Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kipróbáltam most saját játékomban, nem tudtam reprodukálni az esetet.A lejárt első keverés után elindult a második is. Próbaképpen tyúktápot tettem első rekeszbe, majd a szupertápot másodikba. Tyúktáp keverése után elindult a szupertáp legyártása.

2. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Hát köszönöm majd meglátom mert én kétszer is így jártam bár nálam most szupitáp megy folyamatosan és az sokára jár le,de ha harmadjára sem sikerül akkor jövök hozzád megint. Köszönöm

3. melinda72

melinda72 Aktív író

szia csinálom az álbajuszt már 3 napja de még mindig nem tudom lead mert nincs.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg azért nincs mert nem azt gyártod. Ha esetleg kakukklakot tettél ki, az sajnos nem álbajuszt termel. Ezt ellenőrizd először. Nézd át az állatos menüt és ha Bajuszgyárakat találsz benne akkor tedd ki azokat a kakukkok helyett.

5. xanto19641964

xanto19641964 Utánpótlás-írogató

Megtaláltam a bajuszgyárat, köszi a segítséget.

6. melinda72

melinda72 Aktív író

köszönöm rosszat tetem ki!

7. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok! Van a pajtámba 11 álbajusz nem lehet beadni a feladatba miért?:cry:

8. -East17-

Szia!

Könnyen lehetséges, hogy már az utolsó szobánál tartasz a feladatban és oda már nem kell a bajusz, hanem a 4 gyár.

9. Petramama

Petramama Törekvő

valóban köszi :music:ezt be néztem

10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Lehetséges az hogy tegnap este féltizenegykor leszedtem a gyorsabb tápkeveréses felhősort meg megy a turbómalom is,és mostanáig csak két db szupertáp van kész?

11. -East17-

Szia!

Az adatok szerint igen. Az első 7 órát vett igénybe a második már csak 2 órát. A felhősort ekkor arattad le: 2015-03-29 00:23:06, a tápkeverés kezdete: 2015-03-28 23:25:40. Egyelőre ennyi adat áll rendelkezésünkre.

12. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

13. -East17-

Szia!

Kattints az általad beidézett válaszban a zöld szövegekre, akkor megnyílnak a segítséget nyújtó hozzászólások. Amennyiben ezek sem adnak elég útmutatást, akkor egy jobban hozzáértő személy segítségét kell kérned, ott helyben.

14. mementori74

Szia
    Köszi,akkor ez hiba de nem is kicsi,ráadásul napok óta.

15. -East17-

Természetesen továbbítjuk az észlelt jelenséget, jelenleg ennyit tehetünk csak sajnos.

mementori74 kedveli ezt.
  16. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Szia! Van egy kis problémám, nem tudom az eventbe beadni az álbajuszokat. A raktárban van 10 db, de nem engedi beadni. Ha tudnál segíteni.
    Köszi[​IMG]
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

17. végi75

végi75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én gazdaköri feladatot oldottam meg,mindent leadtam,de nem jelent meg a pipa,és mégis minden eltűnt.Mi történhetett?

18. -East17-

Szia!

Valószínűleg már nem azt a feladatot csinálod, ahova a bajusz szükséges. Kérlek ellenőrizd mit kellene leadnod (szerintem már a 4 gyárat várja).

19. -East17-

Szia!

Nem tudom melyiket teljesítetted, kérlek írd meg és a pontos ID számodat is, hogy ellenőrizni tudjuk.

20. mementori74

Köszönöm a választ,de azért akad itt furcsaság,mert van akinél még mindig a régi rendszerben kever azaz 24 óra alatt 8 db.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.