Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Megnézettem neked. Ebből az ólfajtából rengeteget tettél be az gőzösbe. Nem lehet, hogy mind elvitte a vonat? Nem keverted össze véletlen valami mással?

2. vadoc1

vadoc1 Fórum-zöldfülű

sziasztok. miert nem tudok a szigeten tapot gyartani?

3. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Sziasztok Modik!!!
    Sajnos a játékkal nagy bajom van.Az eventnövényem a fő területen pár perc múlva be érett volna és így a második területen szerettem volna a földeket kicsire cserélni és a föld cserénél pár állatom kint van és rá kérdezett,hogy biztosan szeretném cserélni mert elveszik más is és én rá kattintottam és lás csodát nem tüntetett el egy darab földet sem,így visszaléptem a fő farmra és nem hittem a szememnek az összes növényem el tünt ami már szinte készen is lett volna.Egy darab kocka dinnyém sem maradt!!!!Kérem segítsetek!!!!

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Van: turbómalom rúnám. fürgemalom előfizetésem. turbó-turbó malom paszulysorom, ami éjfél előtt néhány perccel aratható és állítólag 6 órán át hat. Tegnap betettem valami tápkeverést 5,5 ó időben, várakozóba pedig 8 szupertápot, amit eddig 24 ó alatt hozott le a fentiekkel. Nappal dolgoztam, most néztem meg a malmot és még majdnem 12 ó van a 8 tápból. Valami nem gömbölyű ennél a malomnál...
    ha szükséges lenne:
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

Utoljára szerkesztett: 25.3.15
  5. MadameRose

Szia!
    Sajnos ez egy hiba. Már dolgoznak a megoldáson. A javításig a türelmedet kérem.

6. MadameRose

Szia!
    A jelenséget nem hiba, hanem egy javítás okozza. Sajnos, csak 6 órán át él a felhősor hatása:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...jelzés-a-megújult-malomban.12269/#post-199032

7. Eszter061955

Eszter061955 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Több farmom van, és mindegyiknél eltűnt a piaci kínálatok közül a bors. Lehet, hogy más is, de csak ezt vettem észre. Másoknál valyon mi a helyzet?

8. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Gondoltam segítek, hogy legyen mit továbbítani a programozók felé:

A lassú területváltás FF-ban a keddi karbantartás ideje alatt kiürített majd újraépített FP cache mellett is fennáll. Két gépen, kétféle nettel tesztelve. Mindez az új malom bevezetése óta áll fent - azaz a keddi karbantartás óta...

9. MadameRose

Szia!
    Amit leírtál, azt egy megjelenítési hiba okozza, vagy süti ragadt be nálad, vagy a netkapcsolatod instabil. Nem töltődött be a másik szántód, így a törlési művelet az előzőn aktiválódott. Tudom mit érzel, én is jártam már így. Sajnos nem tudjuk orvosolni a dolgot. Annyit viszont leírok neked, hogy én hogyan előzöm meg az ilyen eseteket. Aratás után és vetés előtt törlök csak szántókat, vagy mielőtt még törölnék, átlépek egy újabb szántóra. Így biztos vagyok benne, hogy az előző betöltődött.
    Még egyszer, sajnálom, hogy így jártál. :(

10. MadameRose

Szia!
    Ez egy hiba, melyen már dolgoznak. A javításig a türelmedet kérem.

11. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Köszönöm a választ.Így még nem jártam a kezdetek óta pedig sok év telt el azóta!!!A net kapcsolattal semmi gond és a másik farmommal sem így nem igazán értem a dolgot.Dühít mert estig dolgozom és csak 9 után tudok itt lenni így minden idő számít.Két választásom van vagy csinálom éjszaka vagy hagyom az egész eventet a francba! De köszönöm,hogy próbáltál segíteni!!!!
    Remélem az 5 db alapot megkapom még egyszer!!!
    További jó játékot!!!!

12. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

Üdv
    Miért nem tudok bahamarás tápokat keverni....sem venni...a piacon sem jelenik meg nálam???

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia patkosi-tunde!

A Bahamával kapcsolatos ma felmerült hibák ( malom, szentély, piac ) már jelezve lettek a játék készítői felé.
    Javításuk folyamatban van, megmondani sajnos nem tudjuk ez a javítás meddig tart. Türelmedet kell kérjük, köszönjük!

14. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

köszönöm...akkor várok az állatok meg ma fogyókúrázni fognak

15. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Nálam sem lehet tápot indítani a bahán,minden bahás állat,növény,termék eltűnt a piacról kivétel néhány titokfa termést.OPP plusz a szentély is megkergült,pedig ez nem is a kerge kert.

16. Nildia

Szia pormacska1!

Mint olvashatod a topikban, a Bahamával kapcsolatos ma felmerült hibák ( malom, szentély, piac ) már jelezve lettek a játék készítői felé.
    Javításuk folyamatban van, megmondani sajnos nem tudjuk ez a javítás meddig tart. Türelmedet kell kérjük, köszönjük!

repeta59 kedveli ezt.
  17. pacologus

pacologus Fórum-zöldfülű

ma nem esznek...diétáznak a bahamarán az állatkáink...

18. Nildia

Szia pacologus!

Mint olvashatod a topikban, a Bahamával kapcsolatos ma felmerült hibák ( malom, szentély, piac ) már jelezve lettek a játék készítői felé.
    Egy már jelentett, továbbított hiba, amin már dolgoznak, ismételt jelentése nem szükséges!

19. kaposilajosne

kaposilajosne Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdekes hogy nekem csak ezen a farmon nem mükődik a Bahamám a másik két farmomon minden tökéletes.

20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Rendben,köszönöm válaszod:D

repeta59 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.