Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kaposilajosne!

Moderátorként nincs rálátásunk, mi a hiba oka.
    Mint olvashatod, továbbított, javítás alatt lévő hibáról van szó, amin dolgoznak.
    Javításig türelmet kérünk, köszönjük!

repeta59 kedveli ezt.
  2. kaposilajosne

kaposilajosne Utánpótlás-írogató

Kőszi a választ türelmes vagyok csak jelezni akartam hogy ne minden farmon jelentkezik a hiba.

3. surda39

surda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Órák óta gond van a piaccal !!! Nem látszanak végig a növények - az állatok - a tápok - a termények .... !!! Nem lehet egyáltalán tudni , hogy mennyi állatunk illetve növényünk van !!! Sem venni sem eladni nem lehetséges !!! Mikorra várható , hogy rendeződjön ez az igen nagy és kellemetlen probléma ???
    Köszönöm szépen a választ előre is !
    surda39 ID : 20816662

4. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

piszok siralmasan megy a játék,nem is tudom mikor volt ilyen utoljára

felesleges tartalom eltávolítása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.3.15
    pumukli120 kedveli ezt.
  5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A hibajelenségről már tegnap este megkapták a jelentést az illetékesek, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy azt a lehető legrövidebb idő alatt korrigálják, azonban egyes hibák javítása, azok komplexitása miatt hosszabb ideig is eltarthat, emiatt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a jelzett hibát mikorra hárítják el.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Teljesítmény probléma a játékban nem tapasztalható megfelelően karbantartott eszköz használata esetén.
    A következő lépéseket érdemes elvégezned attól függetlenül, mikor hajtottad azt végre utoljára:

7. Fuzárium

Fuzárium Utánpótlás-írogató

A malomban ha a felhő aktív és van turbó malom is akkor, azt jelzi ki hogy, 8 táp keverhető 24 óra alatt, pedig csak 6 órát hat a felhö., így nehéz kiszámolni aktív felhőnél ha nem adott mennyiséget hanem adott ideig szeretnék keverni. Ha a malom keverés közben visszaállítja az időt amikor lejár a felhő, akkor ha keverés közben aktiválom a felhőt akkor is hatnia kéne 6 órán át.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A malom és a tápkeverés bónuszt adó felhősorral kapcsolatos hivatalos állásfoglalást itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...jelzés-a-megújult-malomban.12269/#post-199032

9. zsanko2

zsanko2 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

10. alvesco

alvesco Fórum-zöldfülű

Órák óta nem működik a malom a szigeten. Még vásárolni sem lehet tápot.

11. Fuzárium

Fuzárium Utánpótlás-írogató

Azt olvastam és arra írtam ezt, nem az a problémám, hogy nem kever 8 szupertápot 24 óra alatt, hanem, hogy 24 órát jelez ki a 8 tápra még akkor is ha csak 1 perc van hátra a bónusz idejéből, pedig akkor legfeljebb csak 1 tápra vonatkozik a rövidebb idő. Mért nem veszi figyelembe az idő kijelzés a bónusz lejárati idejét. Ha már új malmot készítettek a várható keverési idő kijelzése figyelembe vehetné a bónuszok lejárati idejét is az össz idő kiszámításánál. A várakozó keverésnél is rövidebb időt jelez ki amíg a bónusz aktív még akkor is ha az éppen futó keverés is túlnyúlik a bónusz hatóidején.

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! A trópusi malom nem mutat semmit!

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

14. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

15. Csocsoovb

Szia!

Ezt a problémakört már jeleztük az illetékesek számára - egyelőre itt tartunk.

16. szikat73

szikat73 Junior szaki

Jó reggelt !
    Már kb 20 perce próbálkozok bejutni a játékba,vagy kidob vagy csak egyhelyben toporog.Megcsináltam minden kötelező tisztitást és mégsem működik semmi...

yellowfire kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

Próbáld meg a belépést egy másik böngészőn keresztül.

18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia, olvastam a malommal kapcsolatos állásfoglalást és el is fogadom.
    A probléma nálam ugyanakkor az, hogy ha beteszek az 1. rekeszbe mondjuk 15 kakastápot és a 2. rekeszbe x db szupertápot, a malom a kakastáp előállítása után leáll, tehát nem ugrik át a szupertáp keverésre. (Ezt már kétszer is tapasztaltam.) Magyarán, mintha semmi nem változott volna, csupán a külcsín...

19. Csocsoovb

Szia!

Egyéb körülmények érdekelnének még:
    - turbó malom?
    - aktív a felhősor bónusza?

20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Igen, a kérdéses esetekben mindkettő aktív volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.