Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

A belépési gond rövid életűnek bizonyult, a játék ismét elérhető.
    Ki be lépés, böngésző oldal újratöltés javasolt!

2. hzsu2

hzsu2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én abban kérném a segítségeteket, hogy a most legutóbbi event alkalmával, az első feladat teljesítésekor barkácscuccot kaptam, de fogalmam sincs miket, a pajtában az egyéb címszó alatt szerepel, hogy barkácscucc 441 db. Ezek vajon mik? Semmit sem láttam kiírva, hogy miket kaptam.
    Köszönöm, hzsu2 ID: 21369329

3. Nildia

Szia hzsu2!

A nyeremény Barkácscuccot a menüben a dekorációs elemeknél a váza ikon alatt találod.
    Ott kell a "Használom" feliratra kattintani az átvételért.
    Ismertetőt is találsz róla a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/#post-198072

4. hzsu2

hzsu2 Utánpótlás-írogató

5. Repesz

Repesz Aktív író

Szia. Köszönöm szépen, sikerült mindkét tárgyat aktiváltam .

6. topkat75

topkat75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Evet után az ólakat raktam ki,de eltűnt a piros kaptárom.Ilyenkor mi van?

7. Nildia

8. topkat75

topkat75 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a gyors választ és elnézést,hogy nem néztem meg,hogy milyen infókat kell megadnom.
    Farm neve:topkat75
    ID:16335025
    Eltűnt:kaptár 3.szint piros
    nyereményből szereztem
    1 db volt
    jelenleg 0 van.

Előre is köszönöm a segítséged.

9. twer7

twer7 Aktív író

Szia én nem találkoztam ilyennel, tehát nem aktiváltam, ha volt. most nincs a raktáramban. Megtudnátok nézni, hogy megkaptam-e és mit? id:2258628

10. twer7

twer7 Aktív író

Szia én nem találkoztam ilyennel, tehát nem aktiváltam, ha volt. most nincs a raktáramban. Megtudnátok nézni, hogy megkaptam-e és mit? id:2258628

11. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A malom még mindig nem jó.Délután keverni kezdtem szupertápot.Aztán kb.1 h múlva kiléptem.Most újra beléptem,áll a malom,nincs bekészítve semmi.A túrbó malom viszont óráról-órára kopik.Jó lenne már megoldani ezt a hibát.Inkább maradt volna a régi,most már jóval több szupertápom lenne!!

Utoljára szerkesztett: 31.3.15
  12. ujfamili

ujfamili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most tapasztaltam,hogy a dekorációs elemnél lévő barkácscsomag beragadt nem lehet felhasználni. Tapasztalt már valaki ilyet?

Köszönöm! helyreált. :D

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Hoznál ID számot?

14. MadameRose

Szia!
    Bizony. :) Nekem sem ment elsőre. Frissíts F5-el, vagy próbáld meg egy ki-, belépés után. Nekem bevált. Amint látom, közben megoldódott. :)

15. Csuni

Csuni Junior szaki

Sziasztok!
    Én Csuni gazda vagyok,még nagyon fiatal csibe a játékban,de nem az életben,mindenkit szeretettel üdvözlök.
    A 6. szinten tartok és most elakadtam,a bal oldali ikonsorra hiába kattintok rá a raktáramra nem találok benne semmit a pajtámban viszont ott vannak a vetőmagjaim az állataim és minden más,próbáltam frissíteni,de nem jártam sikerrel.:cry:
    Kérnék segítséget mi lehet a baj. Köszönöm.
    ID 52713890

16. MadameRose

Szia!
    Pontosan mit is keresel? Ólat, fát, dekorációs tárgyat? Vagy az üzletben nincs semmi?

17. Csuni

Csuni Junior szaki

Ha a bal oldali ikonsoron rákattintok a ládikára ami a saját raktáram,nincs benne semmi.
    Fa , állat , dekorációs elem, üres a tábla ha kinyitom.
    Lehet,hogy egy kicsit bonyolultan írom de még nem tanultam meg a gazdák nyelvezetét,ezért elnézésed.
    Köszönöm ,hogy foglalkozol velem.
    Csuni

18. cicanya

cicanya Haladó

sziasztok. Az eventes barkács dolgokat én sem találom. Meg tudnátok nézni, hogy volt_e és ha igen mik? ID: 5708847 köszönöm.

19. MadameRose

Szia!
    A bal oldali menüben a váza ikon alatt keresd. Írd be a keresőbe: barkács. Oda visz. Kattints a gombra és kinyílik. Ha még sem, akkor egy ki-, belépés után próbáld újra.

cicanya kedveli ezt.
  20. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A váza ikon alatt megoldódott a problémám,átszerkesztettem a jelentést,mégis megjelent.Csak a malommal van bajom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.