Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Pharmer500#2!

A holnapi napra várható a Pitomba fa piaci megjelenése.

PocsékFarmer és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  2. egyvalaki

egyvalaki Fórum-zöldfülű

Szasztok Eltűnt a hosszab érésü evnt növényem a földből.Farm név: egyvalaki ID : 15102139 Ha lehet nézzetek utána. Köszi.

3. Nildia

Szia egyvalaki!

Egy játékból való ki be lépés után ellenőrizd le.
    Valamint a Flash playerben is érdemes a sütiket törölni :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Sajnos annak technikai akadálya van, hogy a vetéseidet-aratásaidat ellenőrizni lehessen.

4. granasyr

granasyr Járnitanuló

Sziasztok!!!
    szamarat szeretnék tenyészteni az eventhez, de nem sikerül feltölteni a tenyésztelepet szamárral, mert valahányszor rákattintok az első behelyezendő csacsira , a tenyésztő ablaka becsukódik. Frissítettem stb.
    Pár napja volt hasonló jelenség, akkor, ha iszonyú lassan kattintgattam, véres-verítékkel sikerült tenyészteni, ...de most még így sem.
    Üdv:
    granasyr ID: 37057793

5. Nildia

Szia granasyr!

Sokszor előfordul, hogy a frissítés nem oldja meg a gondot.
    Ilyen esetben futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos, okozhatja a jelenséget egy gépeden beragadt rossz sütikészlet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb ) és ott is nézd meg a tenyésztést.

6. czani

czani Fórum-zöldfülű

Igen tudom, ezeket beleszámítva tűnik kevésnek, még gondoltam is rá, hogy eladom a piacon majd eventkor. Annyi volt, mint kb. a macskáimból, be is adtam őket a "ki lehet az" gazdaköribe, macskám még van 90 db. Amikor beléptem a mai eventbe rögtön feltűnt, hogy kevés az egér. Azért köszönöm a választ. Szép napot!

7. granasyr

granasyr Járnitanuló

Köszi!

8. Ilcs

Ilcs Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)

9. horvathm75

horvathm75 Fórum-zöldfülű

sziasztok.nem kaptam meg 5-5 magotID: 15567332

köszönöm közbe megjött

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.15
  10. csurika28

csurika28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Öt év után vagyok itt újra. Most mindent kezdek elölről. Az a kérdésem, hogy a kerekkeréken nem tudok pörgetni (nem a partyn). Normálba rákatt a zöld nyílra és menne a napi pörgetés nem? Kérlek javítsatok ki, ha nem így van. De ha erre kattintok, azonnal feldobja a party fület.... :-( valamit én nem csinálok jól? Köszi a választ előre is : csurika28
    Gazda: csurika28 ID: 52682023

11. Nildia

Szia csurika28!

Amennyiben nincs pörgetési lehetőséged a normál pörgetéseknél ( a zöld vagy a sárga jegyeknél látod a mennyiségeket ), a zöld nyíl megnyomásakor átvált a Party módra. Normál pörgetést nem is tudsz vásárolni, csak Party pörgetést Farmarany ellenében.

Kerekkerék ismertetője az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megújult-kerekkerék.10075/

12. Ricsi1

Ricsi1 Utánpótlás-írogató

Ki-belépés után is 89 a darabszám

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. Ricsi1

farmnév: ffaff ID: 19453471
    Köszönöm a segítséget!

15. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért van az utóbbi időben, hogy az eventek alatt nem működnek rendesen az aratómunkások?? Csak eventek ideje alatt van ez így, mert máskor nincs vele probléma! Legalább 3-szor kell kattintanom az aratásra, vetésre, hogy csináljon valamit, de azt is lassan csinálja. Az előbb a bahán legalább 3-szor kattintottam rá, de nem csinált semmit, csak a kis elefánt mozgott, ahogy szokott, de azon kívül semmi. Amíg ezt írtam, nem sikerült learatnom, se elvetnem a bahán, hiába lépegettem a területek között. Tudnátok ezzel csinálni valamit, mert nagyon dühítő, hogy a munkásaim ideje telik, de használhatatlan! Köszönöm

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzés szerint valóban csak 89 darabbal rendelkezel. Ám azt nem tudjuk megmondani, hogy az ültetések-aratások milyen méretű földbe történtek és milyen körülmények közt. Így sajnos utólag nem tudtuk kideríteni mi okozza az eltérést.

17. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

18. Ricsi1

Az ültetés sima 2X2-es földbe történt. Akárhogy számolok a 89 db nem jön ki, még ha gép kis területet észlelhetet akkor sem.Csúpán jelezni szerettem volna a hibát. Több lépést gondolom lehetetlen visszanézni felhasználóként.

19. -East17-

A 89 valószínűleg csak úgy jöhet ki, ha volt közte 1x1-es ültetés is (ott ugye 4 darabot kapsz csatnival). De ezt nem tudjuk kideríteni. Több lépést mi sem tudunk visszanézni sajnos.

20. Ricsi1

Figyelni fogom ha elültetem a növényt, hogy hogyan alakul a darabszám. Addig is szép napot nektek is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.