Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Lépj ki a játékból, majd újra be. Ezután írd be a kódot (Ne másold!!!). Ha nem fogadja el, próbáld meg újra. Amikor elfogadta, nyomd meg az "F5" billentyűt. Várd meg amíg lefrissít a játékod. Így aktiválódik a bónusz. Legalább is, nekem így sikerült.

2. Zoli.01

Zoli.01 Fórum-zöldfülű

3. Till_Lindemann

Till_Lindemann Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)
    Segítséget szeretnék kérni. Beírtam az ajándék kódot és azt írja hogy érvénytelen
    Előre is köszönöm a segítséget
    Till_LindemannID: 17718303

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

5. Till_Lindemann

Till_Lindemann Utánpótlás-írogató

Elnézést vissza olvastam és sikerült :)

6. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne másold az ajándékkódot, hanem gépeld be a hírek oldalán található rubrikába.

7. ZSOLTI

ZSOLTI Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A mozivetítésnél már háromszor kitöltöttem a kérdőívet és 100%. Utána mit kell tennem , hogy megadja a 30 beígért pontot?

8. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalták az általad is említett problémát. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Sajnos a mozipontok jóváírására nincs mód.

9. eva5510

eva5510 Fórum-zöldfülű

elnézést, Tenyésztői csomagot , denevért választottam, de nem kaptam meg.

10. Laboviti

Szia!
    Kérlek a spamek és a promóciós levelek között is kutakodj a levelek után.

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ez sztem igen nagy kitolás a játékosokkal. Saját bajom: reggelre leállt a malmom, pedig sztem volt még kevernivalója. Máskor is éreztem már úgy a legutolsó változtatás óta, mintha a következő ablakot nem venné figyelembe. Éjjel aktiváltam a megfelelő paszulysort. Most elindítottam egy új keverést, 36 ó -ra írta. (korábban 32 volt... :(( ). Megnéztem, mert állítólag 12 órán át hat a sor, a fogaknak 1/3 része tűnt el, tehát még hatnia kéne. Próbáltam megállapítani, hogy mennyi van még vissza, de hiába mentem fölé, a buborék NEM JÖTT KI. Az alatta lévő 2 soron pillanatok alatt megjelent.

12. Laboviti

Szia!

Egyelőre a malom működése problémákat hordoz. Várjuk a javítást.

13. ubul

ubul Fórum-zöldfülű

Szia!

Kiraktam a Moringa fákat, de nem rakja rá a "Moringa XXL fát". Miért nem tudom?

Gazda: ubul78 ID: 15486816

14. cimbili

cimbili Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most vásároltam vizet, (10 volt hozzá 90-et) levonta, mutatta hogy tele van, elindítottam az öntözést, 10-ig ok volt mindent, közben a 90 csepp víz elpárolgott. Legyetek szívesek utána nézni mi lehet az oka, újat vásárolni nem enged a rendszer.

15. Laboviti

Szia!
    A Valdemár bazárjából kiváltott fa fejlesztését kérlek, hogy először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

16. cimbili

cimbili Utánpótlás-írogató

Tárgytalan, mire vissza léptem a farmra megtörtént a csoda.

17. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

18. -Éva1970-

-Éva1970- Aktív író

Szép Napot Mindenkinek!

Jelezni szeretném, hogy az üvegházban nem lehet nemesíteni, amikor kiválasztom, hogy melyik cserépbe ültessek, nem történik semmi, pedig a felugró ablak minden esetben megjelenik.

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd az üvegházat.

20. -Éva1970-

-Éva1970- Aktív író

Kedves Laboviti!

Köszönöm a segítségedet, most már működik.
    Szép Napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.