Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    19.09.2014, 09:14:50-kor fogyasztottál utoljára répás-almás csatnit, valószínüleg ennek hatása nélkül arattál.

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt -e valami a pajtából és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

2. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Sziasztok,

az előúbb vásároltam egy közepes méretű szupertrágya adagot 124 aranyért és nem kaptam meg.
    gabcsunga ID 48740209 Már ki-be lépkedtem többször, de nem történt semmi.
    köszönöm, szép estét.
    gabcsunga

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.9.14
  3. gojo81

gojo81 Utánpótlás-írogató

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gabcsunga!

Nem közepes szupertrágya csomagot vásároltál, aminek az ára egyébként 60 FA, hanem közepes Kacsakata szupertrágyát vásároltál 125 FA-ért.

5. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Nekem már hónapok óta nincs lehetőségem a mozizásra.
    Azt hittem, hogy ez a lehetőség meg is szünt, mert sem a szöveg sem a vetités helye nem olyan mint volt.
    Egy farmtárssal történt levelezés folytán jöttem rá, hogy másnak van mozizás csak nekem nincs.

Larsza
    ID: 18021446

6. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Igen, közben rájöttem. Köszi a választ, szép estét.
    gabcsunga

7. Nildia

Szia Larsza!

Sajnos az elmúlt hónapokban nem lettünk elkényeztetve filmekkel a moziban.
    Ez ugyanis szponzor függő. Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a lehetőséget, akkor nézhetünk, ha nincs, akkor nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Nagyon sok gazda ( többek között például én is ) régóta csak várakozunk.
    Annyit viszont megnézhetsz, hogy a böngésződön nincs e reklámblokkoló a kiegészítők között, ez befolyással lehet a mozidra.

8. csegő99

csegő99 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem hiányzik a pajtából semmi. Én néztem el, sajnos csak 1 csatnit használtam fel, ami közben lejárt. Köszönöm a gyors választ. További szép estét! :)

9. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Mint jeleztem a farmszomszédnak van mozija, legalábbis időnként. Nekem egyszerűen - véletlenül - sincs. Sőt, nem is lehetne, mert az a szöveg, amelyen időzítve be lehetne kapcsolni, az sincs. Tehát nálam nincs az a 14 perces lehetőség sem, vagyis ez sincs kiirva, azaz információs tábla hiányos. Akár van mozi, akár nincs.
    Reklámblokkoló pedig nincs bekapcsolva.

10. Nildia

Szia Larsza!

Nincs rálátásunk arra, hogy melyik farmokon mikor van előadás.
    Biztos, hogy a szomszédod Magyarországról játszik?
    Külföldön nagyobb eséllyel van mozi.

A 15 perces várakozás, amit hiányolsz, már rég nincs érvényben.
    Jelenleg a várakozás 30 másodperc két mozi között, de ez lényegében nem is érzékelhető, mert egy sikertelen mozizás után bezárva a mozi felületet, majd újra kinyitva rögtön megjelenik a Megnézem felirat.

De próbálj meg másik böngészőn keresztül is belépni a játékba, és ott megpróbálni a mozizást, de ha nincs szponzor, akkor film sem lesz sajnos.

Mozi részletes ismertetője az alábbi linken, a bevezetett változtatásokat is természetesen tartalmazza :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

11. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni amikor belépek a farmomra nem enged be a pajtába sem és más területekre sem akar.Mit tudok ilyenkor csinálni:Hiába lépek ki és be újra a frisités sem segít.

12. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

13. -marika65-

-marika65- Junior szaki

14. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Amennyiben ez sem használ, úgy próbálj meg másik böngészőn keresztül belépni a játékba.

A játék optimális működéséhez elengedhetetlen a Flash Player telepítése, aktualizálása. Ha más nem segít, akkor töröld a jelenlegi Flash-t és telepítsd újra. Ehhez segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

15. Zero980430

Zero980430 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek Olyan problémám lenne,hogy a feledat teljesítése után nem kaptam meg a 2 db titokzatos csemetét. Igen,már néztem a pajtámban,de nincs.

16. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Az ellenőrzéshez szükségem van a pontos farmnevedre és az ID számra. Köszönöm

17. Zero980430

Zero980430 Fórum-zöldfülű

Gazda: Zero980430ID: 11531776 Elöre is köszönöm

18. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Elgazosodott a farmom (főfarm, szédült, erdei), pedig nem telt el 24 óra az utolsó beérés óta. (Tegnap este ültettem vörös áfonyát v. mézeskalácsvirágot, elvileg még tegnap be is ért).

Utána tudnátok nézni?

mitnemertesz, ID: 3401546

19. pasztori33

pasztori33 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eltünt 123 farmaranyam, nem vásároltam semmit tudtommal. segítsetek! Pasztori33 ID4033808 Köszönöm!

20. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A keresett titokzatos csemeték a tisztáson vannak kihelyezve, negyed 9 előtt pár perccel tetted ki őket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.