Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. miks.ildi

miks.ildi Utánpótlás-írogató

Köszönöm, így elfogadt.

2. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nekem az a problémám, hogy a bearatás után direkt megnéztem, hogy mennyi TP kell még a bahamán a szint lépéshez, akkor azt mutatta, hogy 21 ezer valamennyi.... beadtam 10 db piros bólét, aminek ugye elégnek kellett volna lenni. Erre azt mutatta, hogy 300 még kell, no beadtam még 1 bólét és erre már 700 kell a szint lépéshez...
    kérlek nézzetek utánna, mert ez nagyon nem jó igy

kiancika
    ID:43628019

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos technikailag nincs lehetőségünk megvizsgálni a Tp vonal alakulását. A jelenlegi állapotot látjuk, ami azt mutatja, hogy még 701 Tp-t kellene még gyűjtened a szigeti szintlépéshez.

4. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A malom megkergűlt!Azt modja foglalt a szigetesen mindenhol,én semmit nem látok,hogy mit kever...a farmos szupertápot kever,de 0000 időt ír ki az összesítőben.

5. Laboviti

Szia!
    Sajnos a malom a működése alatt "több sebből vérzik". Várjuk a javítást.

6. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

ne haragudj, de ez nem segítség!!! Ezt magamtól is látom...
    hova tünt akkor a terményem amit elhasználtam??

7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszönöm, most már be tudok lépni, de ez a malom működés egy nagy rakás..........
    Ez nem Neked szól, Neked köszönöm a türelmedet és a segítséget!
    Legyen szép napod!

8. Laboviti

Ahogyan azt az előző hozzászólásomban is írtam, az ellenőrző panel adatai végesek, emiatt nem lehet megállapítani, hogy a termékek elfogyasztása előtt mennyi Tp-vel rendelkeztél a szigeten.
    Amennyiben az általam leírt válasz számodra nem elfogadható, keresd fel a supportot.

9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A malommal van nekem is "bajom", tegnap a felhő indításakor (12:30) 17 szuptáp ment a malomban 57óra volt vissza most reggel a felhő újraindítása után a 2. helyre került a 17 szup táp és a 100db kakastáp ment, és az szupitáp vissazlévő idő amit kiírt 37óra, majd egy frissítés után az összes szupitáp(17db) elkészült és bekerült a többihez???!!:)

10. Gyümike9

Gyümike9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,pár napja észleltem,hogy a megvásárolt "Égig érő mókafelhősor" nem működik megfelelően.Ugye a lezárási ideje 12óra,viszont nálam percekkel később érik be...

11. Laboviti

Szia!
    Egyelőre a malom működése problémákat hordoz. Várjuk a javítást.

12. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm szépen a segítséget :)

13. Laboviti

Szia!
    Az égig érő paszuly felhősorainak lezárását megelőzően minden esetben érdemes egy böngészőn keresztüli frissítést elvégezni (az aktuális oldal újratöltés gomb használatával).

14. Maris2010

Maris2010 Fórum-zöldfülű

szeretném megkérdezni mi az oka ,hogy a mostani ajándékkod miért nem használhazó fel pedig a beváltási ideje még jóval odébb van

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne másold az ajándékkódot, hanem gépeld be a hírek oldalán található rubrikába.

16. granasyr

granasyr Járnitanuló

Sziasztok!!!
    Nem tudok "Tiki"fát venni, hiába kattintok az aranyládára, hogy ok, kérem a fákat, nem vonódik le az összeg, nem jön a fa.
    A Rajna fa simán ment.

17. Maris2010

Maris2010 Fórum-zöldfülű

Köszi szépen így már sikerült

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki a játékból, majd ismételten be és ellenőrizd sikerült-e a vásárlás?
    Amennyiben nem jártál sikerrel, a hírek felületéről kezdeményezd a vételt.

19. granasyr

granasyr Járnitanuló

Köszike! Remélem sikerül.

20. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Jelen pillanatban:A Malomban minden rekesz üresnek mutatja magát, de ha ráklikelek, akkor viszont aszt mutatja hogy éppen megy! Az idő mutató óra is 00:00 -át mutat!!! :sleepy: Titok ól és fa után jön a Titok Malom? Elkezdünk keverni valamit és majd meglássuk mi lesz belöle?:oops:

times84 és levianyu1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.