Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

A hiba csak nem nálam volt,a karbantartás óta minden jól működik,köszi (a húsvéti nyuszi beletojt a rendszerbe ?):D

2. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm, akkor csak hiba volt.

3. HarmatosHanga

HarmatosHanga Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gondom van a malmommal :S
    Tegnap éjjel beraktam 200 csirketápot,nem keverte meg,ma beraktam 10-10 csirketápot,hátha nem készíthetek 11-es szinten 200-at,és most,azt sem keverte meg.
    Tehát 220 tápot,nem kevert meg.
    Most a kevés kis pénzemet,költhetem tápokra,mikor lehetne egy csomó :)
    Köszönöm,ha megnéznétek,hogy mi a helyzet :)
    Nem,most 10 darab meg van a tápból,de az éjjeli 200,az elment vadászni :)

4. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok! A malomhoz beváltottam a kódot, de az iő így is 4: 30. A 336 órát sem adta a turbó idejéhez!

5. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nekem a keverési időkkel (egyelőre) nincs gondom, viszont a malmok összevissza adják vagy nem adják össze a keverési időket. Előbb a Bahamás nem adta össze, újra beállítottam, most meg a normál malom csak a 2 szélső tételt adja össze, a középsőt nem.

6. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...s-javítások-apró-változások-a-malomnál.12360/

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten vissza a játékba és ellenőrizd a bónuszrekeszben a fürgemalom ikonját.

9. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen !Amugy pedig meg is állt a malom, mert tegnap este elindítottam, reggel még ment, estefele kellett volna megállnia, lehet a karbantartás miatt állt le, nem tudom.

10. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

11. Laboviti

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

13. HarmatosHanga

HarmatosHanga Fórum-zöldfülű

Köszönöm én is a választ,úgy tűnik,most minden rendben van :)

14. axima

axima Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam a malom nem akar úgy működni, ahogy kéne - vagy én értek félre valamit.
    Beállítok egy tápkeverést, elindul. Beállítok a második lehetőségnél még egyet, összeadódik a két idő, és a jobb felső sarokban meg is jelenik a két idő egyben. Amikor lejár az első, nem indul el a második, hanem leáll minden... Nem kéne lefutnia mindkét keverésnek, és csak utána megállnia? Ezt egyébként a farmon és a bahamán is tapasztalom...
    Köszönöm előre is a segítséget!
    axima
    ID: 4826608

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyit jelenleg látok ebből: először szupertápot indítottál, majd kakastápot, aminek a keverése jelenleg is folyamatban van.
    Még mindig gondod van vele?

16. axima

axima Járnitanuló

Igen, a kakast más most indítottam, miután már leállt. De a szupertáp után be volt állítva nyúltáp. Az a szupertáp után már nem indult el... A bahamán azt hiszem teve és anakonda ment (a 100 teve volt a második), de az sem készült el. Mi lehet az oka?
    Most a kakas után beállítok 100 kakukkot (most 374 van a pajtában), és estére kiderül, hogy legyártódik-e vagy sem - de gondoltam jegyezzük itt meg. :)

(eleinte kétszer 8 szupertápot indítottam víztartály töltés után, és azt hittem, hogy azért állt le, mert nem lehet két víztartálynyit járatni egymás után..)

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Erre figyeltél?

https://board-hu.farmerama.com/inde...apró-változások-a-malomnál.12360/#post-212411

18. axima

axima Járnitanuló

Igen, mert már harmadik napja próbálkozom... :( figyi, legyen az, hogy most megnézed/megnézted, hogy be van állítva a két keverés, és estére kiderül, hogy lemegy vagy sem, szóval hadd írhassak este az ügyben... most igazából csak az érdekelt, hogy más is tapasztalja-e vagy sem...
    Mindenesetre köszönöm a foglalkozást! :)

19. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Beírom a bónuszkódot a helyére, és azt válaszolja, hogy ez a kód érvénytelen. (Nem váltottam még ki!)
    Már megvolt a ki- és belépés, és újra csak ezt írja. Most akkor van ez a kód, vagy nincs?
    Üdv,
    kutty

lili-ann kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

MILL2015 ezt másold ki és illeszd be, így elfogadja

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.