Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vicike70

vicike70 Junior szaki

Így jártam, igazán nem emlékszem pontosan, mert venni kellett karácsonyi sütit. Ez zavarhatott be. Köszönöm, elnézést a riasztásért.

2. bözsi71

bözsi71 Fórum-zöldfülű

köszönöm most már megtaláltam:)

3. csocso9719

csocso9719 Fórum-zöldfülű

légyszi segítsen valaki. Nem tudom megetetni a kakukkot.Sem táppal, sem szupertáppal.
    Gazda: csocso9719ID: 5061469

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia csocso9719!

Biztos, hogy Kakukklakot próbálsz etetni?
    Nem véletlenül Bajuszgyárat?
    Mert annak beindításához a tápon kívül szükség van Kakukkra is.

5. csocso9719

csocso9719 Fórum-zöldfülű

Szia csocso9719!

Biztos, hogy Kakukklakot próbálsz etetni?
    Nem véletlenül Bajuszgyárat?
    Mert annak beindításához a tápon kívül szükség van Kakukkra is. [​IMG]

o..... köszi.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zsebenci!

Biztos, hogy Álbajuszt termelsz?
    Bajuszgyárad van kint, vagy Kakukklakod?
    Ha kakukklakod van kint, akkor sima Kakukkot termelsz :

Kakukklak

Bajuszgyár

7. zsebenci

zsebenci Fórum-zöldfülű

Ó, már rájöttem, mi a gond, storno! Köszönöm!!!

8. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

sajnos nem íródott jóvá az előző eventen nyert felhő BTP bónusza.

Lehet, hogy kezdettől így van, nem tudom, de ez alkalommal megjegyeztem a szintlépéshez
    hiányzó BTP-k számát,
    csak azután aktiváltam a felhősort: a hiányzó BTP érték változatlan maradt, frissítés után is.

Túl sok a hiba, elveszik az ember kedvét a játéktól.

molnar_mari53 és Lufthansa1 kedveli ezt.
  9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos a tapasztalatpontok jóváírásának ellenőrzése nem lehetséges a számunkra. Az utóbbi időben néhány hiba a felhők terén is előfordult sajnos. Kérlek, ha legközelebb aktiválás esedékes ennél a felhősornál, ne aktiváld azt, hanem jelezd azt itt, és ellenőrizzük.

Köszönjük!

10. gomba02

gomba02 Fórum-zöldfülű

napok óta tapasztalom, hogy a piacon nem tudok egymás után vásárolni pl, tápot, mindig ki kell lépni, majd vissza a piacra, az előbb próbáltam eladni trágyát, mindig azt írja ki, hogy nincs annyi trágyám, holott ott van

ottoistvan kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

12. gomba02

gomba02 Fórum-zöldfülű

most beléptünk a tesóm farmjára, ott minden rendesen működik, anyukám ugyanezt tapasztalja, mint én, egyik farm működik, másik nem

13. Laboviti

14. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Sziasztok
    Ezen a farmomon nem tudok bemenni az event feladatba és nekem kakukk lakot adott a játék bajuszgyár helyett kerestem hogy hova lett az álbajusz ettem szupertáppal is mire rájöttem nem olyan a lakom mint a másik farmon a fésűm elvette nem tudok új gyárat csinálni. Ezen a farmon a Lona7070-en van a hiba ID 40063644
    A bajuszgyár tisztitás után meg lett de belépni még nem tudok. az event játékba
    Segítségeteket előre is köszönöm Lona

15. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye. (bal oldali kép)

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

Kérlek egy ki, majd belépés után ellenőrizd az event ablakát.

16. matyi2003

matyi2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Bocsika a zavarásért de képzeljétek nincs a pajtában az áll bajuszom akkor hol keressem? már pedig 16 kellene legyen! Kérlek segítsetek megtalálni hova tűnik betakarításkor? Köszi szépen!

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek ellenőrizd, hogy melyik ól termel a farmodon?

A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye. (bal oldali kép)

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

18. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok! :)
    Pár napja egy szenvedés a kapálás a farmon. Akadozik minden. A mamutokat már végig trágyázom és még a feléig sem látszik. A kacsakatát emlékezetből szórom, mert nem tud lépést tartani a játék a megszokott ritmusommal. Az állatok etetése egy katasztrófa. Mire a 3. állatot etetem akkor látszik az elsőn hogy meg van etetve. Fel nem fogom hogy miért eventek előtt kell bevezetni az újdonságokat. Linux van a gépemen, a párom gépén windows, ott is akad .
    ( csattog, zörög, fúj, szenved a gépem) :D
    Tartsak pár nap pihenőt ameddig rendeződik vagy ilyen marad? Esetleg mondjak le a játékról ameddig nem lesz erősebb gépem?
    Köszönöm a segítséget, szép napot, jó munkát! :)

zigus kedveli ezt.
  19. varkonyigyongyi

varkonyigyongyi Utánpótlás-írogató

Nálam lehet valami probléma? Az alap moringa fára nem tudom az xxl-es fejlesztést kirakni (a vidámparkban vettem).

20. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Nekem be se tölt! 100% -nál megáll.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.