Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen is tapasztaltak a farmokon hasonló jelenséget. Úgy gondolom, a megszokottól eltérő lassabb stílusban kellene a munkafolyamatokat elvégezni.

2. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Csak símán tedd csak ki egy üres területre

3. Laboviti

Szia!
    A bazárban kiváltott XXL moringafát először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

4. Laboviti

5. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Lassú a játék. :(
    Nem takarítok, mert a hiba nem nálam van.

Lufthansa1, zigus46 és bogisaci60 kedveli ezt.
  6. varkonyigyongyi

varkonyigyongyi Utánpótlás-írogató

Köszi a segítséget, sikerült:)
    Köszi a gyors választ, így már megy :)

7. Laboviti

Szia!
    Ne támadj!
    Nem kényszerítettelek a takarításra.
    A segítség-részlegben is minden esetben csak javaslattal élünk, amit vagy megfogadtok vagy nem.

mementori74 kedveli ezt.
  8. robsz13

robsz13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, kb 15 perce beadtam a raktáramban lévő 4 bajuszt, erre a rendeszer csak 2dbt számolt le :( sajnos ez a hiba máskor is elő szokott már fordulni más értékes terménynél is.

jutka1942 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Mi történik???? 6 tanyám van,8 órától- próbálok learatni,de csak 1 -et sikerült.A laptopp csak a farmok miatt az enyém,ami a családomat felháborítja,főleg,hogy mindig dühöngök valamiért.A nagy gépem is szuper erős a többi játékok miatt.Napok óta játszhatatlan a játék.Ez már nem szórakoztató.

gaboores kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

12. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Hárommal játszom.

13. unlimited55

unlimited55 Fórum-zöldfülű

Tisztelt Akárki !
    A feladat befejezve, viszont a 2 narancs bajuszgyár nem lett jóváírva, kérem a hiba orvoslását.

Előre is köszönöm.

unlimited55
    ID : 12231273

14. Laboviti

Kérlek, egy farmra lépjél be másik böngészővel.

15. Laboviti

Szia!
    Moderátorként írom a hozzászólásomat.
    A bajusz-szalon 2. szint narancs ól 2 darab a menüdben van. A kereső funkció használata a segítségedre lehet.

16. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Szia!
    Azt hiszem, nagyon félreértettél. Távol áll tőlem, hogy támadjalak.
    Csak tényként közöltem, hogy lassú a játék. Elhiszem, unalmas a sokadik embertől olvasni, de azért írtam/írjuk mert azon túl, hogy lassú - lássátok - tömegesen előforduló jelenségről van szó. Ílyenkor nem segít a szokásos takarítás. Bevallom, ílyenkor egy "tudunk a hibáról, továbbítottuk a fejlesztők felé" válasz sokkal inkább megnyugtat, mint amit nehezményeztél.

A másik hsz-em, amit töröltetek pedig igaz. Egy moderátornak sem szabad cinikus választ adni. (Akkor sem, ha igaza van.) A BP a játékosok vásárlásaiból él. Az elégedetlen játékos pedig nem költ a játékra.
    Ez a véleményem akkor is, ha kitiltotok a fórumról.
    További szép napot!

yellowfire kedveli ezt.
  17. ßaßa8888

ßaßa8888 Fórum-zöldfülű

Helló! Érdeklődnék, hogy nem tudjátok-e, mi lehet a hiba oka: Tegnap délelőtt leszedtem a farmjaimat, nem volt semmi gond.Aztán 3 óra múlva , mikor le akartam volna aratni ismét, nem tudtam. Mozillában csinálom már évek óta, eddig nem volt semmi gondom. Most azt csinálja, hogy betölt, kiírja, hogy 100% és csak pörög tovább, vagyis tolja ott a birka a talicskát, és nem hagy semmit sem csinálni.Frissítettünk már, és semmi változás. A napokban lett újratelepítve a rendszerem is, tehát az sem lehet hiba. A Chrome meg olyan lassú, hogy megőszülök, mire eggyel végzek. Az egyik farmom ID-je: Gazda: ßaßa8888 ID: 7235051 A többit még most akarom leszedni, azért nem küldtem ID-t. Köszi! szép napot!

gaboores és yellowfire kedveli ezt.
  18. ßaßa8888

ßaßa8888 Fórum-zöldfülű

Most olvasom, hogy másoknál is van hiba a betöltéssel. akkor úgy kérdezem, lehet tudni, hogy mikorra lesz orvosolva a probléma?

19. yellowfire

yellowfire Aktív író

nálam ugyan ez volt az 1-2 -nap nem birtam elültetni csak a 5 -5 db. -ot levagyok maradva

20. Laboviti

A válaszom nem tartalmazott cinizmust. Idegesíteni sem idegesít, ha ugyanarra a kérdésre kell többször válaszolni.
    Arra kértem a játékostársadat, jelen pillanatban lassabban végezze a farmmunkálatokat az adott körülmények miatt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.