Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Potyi30!

Annak ellenőrzésére nincs lehetőség, hogy megnézzük, mikor mire történt kattintás Nálad és hol.
    A játék magától nem tesz ki semmit, ahhoz utasítást kell adni.
    Olyan elképzelhető, hogy túl érzékeny az egér, és duplán kattint, és már ki is tesz valamit.

2. astor4

astor4 Utánpótlás-írogató

Nagyon meg lepődtem a nyuszi ajándékot hol keressem ellenőrzésképp,mert 1 azaz 1 darab titokól van a helyén és egyetlen egy titok fa sincs a helyén. nem raktam ki egyet sem,de épp az imént kaptam egy titok fát és sehol sincs mint a kapot ólak és a többi titok fa sem.Velem ilyen dolog még 1x se fordult elő!Nagyon sajnálnám ha a munkám eredménye elveszne.Sajnos nem számolgattam mennyit kaptam,de máskor ezután számolgatom ez tuti.Remélem van rá mód megtalálni az elveszetteket.id1465918

3. Nildia

Szia astor4!

Az eventen Bahamás titokcsemetét lehet szerezni.
    A Bahama fák menüdben is már megnézted?

4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok ! Problémám, ami régebb óta fennáll, s ami géprendezés után sem változott :a Pékműhelyben rég szintet léptem, de a zöld szintjelző csík nem megy azóta sem vissza a nullára, s nem tudom, hol tartok, vagy haladok-e egyáltalán. Ötödik szinten vagyok jelenleg. Előre is köszönöm a segítséget !

5. Nildia

Szia berkoci!

A 100. ajándékod a nyuszitól 5000 Bahama Tapasztalati pont volt.

berkoci kedveli ezt.
  6. Nildia

Szia Ivibaba54!

Az 5. szint a mesterségeknél a legmagasabb, ott már nem kell gyűjteni a pontokat.
    Nem fog az elejére ugrani, végig telített marad a csík, ez így normális, nem hiba.

7. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Amit elfelejtettem : ID 24093664

Köszi, ha tudtok segíteni és üdv !

8. Nildia

Szia Ivibaba54!

Ehhez nincs szükség az ID számodra, és a választ is megkaptad már a miértre, pont az ID számos hozzászólásod fölött.

9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Nagyon köszönöm a választ ! Egyszer már jeleztem ezt , s akkor géptakarítás volt a javaslat, ezért érdeklődtem tovább. Így viszont mindjárt más, hogy felvilágosítottál. Nagyon köszönöm még egyszer, s minden jót !

10. imike911

imike911 Fórum hercege

Sajnálattal tapasztalom, hogy a malom még mindig hibásan működik. Érdekes, hogy többnyire a szupertáp keveréssel van probléma.
    Ma délután többször is jártam úgy, hogy az elindított szupertáp keverés megszakadt.
    Még mielőtt a takarítást ajánljátok .....
    Beállítottam a keverést, ami szemlátomást elindult. Utána kiléptem, 15-21 perc múlva beléptem, a keverés ment. De amikor úgy 3,5 óra múlva újra beléptem, a keverés már megállt. Érdekes módon a bahás malom ment rendesen tovább és előtte (tegnap, délelőtt), amikor nem szupertápot kevertem, nem volt semmi probléma. ????????,

11. Nildia

Szia imike911!

Kérlek azt azért ne feledd el, hogy ünnepi hosszú hétvége van, ami ráadásul Németországban 5 napos ( már pénteken megkezdődött odakint )
    A malomban található fennakadások ismertek, javításuk zajlik, addig is kérlek légy még türelemmel, mint ahogy az a Hivatalos közleményben is olvasható, megbízható, jól működő malmot szeretnének, alaposan letesztelve :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/helyzetértékelés.12290/#post-201642

12. astor4

Mielőtt írtam Neked megnéztem m indent és mindenütt,de sajnos sehol sem találom az elveszetteket!
    Több farmon is dolgozom,de ott minden megvan a titok ól és a titok fa is.

13. astor4

Igen többször is átnéztem!Több farmon dolgozom,de mindegyiken meg vannak a nyuszi ajándékok!

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Megnézettem neked: amit megadtál ID-t, azon a farmodon nem kaptál ma este Titokzatos csemetét.

15. Nildia

Szia CitrusLimon!

Kérlek azt ne felejts el, hogy ünnepi hosszú hétvége van.
    Németországban ez ráadásul 5 nap, már pénteken kezdetét vette.
    Holnap lesz ott is az első hivatalos munkanap.
    Ígéretet kaptál Kolléga tájékoztatása alapján, hogy foglalkoznak az ügyeddel, kérjük ezek tükrében légy még türelemmel, köszjük!

16. dwbarnika6370

dwbarnika6370 Fórum-zöldfülű

Segitséget kérek!
    Tegnap ápr 06-án 8 óra 10-kor a nyoszitojásból végre kaptam 5 aranybanánt .ugyanebben az időben szintet is léptem a bahama szigeten igy 2x5 aranybanánt kellet volny kaonom ,de sajnos csak 1x 5-öt adott a gép.Kérem segitségüket,Nagyon szomoru vagyok
    Farmergazda: barnika6370 ID 45828511

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event során a nyuszik ajándékai között 2 darab arany banánt lehet nyerni.
    Valószínű BTp volt a tojás alatt, melynek eredményeként szintet léptél a szigeten és a szintlépésért járó 5 darab arany banán információs ablaka is megjelent a játéktéren.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-nyulat-húsvét-2015.12336/#post-207243

18. LordWaako

LordWaako Fórum-zöldfülű

Szia!
    Tegnap, 6-án, befejeztem a 2015 Húsvét feladatot. A felhősor indításánál vettem észre, hogy a Gülütojás játékelem nincs a birtokomban, pedig azt az első dobozból meg kellett volna kapnom.
    Kérlek nézzetek utána.
    Köszönettel:
    Gazda: LordWaako
    ID: 11386135

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elem jelenleg a Kincses szigetedet díszíti.

20. LordWaako

LordWaako Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megtaláltam. Figyelmetlen voltam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.