Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Először ellenőrizd le, hogy a jobb felső sarokban a kereső mezőbe nincs e beírva valami (ha igen, töröld ki) és azt is hogy a felső menü melyik részen van megnyitva. Az első legyen zöld: Minden. Ha ez mind rendben van és még sem látszik semmi, akkor zárd be a játékot és az alábbi linkre kattintva végezd el az ott leírtakat. Reméljük, ez megoldja a gondot.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

2. MadameRose

Attól még kellene az ID. :)

3. Csuni

Csuni Junior szaki

Szia. Minden rendben megtaláltam a vázára kattintva a most kapott állataimat.
    Szerintem én összekevertem a raktár és a pajta fogalmát és tartalmát nem ugyan az.A raktárban nem kell azt látnom amit a pajtában.
    De minden kezdet nehéz..
    Köszönöm,hogy segítettél.
    Csuni

4. MadameRose

Semmi baj, ha gond van, gyere csak nyugodtan. :)

5. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

A malom átalakítása óta áll fenn az a problémám, hogy beállítom a szupertáp keverést, kilépek a játékból, és amikor visszalépek, áll a malom.
    Az elmúlt napokban nem jeleztem a hibát, mert láttam, hogy már más megtette, és ígéret is volt a javításra, de most már nem csupán bosszantó a hiba.
    Érdeklődnék, hogy mikor történik már érdemi javítás a hibát illetően? Szeretném végre megbízhatóan használni a játék ezen elemét is.
    Attól, hogy az üzenetem nincs tele mérges barifejjel, most már kezd nagyon dühíteni a dolog.
    Előre is köszönöm a választ.

Üdv: Kira

6. MadameRose

Szia!
    Jelen információnk szerint jól működik a malom. Ha hozol egy ID-t, megnézetem, hogy nálad mi lehet a gond. Volt akinél a malmos felhősor aratása után nem mutatta rendesen az aktuális állást. Kérlek, nézd meg egy ki-, belépés után is.

7. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Szia!

ID: 38190277
    Farmnév: KiraAngel*

Jelenleg elindítottam a keverést, tehát megy. De az elmúlt napokban, lényegében akárhányszor kiléptem, a probléma fennállt. A szupertáp keverés leáll, ha kilépek a farmról.

Köszönöm, hogy megnézed.

8. MadameRose

A napokban valóban voltak gondok, de úgy értesültünk, hogy mára helyre állt. Azért ránézetek...

9. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Nyilván percre pontosan nem tudom megmondani, mikor indítottam ma a szupertáp keverést. De nagyjából próbálom behatárolni, hátha segít. Valamikor 18 óra után léptem be, és indítottam 6 szupertápot, ami a felhőm nélkül, szimplán a turbómalom igénybevételével 24 óra keverési idő. Majd beállítottam újabb hat szupertápot.
    Kiléptem, és 21 óra körül léptem be újra. A malmom állt.

10. -geri-2002

-geri-2002 Járnitanuló

sziasutok. Nekem az a problémám, hogy napokmóta nagyon lassu a játék,nem tud olyan gyorsan learatni, meg vetésis, meg a locsolás is késva jön utána. Azt hittem, hogy az evet lassitotta le, de már vége az evetnak, de a lassuság maradt, kérlek csináljatok már vele valamit, mert negyon idegesitő, ez a csiga lassuság. az embernek elmegy már az egész játoktól a kedve a sok probléma miatt. Megfigyeltem, ha valami ujitást hatotok végre, akkor mindig napok kellenek, vagy hetek mire vissza áll a játok a megszokot renbe. Jó éjt mindenkinek. remélem reggelre minden helyre áll és megy tovább a jétok a régi módon

11. MadameRose

Szia!
    Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor egy gyors süti törlés megoldhatja a gondot:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

12. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Köszönöm a választ !

13. MadameRose

Sajnos, a technika ördöge nem engedi visszanézni, mi is történt az utolsó tápindítás előtt. Annyit látni, hogy most működik.

14. Havvah

Havvah Fórum-zöldfülű

Szia! Nem tudom,hogy jó helyen írom-e le problémámat. Reggel ( 7 óra körül ) leszedtem a vetett növényeket és azt láttam, hogy csak 250 db bögrém van. A többi része mind meg volt. Sms-ben 3x rendeltem 50 FA-t, hogy a hiányzó 150 bögrét megvásárolhassam. De nem működött ez a lehetőség. (Tudom,hogy karbantartás volt, de csak a chat szobára olvastam ezt.) Így nem tudtam befejezni a feladatsort :( . Most jött ( 22:35 ) 3 sms, hogy "köszönjük a vásárlást, jóváírták a rendelésemet. Lenne mire használnom, de én a képregényre akartam felhasználni. Mit kezdjek vele? Ez így nem jó és nem is tetszik.... nem ezt akartam és úgy érzem, hogy átvertek.
    Köszönöm, hogy elmondhattam :(

15. cicanya

cicanya Haladó

Köszönöm meg van az event barkácsom.

16. paco741974

paco741974 Fórum-zöldfülű

üdv
    csak érdeklődnék dolgoznak a hibák javitásán? a piacon rendessen vásárolni nem lehet lefagy ki-be kell újra és újra lépni...megrendelőket is nagyon nehézkes kiszolgálni..lassú minden....és nem a gépembe van a hiba..az naprakész

17. MadameRose

Szia!
    Minden event idején felhívjuk a figyelmet, hogy a teljesíteni kívánt részt ne hagyja senki az utolsó pillanatra. A technika már csak ilyen, nem 100% biztos, hogy minden az elgondolásunk szerint valósul meg. Arra kérlek, hogy legközelebb ne hagyd az utolsó napra, ha rendelni is szeretnél.

18. twer7

twer7 Aktív író

Köszönöm a segitséget, meg van a barkácsom

19. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Nos, köszönöm, hogy megpróbáltad megnézetni.

De azért felhívnám a figyelmet arra az apró kis tényre, hogy amióta a jelenlegi tápkeverést elindítottam, azóta nem léptem ki a farmról. Márpedig az volt a panaszom, és a hibajelzésem oka, hogy amikor kilépek, a következő belépésnél azt látom, hogy áll a malmom. Kizárólag a farmos malom, és kizárólag a szupertáp keveréssel van a probléma. Ha bármi mást keverek, akkor nem áll le. A Bahamás malomnál nincs hiba.

Továbbra is az érdekelne, miként lehetne ezt a hibát megoldani, és esetlegesen az is, hogy ebben tudok-e segíteni, és ha igen, akkor miként.
    Kész vagyok képernyőmentéseket gyártani a további tápindításokról, és az indokolatlanul álló malomról, ha ez segít. De amennyiben ez nem elfogadható bizonyíték a hibára, feleslegesen nem rabolnám ezzel is az időmet. Jobban örülnék, ha valahogy meg tudnátok nézni.

Még egyszer köszönöm, hogy időt szakítottál a problémámra.
    Jó éjszakát!

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A malom csak nem teker, kintről nézve, vagy ha belépsz egy frissítést követően, akkor bent is az látszik, hogy nem dolgozik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.