Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Üres területre próbáld meg kitenni a kiváltott fát, úgy sikerülni fog.

2. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok. Tegnap óta ha elinditom a pörgetést, nem látni a mutatót azt sem hogy hol áll meg,majd lefagy.csak egy ki-be lépéssel tudok visszajutni a farmra.Így a parti pörgetéseimet sem merem elhasználni. A nyereményeimet sem tudom tegnap óta. Géptakarítás megvolt.
    A segítséget köszönöm.
    [mendy] ID:7223261

3. -East17-

Szia!

Jelen pillanatban nincs ilyen hiba a játékban. A géptakarítást ez alapján kellene elvégezni:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Ezen kívül ellenőrizd a Flash Player frissességét, 2 napja érkezett belőle újabb verzió, szükség lehet az új telepítésére.

4. cicus223

cicus223 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Más is kínlódik a tenyészterepekkel, vagy a hiba nálam van? Fel akarom rakni az állatokat tenyésztésre, feljön az ablak, de mielőtt mind a négy állatot be tudnám rakni, már el is tűnik az ablak. Próbáltam lassan rákattintani az állat ikonjára, próbáltam gyorsan is, de akkor sem engedi, csak sokadik kísérletre.
    Gazda: cicus223 ID: 28190682

Bizeka68 kedveli ezt.
  5. -East17-

Szia!

Két dolgot javasolnék. Egy teljes géptakarítás az alábbiak szerint:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Valamint a Flash Player frissességének ellenőrzése (2 napja érkezett új verzió).

6. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot nektek, szeretném a segítségeteket kérni, mert reggel befejeztem a jelenlegi Sajt Költök Társasága II. eventet, kiraktam a felhősoromat, arra az elemeket is és aktivizáltam reggel 8 óra felé. Most mikor visszamentem a többi felhősort rendezni, megdöbbenve vettem észre, hogy a Sajt Költök Társasága II. Felhősoromról eltűnt a "nap éj egyenlőség" dekor eleme és nem lehet aktivizálni. Bugokat kitakaritottam, flas payert frissítettem most ezelőtt 5 perce,ki-be léptem újból, de nem jött vissza a hiányzó elem . Köszönöm előre is nektek ha segítetek benne.
    Csöpi021948 ID:37769377

7. -East17-

Szia!

Másik felhőre tetted ki, kérlek nézd át a paszulyodat.

8. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Türelem van, már napok óta. Most legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba! Szép napot!

9. akitakutya

akitakutya Törekvő

Jó munkát, kellemes délutánt kívánok!
    A 3/6 feladatot teljesítettem. Hol lehetnek a tölgyfacsemeték?

akitakutyaID: 13769964

10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Tisztelt moderátorok!
    Bahamán kaptam Cédrát fát, ma.
    A Piacon , viszont cédrátcitrom szerepel.
    Gondolom ugyanaz, de kétfajta a neve.

http://kepfeltoltes.hu/150322/cedrat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/150322/cedratcitrom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerszámos ládába van a csemete, tenyésztési kellék ha jól tudom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.3.15
  11. -East17-

Szia!

A Pajtában az Egyéb címszó alatt. Felreppenő szerszám, például a szarvasgomba malacfarm építéséhez.

12. -East17-

13. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Nagyon köszönöm neked, és elnézést, még ilyen nem fordult elő velem, úgy látszik ügyeskedtem egy jó nagyot.:wuerg: :)

14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia, a bagoly nem tűnik el olvasás után, másnál is van ez?

15. -East17-

Szia!

Eleddig mástól nem kaptunk jelzést. Próbáld meg, hogy átnézed a postádat és a nem kellő leveleket kitörlőd, majd csinálsz egy géptakarítást.

16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Köszi, sikerült eltüntetni

17. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a választ, donkartacs07-nek is. Ezért a tölgyfacsemetéért kár volt küzdeni.
    Megnéztem: 217 db van a raktárban.

18. csoki37

csoki37 Törekvő

sziasztok próbálok belépni farmra de álandóan lefagy a játék igy még a supportnak se tudok irni valaki tud kérem segitsen köszönöm

19. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ezen kívül ellenőrizd a Flash Player frissítéseit, 2 napja érkezett új verzió.

20. gazduska70

gazduska70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Végre van mozi, csak az a baj, hogy nem indul el a film, csak fekete 'mozivásznat' látok sajnos. (már többedik alkalommal, nem csak ma)

gazdagnő kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.