Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

2. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Köszönöm gyors válaszodat.

3. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok. Az üzeneteknél nem jelenik meg a dátum. Csak ezt látom:mlf.timeformat.date

4. t.magdolna

t.magdolna Fórum-zöldfülű

Sziasztok Segítsetek ha tudtok,ugyan is a képernyőmön kint van a játékosnevem és az unzerID számom amitől nem tudok játszani.Nem tudok másképpen segítséget kérni,semmi nem jön be.Gondolok a elsősegélyre is de az sem jön be.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Nori9205!

A hiba ismert, javítása folyamatban van, addig is türelmedet kérjük, köszönöm!

6. Nildia

Szia t.magdolna!

Első körben meg kellene nézned a Flash Playert a gépeden.
    Ellenőrizd, nincs szükség esetleg a frissítésére?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Itt van egy rész, a Flash Player sütik törlése, ez különösen fontos, végezd el :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Valamint nézd meg a képernyőd felbontását, és próbálj meg rajta változtatni, állítani.

7. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok!
    A Gazdakörimben miért nincs a "legjobb panda" feladat? Amikor bekerült a feladatsorba, akkor sem volt, csak a "legjobb panda".
    Ildikó2
    36047331
    Köszönöm, ha megnézitek!

8. bobcika2007

bobcika2007 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, megtudnátok mondani,hogy miért tűnt el a BAHAMARAMA szigetről az összes Broméliám amit reggel beültettem,csak az üres termőterület volt most,hogy be akartam takarítani. Máskor is tűnik el egy-két területről növény ,de az összesről még soha?

ID:47100286

9. Nildia

Szia Ildikó2!

A pandához kapcsolódó " A legbölcsebb panda " elnevezésű feladatsort csak akkor látod a gazdakörben, ha a pandához kapcsolódó szobrot kiváltod a Maja majmok szentélyében.

10. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Learattam kb 13 kakukk tenyésztést. Csak 2-nél írta ki az eredményt. A pajtában sem látom, hogy kaptam volna a többi tenyésztelepen tenyészállatot. Mi lett a sorsuk? Köszönöm a választ.
    ID: 6008586

11. Nildia

Szia bobcika2007!

Ami történhetett Nálad az az, hogy learattál, elültetted a növényt, és túl gyorsan léptél ki a játékból vagy váltottál területet, így az adatok nem jutottak el a játék szerveréig.
    Az alábbi ezzel kapcsolatos közleményt, tanácsot kérlek olvasd el, köszönöm!

https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

12. Nildia

Szia zúza102030!

Részletes listáért kérlek fordulj a supporthoz.
    Arra figyelj, hogy a leveledben írd le, hogy mikor indítottad a tenyésztéseket, milyen kakukkokat tettél be tenyésztésre a telepekre amikre kíváncsi vagy, és mikor arattad le őket.
    Supporthoz segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

13. bobcika2007

bobcika2007 Fórum-zöldfülű

14. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Köszönöm a választ!

15. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a gyors választ!
    Üdv. Zúza

16. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretné kérni. Az ID 26861934 szám miatt napok óta sem ültetni sem aratni nem tudok. A flash playerem új a frssítés ki- be léspés megtörtént. Nem tudom hol hiba. üdv

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

19. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

a 8. hszben részletesen le van írva, hogy tudod ezt végrehajtani.

20. újfarm53

újfarm53 Fórum-zöldfülű

Szia. 11 tenyésztelepem van kitéve ,aratáskor nem kaptam semmit.Segítségedet előre is köszönöm.ID 3667547

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.