Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

A mozival van gondom, de ez már elég régóta fennáll, ha nagy ritkán van is valami vetítés, akkor is csak fekete a képernyő, egyébként meg nyár óta annyira lecsökkent a mozizás lehetősége, hogy szinte nincs is. Így sok értelme nincs ennek az egyébként nagyon jó lehetőségnek...

Peterkatalin kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

3. kisrapi

kisrapi Fórum-zöldfülű

szia
    nagyon szépen köszönöm

4. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy négy darab éjfél talányos tenyészet helyett csak egyet kaptam meg az event teljesítése végén! Most raktam ki nem rég. A fákat mind megkaptam hiánytalanul.
    justandy27ID: 25709829 Köszöm előre is. További szép esét!

5. Csocsoovb

Szia!

A negyedik szinten nem teljesítetted még az arany és a gyémánt feladatot - így azok nyereményét sem kaphattad meg.

6. vikica

vikica Utánpótlás-írogató

7. vikica

vikica Utánpótlás-írogató

szia ! meg csináltam a sajt költők társaságából és nem kaptam meg a tölgyfacsemetéket csak a party pörgetéseket

8. Csocsoovb

9. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Elnézést a figyelmetlenségemért! További szép estét!

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ofne!

Amennyiben visszamész a farmjaidon a feladatsorhoz, és ellenőrzöd az 5. szint arany és gyémánt fokozatot, akkor láthatod, hogy azokat a feladatokat még el sem végezted, ahol a "Borneo" talányos tiki fa a nyeremény.

11. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok!Segítsetek hol keressem a megnyert tölgyfacsemetéket?Előre is köszönöm!

12. Nildia

Szia mikuskasandorne!

A Tölgyfacsemete barkácscucc.
    A Pajtádban az Egyebek fül alatt találod. Bizonyos ólak építésekor tudod felhasználni ( pl Szarvasgomba malacfarm, Ragasztóműhely )
    tölgyfacsemete.png

13. ofne

ofne Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, az írásom után csináltam meg, az öt pedig a homokművészekből lett kiváltva, mikor észrevettem töröltem az írásom, de úgy látom későn

14. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Ó, egek hát persze, nem emlékeztem már rá, köszönöm a gyors választ Üdv:Melinda

15. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a mozi hónapok óta nincs, most amikor elvileg lenne nem működik, miért??? Csak a fekete vászon van és semmi más. Miért nem lehet a mozinak titulált akármit végleg megszüntetni??? A játékosokkal a bolondját járatják. Tudom a szponzorokon múlik, hogy van vagy nincs csak az a baj, hogy akkor sincs amikor lenne. Technikailag van probléma vagy velünk játszani akarókkal??? Szerintem ezeket a régen megoldatlan hibákat kéne végre megoldani és nem hegyre halmot kellene gyártani az újabbnál újabb eventeket ahol csak a bevétel dominál.

Peterkatalin kedveli ezt.
  16. Nildia

Szia drixon!

Jelenleg a mozi hibás, ezért látható a fekete üres téglalap.
    Javítás folyamatban van, addig is türelmedet kérjük, köszönjük!

17. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nálam is jelentkezik az állattenyésztés probléma, Nem lehet az állatokat betenni, nálam még lassan sem megy.
    Rengeteg kattintás mire " elkapja". Nagyon zavaró:cry:

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod az animációkat és nem mész a cirkuszba mielőtt bepakolnád az állatokat. Valószínűleg rengetegen vannak fenn a cirkusz miatt ezért lassulhat. A Te gépeden is több forrást emészthet fel.

1: Állatok hangjainak ki-bekapcsolása
    2: A fiók beállításai (jelszó, e-mail, stb.)
    3: Inaktív
    4: Háttérzene ki-bekapcsolása
    5: Egyéb beállítások (tippek, alternatív építési mód, animációk kikapcsolása, stb.)

19. Kicsibabos

Kicsibabos Utánpótlás-írogató

Eltűnt kb. 100 hibiszkuszom és 100 paprikám :eek:

20. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszi a segítséget! :)Talán kicsit jobb, de még így is többször kell kattintani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.