Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nit8122

nit8122 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kaptam az első feladathoz titok ólat, de nincs a menüben. Eltűnt.
    Gazda: nit8122ID: 11708546
    Köszi

2. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

köszi szépen, meg van:)

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az első feladatban nincs titokzatos ól jutalom.

4. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Hello !
    Nem tudom miért, de nagyon belassult a játék. Most már kétszer töröltem le és telepítettem a flash playert, lefuttattam a ccleanert, újraindítottam a gépet. Ugyanolyan lassan halad az aratás, vetés, vizezés, stb.

.Mázli. kedveli ezt.
  5. damien

damien Haladó

Üdv!

De van malom hiba. Már nem első esetben fordul elő, hogy belépek, és áll a malom. Tegnap indítottam 11 szuper tápot, ment is a malom. Ma reggel beléptem és a malom állt, nem volt tápkeverés. Így reggel újra betettem a tápot keverni, és jó sokáig belépve maradtam. A malom kevert rendesen. Aztán most belépek, és a malom megint áll és nincs benne semmi. Kizárt dolog, hogy nálunk legyen a hiba.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia 83-tél!

Érdemes lenne másik böngészőről is megnézned a játékot.
    Azon kívül amivel még javíthatsz :
    - minden számítógépeden fölöslegesen háttérben futó programot, ablakot zárj be
    - a játék minőségét a beállítások között vedd alacsonyabb fokozatra
    - a beállítások között az animációkat kapcsold ki

83-tél kedveli ezt.
  7. Nildia

Szia damien!

A malomban jelenleg vannak fennakadások.
    Ez ismert, a készítők azon vannak, hogy minden malommal kapcsolatos hiba mihamarabb javításra kerüljön :

https://board-hu.farmerama.com/inde...-lévő-problémák-a-játékban.12277/#post-199721
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/helyzetértékelés.12290/#post-201642

8. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Oké, köszi. De nem értem , mert eddig semmi gond sem volt, én meg nem állítottam el semmit :S
    4 éve használom a chrome-t.

9. Mézesmackó59

Mézesmackó59 Fórum-zöldfülű

Kedves szerkesztő!
    A Farm szerencsekereket hiába indítottam el, hogy megtudjam , mit nyertem ma, ugyanis csak pörög folyamatosan immár több mint 10 perce megállás nélkül.
    Gazda :Mézesmackó59
    ID: 18084741

10. Nildia

Szia Mézesmackó59!

Csinálj egy farmodról való ki be lépést.
    Ez után a Kerék felületére visszalépve az aktuális nyereménylista alatt a "Megszerzett nyeremények" gombra kattintva láthatod a nyereménylistát dátum szerint.

Hogy a Kerék túlpörgését elkerüld, érdemes napi szinten takarításokat végezned a gépeden :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos, okozhatja a jelenséget egy gépeden beragadt rossz sütikészlet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

11. KisVirágX_X

KisVirágX_X Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Gepemet kitakaritottam stb.. stb..A jätek lassu,darabos szinte jätszhatatlan.

12. Nildia

Szia KisVirágX_X!

Érdemes lenne másik böngészőről is megnézned a játékot.
    Azon kívül amivel még javíthatsz :
    - minden számítógépeden fölöslegesen háttérben futó programot, ablakot zárj be
    - a játék minőségét a beállítások között vedd alacsonyabb fokozatra
    - a beállítások között az animációkat kapcsold ki

13. senki81

senki81 Junior szaki

Sziasztok. Tudja valaki mi van az új malommal? Ma indítottam új szupertápot keverni, mert az első adag lejárt. Kezdte a következőt, én meg startoltattam a 2. adagot. most hogy belépek áll a malom, és csak a szigetes dolgozik. a farmos üres, mint ha nem is dolgozott volna. Nem mint ha sok veszteség lenne csak kb 4-5 óra az egyik adag 8 db-s szupertápból, de azért gondoltam szólok, mert már nem először tapasztalom, hogy eltűnik amit épp keverek. Utána tudnátok nézni?

Közben olvastam, és láttam a választ más írására. Ne válaszoljatok, gondolom ugyanazt tudnátok mondani. Akkor várok, hogy megjavuljon és lehet addig kisebb adagban keverek tápot

Utoljára szerkesztett: 29.3.15
  14. KisVirágX_X

KisVirágX_X Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segitsegedet.Jobb lett de meg nem az igazi.

15. vicike70

vicike70 Junior szaki

Gazda: vicike70ID: 14433859

Két farmterületre vetettem hagymát: megettem a karácsonyi sütit, fehér ártatlanságot, nemesítve a hagyma - szupertrágya imádat, egyik területemen, két óta a hatás, a másikon 10.
    Mi történhetett? Eddig mindig a 2 órással működött.

Köszönöm.

16. Nildia

Szia vicike70!

Mikor fogyasztottad el a termékeket?
    Mikor történt az ültetés?
    Jelenleg is ez van elvetve a földjeidben?
    Játékból való ki be lépés után sem ugrik más időre a hagyma érési idejének a jelzője?

17. vicike70

vicike70 Junior szaki

Vetés előtt fogyasztottam el, volt ki-belépés, igen jelenleg is, ezért kértem a segítséget.
    köszönettel!

18. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, hasonló problémám van. Tegnap felírtam az időpontokat, mert már gyanús volt, hogy nem én vagyok a hunyó. Amikor elindul a tápkeverés, még a helyesen csökkentett időt mutatja, konkrétan szupertápnál 24 óra / 8 táp . Aztán valamikor útközben elveszti a felhős kedvezményt, és átáll 32 órára.Sajnos az újítás óta így megy. De már én is láttam, hogy javítják. Üdv

19. Nildia

Szia vicike70!

A sorrend a következő volt a farmodon az ellenőrzés szerint.
    Az első területedet bevetetted, majd 29.03.2015, 18:49:36-kor kiszórtad rá a szupertágyát.
    Ezt követően az első terméket elfogyasztottad ekkor : 2015-03-29 18:50:11
    A második terméket pedig ekkor : 2015-03-29 18:51:25
    Ez után a másodikként vetett területedre 29.03.2015, 18:54:51-kor szórtál szupertrágyát.
    Tehát a termékek elfogyasztása előtt ültetted és szupertágyáztad azt a területedet, ami 10 óra alatt érik be.

20. Nildia

Szia hirig213!

Mint olvashatod, a malomban jelenleg vannak fennakadások.
    Ez ismert, a készítők azon vannak, hogy minden malommal kapcsolatos hiba mihamarabb javításra kerüljön :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-lévő-problémák-a-játékban.12277/#post-199721
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/helyzetértékelés.12290/#post-201642

hirig213 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.