Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Jó reggelt!
    Az új malomban nem tudok a trópusi részen tápot keverni!
    A farmmalomban megy a keverés,de a másikban nem is tudok rámenni semmilyen tápkeverésre!

2. trebron-62

trebron-62 Fórum-zöldfülű

üdv
    eltünt a szigeten minden megszerzett opciom a piramisban minden minden lenullázodot amit eddig megszereztem . az allat kifutokat nem tudom kitenneni mert nem engedi ez azota van miota a malom fejlesztés belet téve a játékba. kérném a javitást igy a feladat sort sem tudom csinálni.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem: teljes a káosz a malomnál:(
    Illetékesek számára továbbítottuk ezt a problémát is.

4. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

5. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

6. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok jó reggelt!

Azt elhiszem, hogy egyes hibák kijavítása több időt vehet igénybe de lassan így értelmetlen lesz folytatni a játékot!
    Gondolok itt arra például mint már többen írták, hogy a Piactér nagyon nagyon hiányos!! Se eladni sem venni nem lehet semmit. Ez nálam is fenn áll sajnos csak már nem akartam én is ezzel fárasztani benneteket/mivel már többen jelezték/!Meg a bahamán a szentélyben minden eltűnt szó szerint!? Az eventek egymás után kezdődnek szinte és "lehet" ezt a rendszer nem bírja! Talán kezdődik az összeomlás? Ti moderátorok sem láttok bele sajnos az egész játék menetbe és ezért csak azt tanácsoljátok, hogy frissítsünk, lépjünk ki be a játékba meg ilyenek! Pedig nem az "ön" készülékébe van a hiba szokták ezt mondani!
    Sajnálnám a játékot abba hagyni mert egy kevés ideje már én is jelen vagyok és nehezen eljutottam a farmon a 93-ik szintre a bahamán pedig a 211-ik szinten pihegek :)!
    További szép napot és jó eventet minden gazdának!

Üdv: .apa64. Gergely Káposztásmegyerről

Sziasztok ismét a fedélzeten vagyok!
    Csak azt szeretném tudatni veletek, hogy éppen most csináltam meg a páromnak a farmját és nála tökéletesen működik minden/bahama, piac, tápkeverés, szentély stb./ Ja és egy gépről dolgozunk mindketten!!
    Ki érti ezt kérdezhetnénk:(!?

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
  7. mária1373

mária1373 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, jó reggelt . Nem müködik a Bahamán 2 napja a malmom és a piacon sem tok árulni bahamás motyokat :( Valaki tudna ebben segiteni??? Elöre is kösziii

8. Csocsoovb

Szia!

A két nap azért kicsit túlzás - tegnap délben került be a játékba az új malom.

9. Csocsoovb

Szia!

Ha visszanézed a korábbi válaszokat, láthatod: a hibáról tudunk, továbbítottuk, dolgoznak rajta.
    Nincs szó arról, hogy a géped lenne a rossz, szokásos takarítás, stb.

10. Csocsoovb

11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszönöm, nem izgulok! Tudom, hogy előbb-utóbb megoldják!:)

Még annyit, hogy a Bahamán a kedvencek vetőtáblám teli van pakolva, de amikor rámegyek az elefántra, hogy géppel vessek valamit, az alsó kiemelt sor teljesen üresnek látszik és nem mutatja a kedvenceimet. (A farmos részen nincs ilyen probléma.)

Szép napot Neked és kitartást mára!

12. elida53

elida53 Haladó

Hali !
    Tudom, hogy dolgoznak a hibán, stb., de azért itt komolyabb dologról van szó.
    Azzal. hogy én pénzért vásárlok munkásokat,szupertápot,szupertrágyát,stb-it, azzal egy polgárjogi szerződés keletkezik.Én teljesítem a feltételeit a fizetéssel, de a Bigpoint most már sorozatosan megszegi ezeket a szerződéseket azzal, hogy nem biztosítja a játék feltételeit, így az én vásárlásom, pld.a munkások,értéktelenné válnak.Az óra ketyeg, a munkások ideje lejár én pedig nem tudok tenyészteni a Bahamán, mert nem tudok tápot keverni.Ez csak egy példa, még sok ilyen van.
    A Bigpoint-nak vissza kéne fizetni az erre az időszakra tartozó vásárlások összegét.

kovacstne kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Szia!

Ha már a szabályokkal szeretnél előhozakodni, érdemes azzal tisztában is lenni.

http://policy.bigpoint.net/policy.php?language=hu&geoCountry=HU#terms

4 Elérhetőség
    ---------------------------------------------------------------------
    A Bigpoint garanciát vállal a játékok és szolgáltatások elérhetőségéért 90 % (kilencven százalék) évi középértékben. Ez alól kivételt jelentenek azok az időszakok, amikor a portál vagy az egyes játékok kiszolgáló szerverei műszaki vagy egyéb problémák miatt, melyekre a Bigpoint nincs befolyással (pl. vis major, harmadik személy okozta hiba, stb.), nem érhetők el az interneten keresztül, valamint azok az időszakok, amikor a rendszeres karbantartási munkákat végzik. Ez nem érinti a Bigpoint felelősségvállalását, ha a játékok és szolgáltatások elérhetetlenségének oka szándékosság vagy súlyos hanyagság. A Bigpoint korlátozhatja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz, amennyiben ez szükséges a hálózat üzemeltetésének biztonsága, a hálózati integritás megőrzése, de különösképpen a hálózatot, szoftvert vagy a tárolt adatokat érintő súlyos üzemzavarok elkerülése érdekében.

Azaz ha egy hónapban 3 napig nem tudsz belépni a játékba, és ketyegnek a dolgaid, akkor sem követett el a Bigpoint szerződésszegést.

PocsékFarmer, .apa64. és Anikó1961 kedveli ezt.
  14. lonelyangel90

lonelyangel90 Fórum-zöldfülű

Segitséget kérnek!Nálam nincs a piacon KÓKUSZ KEBELKOSÁR !Most elkezdtem beadni egy feladathoz,gondoltam veszek még,de hová lett a piacról?Ki-be léptem,takaritottam,semmi változás! lonelyangel90ID: 17523116 Köszönöm! :(

15. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv mindenkinek! Nem tudok beadni kb 1000 tököt.Csak ha megvan a 65000 tp akkor működik? Közben az órát elinditottam. Segitség!

16. Csocsoovb

Szia!

17. Csocsoovb

18. lonelyangel90

lonelyangel90 Fórum-zöldfülű

Köszönöm,szomorú vagyok! :(

19. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Gazda: Ganéj1ID: 22117904
    Tisztelt moderátorok!
    Nézzetek utána annak, hogy 3 földön kitett komfort talaj esetén húsvéti lekvárral, cukkinis lepénnyel répás kenyérrel hogy-hogy CSAK 5400Tp terem meg 4 földrészen. 5 perc után frissítettem megint az oldalt utána 27 000-t ír ki. nem tudom , miért ír össze-vissza számokat a megkezdett event,...

20. avonmarika

avonmarika Junior szaki

A piacon eltűntek a bahás növények.Ki és belépés megtörtént de lehet ,hogy a többi hibával van összefüggésben.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.