Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zyxxel

zyxxel Fórum-zöldfülű

Hello!
    Piacon bahamás táp,állat nincs, tropusi malom üres
    Farm: zyxxel ID: 13624733
    Nagytakaritáson túl vagyok!
    Köszönettel:z.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia klaramagyar!

Észrevételedet továbbítottuk a központ felé, javításig türelmedet kérjük, köszönjük!

3. Fridmann

Fridmann Fórum-zöldfülű

Szia!
    Aratás előtt megnézem pár napja mennyi van és nem ad semmit. A többi turbófámmal nincs gond csak a Kacsa Katással.

4. Nildia

Szia zyxxel!

Az általad tapasztalt jelenséget továbbítottuk a központ felé, javításig türelmedet kérjük, köszönjük!

5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia Nildia! Most vettem észre én is, mea culpazni akartam, és látom megérkezett a válasz. Bocsi, figyelmetlen voltam.

6. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszönöm, de látom nem vagyok egyedül, szerintem leszünk még jó páran.

7. Nildia

Szia Fridmann!

Pontosítsuk be a fát. Az eredeti jelzésedben említed a Turbó mamutfát itt most a Kacsakata fát.
    Most akkor melyikkel is van gondod? Melyik termék száma nem változik? Biztosan nem használod arról a fáról a terméket?

8. Fezzan

Fezzan Utánpótlás-írogató

Helló !

Sajnos nálam is üres a trópusi malom. Korábban már kevertem vele. A másik működik.
    Fezzan

9. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Sziasztok!
    nálam a szent éjbe kiváltott dolgok mind feketék.így nem tudok tovább lépni.
    farmnevem:kocsisne.ter
    ID:16240682
    segítséged előre is köszönöm

10. Nildia

Szia Fezzan!

Mint fentebb is olvashatod az általad is tapasztalt jelenséget már továbbítottuk a központ felé, javításig türelmedet kérjük, köszönjük!
    Ismert, már továbbított, jelentett hiba újra jelzése nem szükséges.

11. Fridmann

Fridmann Fórum-zöldfülű

Kacsa Kata Mamut fájáról beszélek. Nem használom, mivel nullára kifogyott és hiába aratom le nem lesz belőle...

12. Nildia

Szia kocsisne.ter!

Nézd meg a Szentélyt egy játékból való ki be lépés után.
    Ha ez nem bizonyul elegendőnek, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket. A Flash Player a napokban frissült! :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

13. Nildia

Szia Friddmann!

Pontos farmnév és ID szám megadása szükséges az ellenőrzéshez!

14. veta04

veta04 Fórum-zöldfülű

Szia!

A piacon baharamás növények ,állatok ,tenyészállatok ,tápok ,termények nem szerepelnek.
    Farm: veta04 ID: 14902569
    Takaritást már megcsináltam.

A segítséget előre is köszönöm:veta

15. Nildia

Szia veta04!

Mint fentebb is olvashatod ebben a topikban az általad is tapasztalt jelenséget már továbbítottuk a központ felé, javításig türelmedet kérjük, köszönjük!
    Ismert, már továbbított, jelentett hiba újra jelzése nem szükséges.

16. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Szia A fiam délután takarította és frisitete a játékot a legfrissebb fles vaan fen azért köszönöm a válaszod.

a ki és belépés sem segített.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.15
  17. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, a szentélyt én is megnéztem, az utolsó 3 fa kivételével már minden ki volt váltva, most meg olyan mintha semmit nem váltottam volna ki.

18. Nildia

Szia kalaramagyar!

Igen, valószínű a Szentély hibája is az aktuális Bahamát érintő hibával lesz kapcsolatban.

19. Nildia

Szia kocsisne.ter!

A Szentély hibája összefüggésben lehet a délután jelentkező Bahamával kapcsolatos hibával.
    Jeleztük már a központ felé, javításig türelmedet kérjük, köszönjük!

20. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

köszönöm a gyors választ.Szép estét kívánok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.