Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

2. hofeher

hofeher Fórumszaki

akkor viszont hoszabítsátok meg a kódot míg jó nem lesz a malom mert így semmit se ér

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A semmit nem ér, erős túlzás: jelenleg is megfelezi az előállítási időket, ha beváltod a kódot.

4. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Nálam sem működik a malom órája.

nagyalma2001 ID: 9683560
    két kilépés megjavította.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre a malom működése problémákat hordoz. Várjuk a javítást.

6. fairmike

fairmike Járnitanuló

Hello!
    Nem tudom, jó e ha ide írok, de az új cseh event úgy indult nálam, hogy nulla azaz 0 darab eventnövényt kaptam kezdésnek. Lemaradtam valamiről???
    Köszönettel:
    fairmike
    10196997

7. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a megadott accounton a főfarm vetőtábláján látható a 10-10 darab eventnyövény vetőmagja.

8. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Szia!
    Az jutott az eszembe, hogy talán nem a Supernagyi50-nél megadott email címemre küldték a jelszó megerősítéséről levelet, hanem a Kaszakő47-nél megadottnál. Sajnos ez az email cím már nem létezik. Ebben az esetben akkor már nincs mit tenni?
    Üdv.

9. fairmike

fairmike Járnitanuló

Köszönöm. Fél órával ezelőtt nulla volt belőlük. Nem vetettem semmit, de mostanra 10 lett a nullából. Érdekes, hogy nem rögtön kaptam meg a 10-et...

10. Laboviti

Szia!
    Javaslom, a szolgáltatótól kérd állítsák vissza az e-mail fiókodat, amíg a számodra fontos leveleket átmented.
    Amennyiben ez nem járható út, keresd fel a supportot.

11. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget.

12. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem tudom, lehet-e ilyen jellegű kérdést itt kérdezni illetve választ kapni rá, de csereegyeztetés miatt keresném az egyik játékost, georga6-ot. A galamb viszont el se indul, mondván, nincs ilyen gazda. Miért nem tudom elérni? Köszönöm!
    Gazda: Mag-Anya ID: 27460886

13. Laboviti

Szia!
    Úgy gondolom, hogy georga06 gazdát keresed.
    A Kuncogó kuckó topic lakója: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kuncogó-kuckó.10937/page-391

Mag-Anya kedveli ezt.
  14. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

15. Ilda66

Ilda66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Bahama farmon nem tudom kitenni a moringa fára az XXL fejlesztéseket. Egyiket a Valdemárnál, másikat a titokzatos fáknál nyertem. Többen is próbáltuk de nem sikerül. :-( Mi lehet az oka?
    ID 9030198
    Köszi a segítséget.

Ilda66 gazda

16. Laboviti

Szia!
    A Valdemár bazárjából kiváltott fa fejlesztését kérlek, hogy először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

17. kerolajn64

kerolajn64 Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni.Megcsináltam az alapcsatnit,csak nem jelenik meg a lekvárfőző műhelyben,így nem tudok almás-répás csatnit, illetve a felröppenők is időnként beragadnak. Ez csak ezen a farmomon van.Előre is köszönöm:kerolajn64ID: 11690831
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · Adatvédelmi ny

18. kerolajn64

kerolajn64 Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni.Megcsináltam az alapcsatnit,csak nem jelenik meg a lekvárfőző műhelyben,így nem tudok almás-répás csatnit, illetve a felröppenők is időnként beragadnak. Ez csak ezen a farmomon van.Előre is köszönöm:kerolajn64ID: 11690831

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az alapcsatni köztes termék. Jelenleg a pajtádban a termékek címszó alatt 1 darab raktározódik.
    A "felröppenők beragadása" alatt mit értesz? Hol találkoztál ezzel a kifejezéssel?

20. Triflavadász

Triflavadász Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni! A mozinál az a tapasztalatom, hogy hiába nézem meg a filmet nem ad mozipontot. ID: 52283267
    Mi a teendő?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.