Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

2. Margó554

Margó554 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, megpróbálom.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs tudomásunk ilyen hibáról. Kérlek lépj ki majd vissza és ellenőrizd ismét.

4. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Köszönöm, már dolgozik!:)

5. Ilcs

Ilcs Utánpótlás-írogató

Szia!

Olyan problémám lenne, hogy mikor az éléskamrából felhasználom a mézes banánálmot, nem kapok érte tapasztalatpontot. :(

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot! Moderátor, bocsánatát kéröm tudom mondta, hogy szólnak a közvélemény pdf fájl kijavításáról de addig jó lenne onnan a hibást leszedni, nehogy véletlenül vírust generáljon a játékos gépén. Köszönöm.

7. -East17-

Szia!

Ha adsz pontos ID számot,akkor tudjuk ellenőrizni, hogy a terméket elfogyasztottad-e, vagy esetleg véletlenül beforgattad a gazdaságba (ez esetben mesterségpontot ad nem TP-t).

8. -East17-

Üdvözlöm!

Egy hibás pdf. dokumentum nem fog semmilyen vírust generálni (egyszerűen csak nem lehet megnyitni). Az illetékes kolléga ha megérkezik, javítani fogja.

9. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Segitsetek már nekem,mert kb.2 hete nem tudom a Maja templombol a citromfüvet aktiválni vagy a csavarpálmát.

10. Laboviti

Szia!
    A képen láthatod, hogy előbb a zöld tea szobrát kellene kiváltani ahhoz, hogy a citromfű szobra elérhető legyen.

11. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

OK. eltévesztettem,a növény nevét,de akkor sem lehet aktiválni egyiket sem.

12. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

13. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

ID: 5722585 Kérlek segitsetek

14. Laboviti

Ellenőriztem. Nem látom akadályát, hogy a zöld tea szobrát aktiváld.
    Kérlek kattints a szoborra, majd a 27 darab arany banán ikonjára. Az X gombra kattintva bezárod az ablakot.

15. zsuzsa84

zsuzsa84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megváltoztatni az e-mail címem amivel regisztráltam. Hogy tudom megtenni, nem találtam.

16. Laboviti

17. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Köszönöm a segitséget,sikerült.

18. Ilcs

Ilcs Utánpótlás-írogató

Előre is köszi!
    ID számom: 51536411

19. Laboviti

Szia!
    Ma 10:39 órakor 4 darab és 10:43 órakor egy darab mézes banánálom terméket fogyasztottál el. Ennek a terméknek a bónusza 9000Tp/ darab a farm Tp vonalán láthatjuk a "növekményt".

20. Ilcs

Ilcs Utánpótlás-írogató

Nekem nem növekedett, mert megnéztem mennyi tp-m volt előtte, és semmit nem növekedett, miután elhasználtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.