Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Egy bejelentett-továbbított hibát nem szükséges folyamatosan jelezni itt a topicban.

2. Kharon

Kharon Utánpótlás-írogató

3. Lustafiu

Lustafiu Fórum-zöldfülű

köszi a választ!
    már párszor ki-be léptem, de a helyzet változatlan!
    több farmom is van, de csak ennél tapasztaltam a hibát!

4. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. Gábor1965

Gábor1965 Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    A gondom az Új Malom megjelenítésével van! Megint Újítottak,de szerintem rosszabb lett! A Gondom az,hogy a szigeten a Malom teljesen üres,nem lehet terményt keverni? Az Új malom megjelenése napján még Jó volt tegnap nem néztem,de ma 2015.03 26 már nem működik. Nincs semmi termelni valót felajánló ikon benne. A normál terményeknél a "3db farm részen" kerge stb-stb, ott Ok rendben működik. Már frissítettem ki be léptem,a gépet is újra indítottam,minden jó. Más minden működik. Más honlap,pl hír portálok,panpramio,stb... De itt megjegyzem,ma pl, a facebookra se lehet belépni. Bár gondolom ez utóbbi nem függ össze fenti "SZIGET malom nem termelhetek semmit..." Problémámmal. Köszönet a Mi Előbbi Segítségért. Üdv, ( Gábor )
    Gazda: Gábor1965 ID: 21594964

6. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-lévő-problémák-a-játékban.12277/#post-199721

7. bagira64

bagira64 Utánpótlás-írogató

Szia, kedves Laboviti!

Nincs köze a tyúklakhoz a problémának, nekem nem is volt kirakva időtlen idők óta.

A nyeremény szerszám jelent meg ilyen módon, nálam 500 db. egyben. A váza alatt rákattintottam a használ gombra és kiírta, hogy a csomag kibomlott. Ennek ellenére a pajtában egyetlen számon tartott szerszámom mennyisége sem változott. (frissítés és egyebek megvolt)

Tehát, a megnyert 500 db. szerszám eltűnt az éterben és talán már soha nem tudom meg, mit is kaphattam volna. :(

Üdv. és kitartást kívánok Neked: bagira64 ID: 34996045

8. Laboviti

Szia!
    Az event kezdete előtti napokban is megjelent a szerszám csomag a váza ikon alatt a Tyúklak aratását követően.
    Köszönöm az új információt az észrevételedben.

9. bagira64

bagira64 Utánpótlás-írogató

Erről nem tudtam, köszönöm a magyarázatot! :)

Ám, ettől még nem lettem okosabb az én problémámat illetően. Ezek szerint, ez a hiba nektek is új infó.

Köszönöm a türelmedet, üdv.: Éva

10. vinczécsi

vinczécsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    .csibe72. vagyok az új malom nálam nem működik, valami hiba van a rendszerben, mert nem jelenik meg az állatok listája, ami alapján a tápokat előállíthatom. (bahama szigeten)
    Szeretném, ha utána nézne valaki..
    Előre is köszi!

11. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai csak azt mutatják, hogy ma 08:55 órakor megkaptad az 500 szerszámot. Sajnos részletes listát nem látok.

12. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-lévő-problémák-a-játékban.12277/#post-199721

13. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Üdvözlet!

A farmomon megjelent egy olyan akció hogy most 1 hónap arató/vetőgép/állatgondozó/farmmunkás csak 1 euro. Meg is vettem.
    Édesanyám farmjára is szerettem volna ilyet de nála már nincs ott :(

Lesz még vajon ilyen akciós lehetőség?

14. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

A piacról hiányoznak a bahamás dolgok,állatok növények és termékek.Van oka?köszönöm.

15. Laboviti

Szia!
    A farmokra egyedileg érkeznek az ilyen akciók. Azt tapasztaljuk, hogy nem minden farmon tűnik fel ez az ajánlat.

16. Laboviti

17. kaktusz63

kaktusz63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Felhasználói név: kaktusz63 - ID 25291207

Segítséget szeretnék kérni, mert valami oknál fogva a Baharámán nem működik a malom. Big Mill Production12 jelenik meg a jobb alsó sarokba. Lehet, hogy valamit én rontottam el? Kérem szíves segítségeteket.

Köszi: kaktusz63

18. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Köszönöm ,akkor sokszor nézegetem anyuét is hátha ott is feltűnik majd!

19. Suzy761

Suzy761 Utánpótlás-írogató

Sziaszok :) Suzy761 ID 12566993.

Nekem az összes bahamara növény, állat, termény eltünt a piacomról.. :D Több ki be lépés után a fák visszajöttek (Egy része) Dee semmi más.. Másnál nincs ilyen gond?

Suzy

20. Laboviti

Szia!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.