Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek másik böngészőn keresztül lépj a játékba, majd a malomba.
    Ha ugyanaz a jelenség fogad, itt jelezd pontos ID szám megadásával.

2. -Bálintalma-

-Bálintalma- Utánpótlás-írogató

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
  3. Laboviti

Április 15-én az is leírtad, hogy egy másik kártyával sikerült a pénzügyi tranzakciód.
    Ez a helyzet azt is jelezheti, hogy esetleg egy bizonyos kártyatípussal van gond. (Persze ez a saját feltételezésem.)

kukac42 kedveli ezt.
  4. Laboviti

Ha újra elindítottad a malmot, akkor az elveszett idő és "táp" sajnos nem kerül a pajtádba.

5. -Bálintalma-

De a malom állt,(nem szakítottam meg) és üres volt mind a 3 ablak .

6. Laboviti

Ezért kértem a másik böngészőt az állapot megtekintésére. Nem javasoltam számodra, hogy indítsd újra a malmot.

7. -Bálintalma-

Az még a kérésed előtt történt :) de Köszi!

8. 0Neve0

0Neve0 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, hogy megnézted. Így jártam:cry:

_tHUNder_ kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Pontosan így van! Egy bizonyos kártyatípusssal van a gond, de nem nálam!!

10. CsavardiSamu71

CsavardiSamu71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma reggel az event 5-ik feladat teljesítése után 2 Party pörgetést kaptam , a pörgetés során az elsőnél lefagyott a kerekkerék,ki-be lépés után 1 pörgetésem maradt. Ilyenkor mi a teendő a pörgetés és a nyeremény elveszett? Előre is köszi a választ
    CsavardiSamu71 ID :47248898.

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a kerekkeréknél a "Megszerzett nyeremények" ablakban dátum szerint tekintsd át a jutalmaidat.

12. CsavardiSamu71

CsavardiSamu71 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ megtaláltam!
    További szép napot !

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

14. Laboviti

Szia!
    Jelenleg a malmod 3%-ot mutat és 07:16 órát. Javaslom, ne Chrome böngészőn keresztül lépj a malomba.
    Ha most leállítod a kecsketáp keverését, egyetlen egy tápot sem kapsz.

15. lalika67

lalika67 Járnitanuló

Sziasztok. A mozival van gondom:csak a tchibó black and white reklám jön be ,de az nem ad pontot.többször megpróbáltam frissítettem, de semmi.

16. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Én is pontosan ugyanezzel a problémával állok szemben. Mivel beváltottam a kódot, gondoltam ráállok a szupertápra. Mind a 3 rekeszbe 8 sz.tápot raktam, mikor elindítottam az összes időtartamnál pontosan mutatta. Most mikor beléptem nem mutatja, csak azt, hogy 31 óra van hátra, a második, harmadik rekesz mintha üres lenne. Nem is zavarna, ha ez "csak" egy megjelenítési hiba, de tegnap mikor benéztem, akkor hasonló volt, a második helyen mutatta a sz.tápot várakozóban, reggelre mégis állt a malom. Most már azt sem tudom, hogy amit nem kevert ki, annak a hozzávalói vajon visszakerültek, vagy ment a virtuális levesbe. Chrome-mal szoktam játszani, de most a mozzillával is ugyanez a helyzet. Most akkor mit is lehet ilyenkor tenni?Válaszaitokat köszönöm.
    bekoci ID:7511812

17. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

18. Laboviti

Szia!

Egyelőre a malom működése problémákat hordoz. Várjuk a javítást.

Javaslom, jegyzeteld a szupertáp mennyiségedet.

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ! Nem szeretnék kötözködni, de a régi malomnál nem volt hiba, hogy a CoolNovo böngészővel léptem be a Farmeramába. A mostani malom így ahogy van egy kalap szamócát ért, és akkor még finoman fogalmaztam. Nem tudom mikorra lesz valóban üzemképes, és addig hány játékos veszíti el a kedvét a tápkeveréstől. Esetleg jobban járunk, ha a szükséges tápot a piacon vesszük meg?

20. Laboviti

Elhiheted, mi is várjuk a kedvezőbb helyzetet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.