Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Régen... Kb. 3 hete,de lehet,hogy több. Ki tudja ezt észben tartani? Elég sokat piacoztam mostanában.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia levianyu1!

1000 db hagymát a piacon 2015-02-27 11:15:32-kor adtál el.
    Göndör bárány eladásod nem volt, a pajtádban 3 db található.

levianyu1 kedveli ezt.
  3. ildi630731

ildi630731 Fórum-zöldfülű

Nálam sem működik.

4. Nildia

Szia ildi630731!

Próbálj meg másik böngészőről belépni a játékba, és úgy vásárolni farmaranyat.

5. ewus1991

ewus1991 Utánpótlás-írogató

Próbáltam másik böngészőt, egyszerűen nem elérhető, de úgy látom másnál sem. Itt komolyabb gond lehet, mint böngészőről, böngészőre váltani.

6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nem tudom a mozival mi tortent? egy pillanatra felvillan a film es utanna eltunik es par perc utan sem indul el es csak varok es semmi , nem irja , hogy sajnos most nincsen film , hanem elkezdodik de utanna semmi es igy mozipenzt sem ad , kerlek nezzetek utanna , koszonom szepen :)

7. Nildia

Szia missuzy_53!

Tegnapi és mai napon több hibabejelentés is érkezett ezzel kapcsolatban többek között itt, ebben a topikban is.
    Tehát a jelenség ismert, tudnak a készítők már róla.
    Javítása folyamatban van, addig is türelmedet kérjük, köszönöm!
    Amit tehetsz, hogy megpróbálod megnézni a mozit egy másik böngészőről belépve a játékba.
    Illetve a jelenleg használt böngésződet is ellenőrizd, ha kell frissítsd!
    Többeknél vezetett már eredményre, hátha Nálad is megoldást jelent.

missuzy_53 kedveli ezt.
  8. Nildia

Szia ewus1991!

Pontosan hol akad el a folyamat?

9. ewus1991

Belépek az üzleti oldalra, rákattintok az üzlet ikora, besárgul az oldal, majd kiirja, hogy a Weboldal nem elérhető. Már kb. ezt csinálja egy órája. Van két másik farmom is. Az egyiken símán vettem aranyat, a másikon a véltelt elindítottam, amikor ez a hiba bejött, itt is eltűnt minden, és a weboldal nem ..... szöveg jelent meg. Az aranyat még ott megkaptam, és ezen a farmon már nem sikerült semmi. Bocsi, ha kicsit zavaros voltam.

10. Nildia

Szia ewus1991!

Nincs gond a bankolási oldal elérésével, ezért a saját gépedet kellene első körben átnézned.

Töröld le és telepítsd újra a Flash Playered, ehhez segítség a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Valamint a böngésződ frissességét, verzióját is ellenőrizd, ha szükséges azt is frissítsd.

11. ewus1991

Rendben megpróbálom. És köszi. Jó éjszakát nektek

12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Már lassan majdnem 1 éve mozit se láttam , / nincs ponzor / most van de a mozi nem üzemül a fehér kert látszik , ugy látszik ez a mozi nem a magyar játékosoké ha a farmeráma keretéből kivennék a REKLÁMOT --------- vagy az lenne a mozi ami előjön minden bejelenkezésnél akkor lenne jó világ a játékosok mennyi aranyat gyűjtenének ---- gyűjteni nem szabad csak venni !!!!!!!

13. Nildia

Szia .dolgos.!

Tegnapi és mai napon több hibabejelentés is érkezett ezzel kapcsolatban többek között itt, ebben a topikban is.
    Tehát a jelenség ismert, tudnak a készítők már róla.
    Javítása folyamatban van, addig is türelmedet kérjük, köszönöm!
    Amit tehetsz, hogy megpróbálod megnézni a mozit egy másik böngészőről belépve a játékba.
    Illetve a jelenleg használt böngésződet is ellenőrizd, ha kell frissítsd!
    Többeknél vezetett már eredményre, hátha Nálad is megoldást jelent.

Ígéretet soha nem kaptunk, hogy állandóan fogunk tudni mozizni.
    Ez nagyban hasonlít az ingyen farmarany szerzési lehetőséghez, ott sincs állandóan ajánlat.

Ha van szponzor van lehetőségünk, ha nincs nem tehetünk mást mint várakozunk.

14. demmlerjulianna

demmlerjulianna Járnitanuló

Sziasztok.

EGy probléma:

VOlt 9 ajánlatom a trágyák között 63 .s 49-es csp áron
    a 63-asok eltüntek. A 49-esek nem!!! Gondolhatnám, hogy esetleg a trágya ára annyira felszökött, de félnaponta nézem és 30 fölé is alig ment....
    Ezen felül a 49-es árú trágyáim nincsennek a listában (eladók között) Jelen pillanatban a legdrágább trágya 45 Csp-s. Lehetséges, hogy lejárt az időszak, amíg ajánlatban tartotta a gép, és utána nem kaptam vissza????

15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom szepen ! megprobalom! :)

16. demmlerjulianna

demmlerjuliannaID: 32489052

17. Nildia

Szia demmlerjulianna!

Kicsit pontosítsunk a dolgon.

Pontosan mennyi ajánlatod volt kint, azokat pontosan mikor tetted ki.
    Azt is vedd figyelembe, hogy ha több az ajánlat kint a piacon, mint amennyit megjelenít, akkor attól még az kint van, csak nem tudsz odalapozni, nem látod. Ezért lehet, hogy az aktuálisan legmagasabban látott árú árunál ténylegesen a kintlévő áruk közül lényegesen magasabb áron is vannak kint.

Illetve ha ellenőriztetni szeretnél, pontos farmnév és ID szám megadása szükséges.

18. demmlerjulianna

ID az előbb ment....
    Pontosan nem tudom megmondani. Kb egy hete raktam ki a 63-as CSP-jű ajánlatokat.
    Vissza szerintem nem kerültek (kb 7-8 db volt5 egyenként 200-600 db-osak).
    Eladásuk pedig meglepne, mert 30-35-40 fölé nem ment az áruk az én piacomon.

Kérlek nézzétek meg (nem a pénz hiányzik, sem a termény, hanem az elv érdekel, hogy valamit rosszul látok-e)

19. Nildia

Szia demmlerjulianna!

Többek között a tegnapi nap este volt 9 tétel trágya eladásod.
    Adod veszed, részletes listáért a supportra kellene menned.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Arra figyelj, hogy a kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod elküldeni azt.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni.

20. -Nofre-

-Nofre- Fórum-zöldfülű

Szia.
    A Bahamaramaban elertam a 108-as szintet de a 7. kamra nem nyilt ki vele, pedig ugy lattam az ismertetoben, hogy az akkor nyilik ki. Koszi a valaszt/ segitseget.

-Nofre- 3380740

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.