Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. joegazda59

joegazda59 Utánpótlás-írogató

Tudja valaki hogy miért nem jönnek a nyulak?

Bocsi, megvannak.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.15
  2. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. A kora reggeli órákban (5 óra körül) visszarendeztem a farmomat és az akkor a Bahamán lévő még ki nem fejlődött titokfáim eltűntek (3 db). (Ami most kint van 1 db, azt most adta a nyuszi, de a többi nincs se kint, se a menüben).
    Farmnevem: Almyna ID:36910874

Előre is köszönöm.

3. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Én a századik csokromért nem kaptam ajándékot a tojásból, vagyis nem jelent meg a tábla és a számláló is csak 99 csokrot mutat. Megnéztem a paszulyt és azon megjelent a századik csokorért járó új felhősort. Aztán azt is kipróbáltam, hogy újra begyűjtöttem a csokorral egy tojást amiért megkaptam az ajándékot, de a számláló maradt 101 csokor után is a 99-es számon. Remélem a többi után megkapom az ajándékokat, mert ez az event nagyon tetszik és folytatom a nyuszik ellátását csokorral.

4. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Frissíts és meglesz. :D
    Üdv: Gabi

5. judy1966

judy1966 Fórum-zöldfülű

köszi

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

7. Koránkelő12

Koránkelő12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam eltűntek a húsvéti nyulak.Hova lettek? Nincs ahova leadjam a csokraimat.

8. Csocsoovb

Szia!

Kaptál belőle három fát:
    Fügefa XL
    Guavafa XL
    Gránátalmafa XXL

9. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Köszönöm szépen, hogy utána néztél.

10. Csocsoovb

11. Koránkelő12

Koránkelő12 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,
    tényleg nem volt ott a pipa.

12. Esztike9809

Esztike9809 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek!
    Tudja valaki hogy a nyúltól kapott csp miért nem íródik jóvá?Köszönöm a választ.Sok ezer veszett így el.:(

13. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

14. vitariseinvitel.hu

vitariseinvitel.hu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egyedi a problémám? Nem tudok ajándékot küldeni. Sem a szomszédok közül választva, sem a hírek ablak ajándékaid, küldés módszerrel.

15. Csocsoovb

Szia!

Írd fel, mekkora a csp vagyonod, majd utána adjál csokrot a nyuszinak. A jutalom után ha megnézed a számlálót, és fogod látni a változást. Ha nem, frissítened kell az oldalt (F5).

16. KClaudia54

KClaudia54 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik!
    Szeretnék segítséget kérni. 58 FA-m volt, éjféltájt paysafecardal vettem 300 FA-t, ma reggel megvettem a 358 FA-ból az "Égig érő mókacsomag"-ot. Az első kitehetőt, a "Répatrükk"-öt nem engedte kitenni, meg kellett újra vennem, hogy aktiválhassam a felhősort. Szerettem volna kitenni a plussz "répatrükk"-öt a Kincses szigetre, de a váza ikon alatt sehol sem találtam azóta sem (meg máshol sem), hiába frissítés, ki-be lépés többször is; a 300 FA után kapott Spuri bezzeg meg volt. Utána tudnátok nézni, kérlek, hova tűnt a kitehetőm? Amit szintén nem értek : 358 FA-ból 150+ 70 FA-t költöttem így, maradnia kellett volna 138 FA-nak, de csak 118 FA-m van. Lennétek szívesek ezt is ellenőrizni ? Sajnos sehogy sem értem az egészet...
    Előre is köszönöm szépen a segítséget!
    További Kellemes, szép Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Gazda: KClaudia54
    ID: 38549368

17. Csocsoovb

Szia!

Van még ajándék küldési lehetőséged?
    Ha igen, és mégsem sikerül: töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

18. vitariseinvitel.hu

vitariseinvitel.hu Fórum-zöldfülű

Többször ki-be léptem, most sikerült. Mit tegyek, hogy rezzenéstelenül menjenek a dolgok?

19. Csocsoovb

Szia!

Két vásárlásod volt: egy akciós felhősor csomag, és egy felhősort váltottál ki farmaranyért:

2015-04-05 06:20:47 -150.00
    2015-04-05 06:21:06 -90.00

20. Csocsoovb

Szia!

Érdemes "kipucolni" a gépet.

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.