Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havvah

Havvah Fórum-zöldfülű

Szia! Nem volt ez az utolsó pillanat, hisz még vissza volt 7-8 óra a játék végéig. De nem jött meg a FA rendelés csak most 22:35 órakor ( már rég lejárt a játék ) ! Ez az amit sérelmezek. Ennyi :(

2. kukuc

kukuc Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kik ezek a játékos kedvű vakondok(ok) , akik hajnali fél kettőkor aknamezőt csinálnak a farmból? Igaz, hogy a robbanás után néhány másodperccel visszaáll minden a eredeti állapotába, de mi lesz, ha egyszer nem áll vissza? Ez most valami teszt, vagy én maradtam le valami eseményről?

Utoljára szerkesztett: 1.4.15
  3. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sza, Áp-ri-li-li-li! Üdv.

ÉdesMézes kedveli ezt.
  4. elod84

elod84 Fórum-zöldfülű

sziasztok!Mi ez a vakond? Ma tapasztaltam először ,de nagyon zavaró.

5. mókus32

mókus32 Utánpótlás-írogató

marha vicces ez a vakond vagy mi, meg a robbanások. mi ez??????

6. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia, április 1 alkalmából tették a játékba a robbangató vakondokat.
    A játékbeállításoknál utána a további beállításoknál ki lehet kapcsólni az animációt. az (activate special effects) leg alul
    található. akit zavar a (ki) lehetőséget válasza.

ÉdesMézes kedveli ezt.
  7. namneman

namneman Fórum-zöldfülű

kösz, azt hittem ez valami áprilisi tréfa

fannika2006 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ásó Márkó, a szorgos vakond a farmon végre valahára kiszabadult az Ipari park "fogságából". Megtalálta a kivezető utat, most már a logisztikai tervét megvalósíthatja.
    Szeretné "behálózni a földterületeket", hogy a természet éledezésétől kezdve folyamatosan elraktározhassa az élelmiszerkészletét a szűkös napokra. Az útvonalát Ti is nyomon követhetitek, ahogyan "áldásos tevékenységét" végzi.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

**viola** és fannika2006 kedveli ezt.
  9. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok. A megjelenő vakond a födeken áprilisi tréfa? Vagy állandó lesz mert nem találtam sehol leirást róla.Üdvözlettel Veronika.

10. Laboviti

Szia!
    Ásó Márkó, a szorgos vakond a farmon végre valahára kiszabadult az Ipari park "fogságából". Megtalálta a kivezető utat, most már a logisztikai tervét megvalósíthatja.
    Szeretné "behálózni a földterületeket", hogy a természet éledezésétől kezdve folyamatosan elraktározhassa az élelmiszerkészletét a szűkös napokra. Az útvonalát Ti is nyomon követhetitek, ahogyan "áldásos tevékenységét" végzi.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

anikoszat76 kedveli ezt.
  11. -diamond1-

-diamond1- Fórum-zöldfülű

ugyanez a problémám az új malom óta! belépek a piacra, egy valamit veszek, utána lefagy, kilépek, próbálok visszalépni a piacra, semmi nem jön be, kilépek, vissza...stb... gépet kitakarítottam az útmutatók szerint, probléma fenn áll...lesz valami javítás?

12. Laboviti

Szia!
    Ezt a problémát is jeleztük a központba. Mi is várjuk az ezzel kapcsolatos lépéseket.

13. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok!

Ez a vakondkérdés engem is érdekelne :D Ma nagyot néztem rá :)

14. Cerci82

Cerci82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A farmomat össze-vissza turkálják a vakondok!!!!! :-( S.O.S
    Ez micsoda???? Áprilisi tréfa??? Nagyon rossz vicc!!!

ID:2862315

Valaki válaszoljon légysziiiiiiii!

15. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Szerintem meg nagyon jóóóó! :) Csak grafika, nem kell pánikolni! :D

dezsőke1972, mamszi5107 és rozsazsuzsa kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!

mamszi5107 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Szia!
    Az Égig érő paszuly gyökere elburjánzott.:) A vakond sietett a segítségünkre.

18. -Laci74-

-Laci74- Járnitanuló

Sziasztok. Ez a turkáló, mindent tönkretevő vakond nagyon idegesítő, főleg ha siet az ember!Aki kitalálta eléggé el volt fáradva és abban lelte szórakozását, hogy a játékosokat idegesítse!:mad::mad:
    Ha valami eltűnik valami hiba miatt, akkor meg írhatunk mindenfele, hogy visszakapjuk a meglévő dolgainkat.

macasnagyi43 kedveli ezt.
  19. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Akkor ezt ki se lehet kapcsolni? :D Még ó,hogy minden évbe egyszer van bolondoknapja :D

20. Laboviti

Egy vakondot nem lehet kikapcsolni.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.