Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az Élő legenda rúnában vannak jelenleg a kupáid, sem a földeke sem a menüben nincs egy sem.

2. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Sziasztok, a tölgyesnél beadtam a 100. tojást , nem kaptam semmit, meg tudnátok nézni. Köszönöm.

3. Lullucí

Lullucí Utánpótlás-írogató

köszönöm,de megzavart,hogy a gazdoszkár a fófarmon van,de a másik sehol!

4. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Hűha ez akkor gyors volt! Köszönöm

5. -East17-

Szia!

A megszokottak szerint, csak ID szám megadása esetén tudunk ellenőrzést végezni.

6. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Persze, bocsi :351 66 725, -.KALIFA.- Jaaaaaaajajjjj bocsi a 100. csokrot adtam be és nem kaptam tojást. Hiába, ma már sokat dolgoztam, látszik :p

7. -East17-

Az utolsó csokor átadás ekkor történt: 04.04.2015 - 16:49:37. A jutalom 5000 BTP volt, és pár másodperccel ezután az event nyereményt (felhősor) is megkaptad.

8. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Köszönöm szépen. A számlálóm nem mutatta, csak 99 volt rajta. Volt egy F5, most már OK. Még1x kösz, további kellemes húsvétot mindenkinek. :)

9. demmlerjulianna

demmlerjulianna Járnitanuló

Sziazttok
    Amiota beléptm mások eljárt (és emiatt visszakerült) AJÁBLATAIRA kell ráokéznom. eddg 200-nál tartok éd nrm tudom használni fa afaromt.......

***** ideges vagyok........

Zserar

Csak a miheztartást végett külföldről 15 perce idegen interetről próbálkozom...................

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.15
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit szeretnél kérdezni?

11. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok Nekem az a problémám, hogy reggel óta nem tudom a napi ajándékomat érvényesíteni, mert a betöltés 85.nál megáll, még kilépni is csak úgy tudok a játékból hogy a címben lévő újratöltést használom. Próbálkoztam a Hírekből belépni, de úgy sem megy... egyébként a játékban minden más tökéletesen működik. A gépem cleanerrel tisztít, a firefox frissítve. Én szomorkodom.. Név: Repesz ID: 7607367

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Hátha ez segít, csak néhány kattintás (előtte zárd be a játékot):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

hkata7 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    ID: 14654588
    Megnéznéd nekem ,hogy most a végére mit kergéskedik a számláló és az ajándékosztó? Az utolsó előtti csokrot a Bahamán adtam át a felső nyuszinak és nem adott ajándékot, illetve nem írta ki. Visszaléptem a fő farmra, mert azt mutatta, hogy még mindig kell egy csokor.Nosza, pont elkészült, átadom, kaptam tavaszi koszorút és továbbra is 99-en van a számláló.Most beadom a többi csokrot ami kész van, de remélem nem állok meg 99-en.
    Amúgy nagyon aranyos, ötletes az egész event. Klasszak a nyeremények!

De!! Megálltam 99-nél. átadtam egy csokrot megint a Bahás nyuszinak és nem lépek a századik csokorra.

Frissítettem.... átléptem

Utoljára szerkesztett: 4.4.15
  14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Csak egy apró hiba. Ki-, belépés után helyre áll. Bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...lat-húsvét-a-farmerama-ban.12337/#post-209824

aida2330 kedveli ezt.
  15. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Be volt állítva a farmmalom 11 csokor készítésére, és 53 perc alatt egyetlenegyet sem készített, és az időszámláló is végig 0-án volt. meg kellett szakítanom, és átrakni a trópusi malomba, ott most elindult.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ha legközelebb ilyen sajnálatos dolog történne, a malom újra indítása előtt ebben a topicban jelezd.

17. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Oké, kösz szépen. Csak hirtelen nem tudtam mit csináljak, nem akartam több időt elveszíteni.

18. -Anettt-

-Anettt- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem az a problémám,hogy leadtam a nyusziknak a csokrokat és már másodszor sem kaptam meg a 48 órás arató- vetőt.
    Farm nevem: -Anettt-
    ID:35636817

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, "csak" aratómunkásokat kapunk.

20. -Anettt-

-Anettt- Utánpótlás-írogató

Köszönöm!Most már látom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.