildia

Szia Judabeli!

A Kolléga által javasolt takarításokat naponta, vagy akár naponta többször is érdemes elvégezni.
    Alkalmanként csak pár kattintás.
    Illetve próbálj meg másik böngészőről is játszani.

10. ladanyika1960

ladanyika1960 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! ma Én is így jártam a mozival és nincs össze függésben a firefox használattal.eddig minden mozi után adta de ma egyik farmomon sem adott.:mad:

11. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék 82-es szinten állok, a tp mutatók, ill. számláló, vagy mennyi idő van még a csatnik, tp növelők lejártáig,nem mutatja, úgy a paszulyon sem jelzi mennyi idő van a következő aktiváláshoz, az állatok nem mozognak. Egyszer már segítettetek rajtam, egy darabig jó volt, de most ismét " sötétben" tapogatózom. Kérem segítsetek, köszönöm. Üdv. szer-etet ID 51035174

12. Nildia

Szia szer-etet!

A beállításoknál nézd meg a Tippek kapcsolót, bekapcsolt állapotban kell lennie, hogy mutassa az információs buborékokat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1538

13. Nildia

Szia ladanyika1960!

Előfordul, hogy a sikeres mozizás ellenére sem kapunk mozipontot.
    Ennek pótlására utólag nincs lehetőség.
    De nem is von le a mozizási lehetőségeidből.

14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sajnos nálam jó rég óta egyáltalán nincs mozi,de úgy olvasom sokaknál van,ha adódnak problémáik is. Esetleg néhanapján a kérdőív jelenik meg. Valami gond lehet nálam?

15. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem hinném, hogy gond lenne nálad. A reklámfilmeket, kérdőíveket limitált mennyiségben rakják fel. Ha a nézettség elári ezt a számot, akkor a továbbiakban nem elérhető. Sokszor járok én is úgy, hogy olvasom: van MOZI. Mire belépek, nálam nincs, vagy csak az egyik farmomon tudom megnézni.

16. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, ma átnéztem a tenyésztős feladatokat, hogy hol van még ami XXL-es barkácsot ad. Meglepetten vettem észre hogy hiányzik az egy szem csókhalam. nem adtam el, mert legutóbb gyémánthalat és szépfülűt tettem ki a piacra. A csókhalat meg a fejlesztésre szántam, még kettő db kellett volna. Azt hogy mikor tünt el, nem tudom, hiszen nem napi szinten nézegetem a tenyészállataimat. Tudtok segíteni? :oops:

Gazda: Tüsike56ID: 26300358

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Megnézettem neked: sajnos, nem leljük a nyomát, hová lett. Visszanézni csak bizonyos időkorlátig lehet. Csak a felhasználás lehetőségeit tudom neked leírni, hátha beugrik neked mi lett vele: Küldetések, piac, ólak építése, tenyésztés (ha kevert tenyésztés volt, akkor el is veszhetett) esetleg karámba ha tetted. (Vannak esetek, amikor megváltozik a színe a karámban, ha mellett más színű állat is van.)
    Ennyit tudtam neked segíteni.

18. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Jó reggelt!
    Most megint lement a KIA-film a moziban, és megint nem adott pontot. Sokadszorra játssza el ezt a disznóságot ez a reklám. Most már ideje lenne tenni valamit. :)

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A korábbi hasonló bejelentés után a központ tájékoztatása megtörtént. Türelmet kérünk.

20. aniko630912

aniko630912 Fórum-zöldfülű

Gazda: aniko630912ID: 30692325
    Sziasztok! 48 órája nem működik a kerge-kertem, nem nyitja meg, ki írja plug-in használatát, de a többi kertemnél engedi kinyitni. Mi van a programmal?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.