Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. susamama

susamama Fórum-zöldfülű

Amikor egy feladatot teljesítünk, akkor két dolog szokott történni. Első: tűzijáték, , gratuláció, második: bejegyzés a "naplóba", ami alul, középen található, és ahova minden, ami a pajtába kerül, "feljegyződik". Ezek egyike sem történt meg, ezért gondoltam, hogy nem kaptam meg a nyereményt. Te látod, hogy megkaptam, és ellenőrizni nem tudom, ezért el kell hinnem, hogy valóban így van. Mindenesetre ezen túl, ha teljesítek valamit, fel fogom írni, hogy azokból a dolgokból, amiket majd kapok, mennyi van...előtte-utána.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ha még mindig kételyeid vannak, a supportttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

3. tamás15tóth

tamás15tóth Fórum-zöldfülű

4. 1998xD

1998xD Utánpótlás-írogató

Kedves Laboviti!
    Szeretnék segítséget kérni a következő dologban: ketyeg az aktuális képregény event első feladata, a ma reggeli aratást az eddig megnyert 3 órás farmmunkás kuponokkal szerettem volna megoldani, de egy darab sem volt, pedig a feladat szerint már 4-et megkaptam. Abban nem vagyok biztos, hogy az első 1-2-t megkaptam-e és esetleg elhasználtam, de még akkor is hiányzik 2. Hogy a barkács cuccot megkaptam-e, azt lehetetlen ellenőriznem. Ugyanez a helyzet egy másik farmomon, a család még két farmján nem tudom, megjöttek-e a kuponok, de nem vagyok biztos benne. Az azonosítók: 1998xD ID:29606636, M.Ambrus ID:28950543, kftafrika ID:29982257, lederausstattung ID: 29651703. Nem akartuk 4 hozzászólásban ugyanazt leírni, azért kérek segítséget egyben. Előre is köszönöm, ha meg tudod nézni!

5. klakli67

klakli67 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én ki-beléptem és bajuszgyár sehol. Hol találom, ólaknál nincs.
    Megtaláltam, köszi. :)

6. Laboviti

Szia!
    A megadott accountok egyikén sem végeztetek az első feladattal. Így a nyereményeket sem kaphattátok meg.
    A jobb oldalt megjelenő pergamen tábláján ellenőrizhetitek, jelenleg hol tartotok a feladat teljesítésében.

7. Laboviti

Szia!
    A menüben a kereső funkció igen hasznos találmány.:)

8. 1998xD

Köszönöm a választ, de a nyeremények egy részét már meg kellett volna kapnunk, pontosan annyit, amennyit az eventfelület jelez a főtéren. Ez a kupunok vonatkozásában: 5/4. Csak azokra az ajándékokra kérdeztem rá, amelyeket a teljesítés arányában meg kellet volna kapnunk.

9. Laboviti

A részjutalmak az óra indítása után 24 óra elteltével íródnak jóvá, amennyiben nem sikerül teljesen befejezni a feladatot.

10. Profeta1976

Profeta1976 Járnitanuló

Sziasztok egyszere inditottam el a 4db bajuszgyárat 2db lejárt a másik ketőnél meg kiirta majd egy ora mulva.Elég sok a probléma ezzel az eventel!!!!!!!!!!!!!!! Profeta1976ID: 25418424

11. 1998xD

Ó! Köszönöm a segítséget, hiába vagyok 90-es szinten, látod ezt nem tudtam!:D

12. Laboviti

Szia!
    Előfordulhat, hogy később itattad meg az érintett ólakat.

13. emcyke89

emcyke89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Nekem az lenne a problémám, hogy felül ahol irja a csengőpengőt,angolul ir ki valami szöveget.Ugyanezt észleltem a piacon is,nem magzarul irja ki a dolgok nevét.Lehet ezen javitani.Előre is köszönöm. emcyke89 ID 52419984

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd a feliratokat.

15. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

Szerbusztok érdeklődni szeretnék egy hirtelen kattintásom miatt elvesztettem a fésűimet mert kakukklakkot készítettem és nem a bajusz lakot így most nem tudom a feladatot teljesíteni.Kérdésem az hogy hogyan tudnék fésűhöz jutni hogy megtudjam építeni a bajuszgyárat.Előre is köszönöm a segítséget.ibolya11 gazda

16. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye.

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt. A kereső funkció használata is segít.

17. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek !
    Eltűnt az 1 db Acai pálmafám a Bahama szigetemről! Kérlek segítsetek megtalálni! Előre is köszönöm!
    Babybogyo581
    ID 9189069

18. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

Sajnos már meg építettem és már arattam is rólla és már a ki be lépést is meg csináltam.Mégse jön vissza a fésüm.

19. Laboviti

Szia!
    A keresett fát a szigeten a pandakuckók társaságában keresd.

20. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Nagyon köszönöm ! További szép napot kívánok !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.