Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

A regisztrációs e-mail címedre minden esetben érkezik hír a megrendeléseddel kapcsolatban.

2. fryczyland

fryczyland Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a valdemárnál kiváltott xxl-es moringa fát miért nem tudom lerakni?Van sima mortinga fám de nem engedi rárakni az xxl-es fejlesztést!Köszönöm a segítséget.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A bazárban kiváltott XXL moringafát először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

4. fryczyland

fryczyland Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen sikerült.Azt hittem kell hozzá alapfa.

5. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

6. szoke31

szoke31 Utánpótlás-írogató

Elnézést a figyelmetlenségemért!
    Elnézést a figyelmetlenségemért!
    Játékosnevem: szoke31
    ID: 9 003 265

7. metin395

metin395 Fórum-zöldfülű

Csak 1 pipa van ott másra nem is tudok kattintani és hiába kattintok rá bezárja a játékot. Ha ujra megnyitom ugyan azt irja ki és ugyan ugy nem történik semmi.

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mutatnál egy képet róla, mire kattintasz, mielőtt bezáródik az ablak?

9. Csocsoovb

Szia!

Nem állatot vásároltál, csak annak a tápját!
    Így nem az állatoknál kell keresned a megvásárolt tételeket, hanem a tápoknál.

10. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

sziasztok! olyan problémám lenne, hogy nem tudom a valdemár kosarat megvenni. mi lehet ennek az oka? segítségeteket előre is köszönöm.
    fannika2006 ID:11046555

11. Csocsoovb

Szia!

Pontosan miért nem sikerül?

12. szoke31

szoke31 Utánpótlás-írogató

Jaj! Nagy a baj! Mármint nálam. Köszönöm

13. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

azt írja ki, hogy ez a caomag jelenleg nem jeleníthető meg mert vagy megvásároltad már vagy az országodban ez a csomag nem vásárolható meg. de tudtommal egyik csomagot sem vettem meg ezért nem értem, hogy miért nem sikerül.

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia fannika2006!

Milyen országból játszol?
    Ha a bankolási felületedre belépsz, fönt a jobb oldalon milyen zászlót látsz?
    Honnan szeretnéd megvásárolni a csomagot? Valdemár bódéjában kattintod a vásárlási lehetőséget, vagy a Városból a Gazdaraktár Szezonális ajánlatai közül?
    Másik böngészőről belépve is próbáltad már, ott sem adja be a lehetőséget?

15. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Magyarországról játszom és már mindenhonnan próbáltam megvenni de nem engedi sajnos.hiába frissítés és ki belépés. nem baj talán majd legközelebb. Azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.

16. Nildia

Szia fannika2006!

Nincs gond a csomagok megvásárlásával.
    Ezért a gépedet kellene átnézned, valószínű ott lehet egy rosszul eltárolt adat, ami megakadályozza a csomag megjelenítését.

Töröld a DNS gyorsítótárat :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos, okozhatja a jelenséget egy gépeden beragadt rossz sütikészlet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Flash Player mentett adatainak törlése :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

17. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Nagy bajban vagyok. Ki akartam rakni a játékban megszerzett talányos ólakat és a 6 db "Ghibli" talányos fát, de a pajtában csak 2 db van. Kérem, hogy nézzetek utána. Cincilke, ID 42602496.

18. Ria23

Ria23 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném jelezni, hogy nálam a filmvetítésnél megjelenik egy fekete ablak (nem tudom másnak nevezni)
    azon középen egy pillanatig látszik, hogy tölteni akar, de aztán semmi, marad a feketeség, pedig vártam egy jó ideig. Nem tudom mi lehet a hiba? ...amúgy a gépemen a videók máshol lejátszhatóak. Ha lehet nézzetek utána!
    Előre is köszönöm!
    Gazda: Ria23ID: 2313102

19. Nildia

Szia Cincilke!

Először is arra kérnélek, menj vissza a feladatsorhoz, és ellenőrizd, hogy a feladatsor 2. szintjének gyémánt fokozatát elvégezted e.
    Ha igen, és esetleg most, akkor egy farmodról való ki be lépés után is ellenőrizd a menüdet.
    Ha mindezek ellenére sem találod a 4 db-ot, itt jelezz vissza.

20. Nildia

Szia Ria23!

A mozi jelenleg hibás.
    A játék készítői tudnak a jelenségről, javítása folyamatban van. Addig is türelmedet kérjük, köszönjük!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.