Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok:)
    Meg tudnátok nézni, hogy történhetett a tenyésztésnél, hogy a boci és a csikóból is 1-1 db-bal kevesebb lett ?
    28 tenyésztelepet tettem fel, de csak 27 bocim lett... 28+12 lovat tettem fel, de csak 39 csikó lett a 40 helyett... Hova lettek a pici állatkáim vajon ?
    Most tettem fel egy ló, és egy tehén tenyésztelepet, hogy meglegyenek az 1-1 db picik..
    Ezek után mindent ellenőriznem kellene ? Ugye nem ?:))
    A segítséget előre is köszönöm szépen.
    Üdv: Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

2. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Sziasztok! Az event ismertetőt javítani kellene, mert nincs event felröppenő;)-.- Tenyészteni kell, akkor lesz boci és csikó:)

3. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Sziasztok!
    Nem szoktam ismételgetni hibát, de bosszant az a hiba, amit idézek.
    44 tápot indítottam, 10%-a már lement, de nem találok egyet sem!
    Be szeretném adni az első feladatba, hogy legyen aratóm, de ott is 0-át mutat.
    Valami ötlet?!

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Zsófi0101!

Vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, fórum keretei nem teszik lehetővé ennyi tenyésztés ellenőrzését.

Supporthoz segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Arra figyelj, hogy a kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod elküldeni.
    A Support válasza a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni.

5. Nildia

Szia évamama58!

Úgy gondolom, nem szükséges az eventismertető módosítása.
    Nagy, kék és piros betűkkel kiemelve szerepel, honnan is kapjuk a felröppenőt, íme :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ifjú-rodeósok-különleges-tenyésztés.12438/#post-222048

6. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Köszönöm,hogy utána néztél,de szerintem biztos hogy legalább sárga ólfejlesztésem volt,de ha te így látod,akkor biztos rosszul emlékszem.

7. Nildia

Szia Oldfox!

Ez nem hiba!
    A napokban életbe lépett változtatások következménye, a kevert tápokat egyben, a keverés végekor kapod meg, illetve megszakításkor nem kapod meg az addig legyártottakat.
    Erről a linken olvashatsz bővebben ( hozzászólás vége felé a napokban életbe lépett változások ):

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

8. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Köszönöm a gyors választ!
    Elkerülte a figyelmemet, tehát BOCS.
    Természetesen így sztornó, amit írtam.
    Foxi

9. Secret

Secret Fórum-zöldfülű

Köszönöm, ez a megoldás :)

10. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a választ!

11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia kedves Nildia:)
    Köszönöm szépen a választ:)
    Azt hittem ti meg tudjátok nézni, hogy történhetett a baj, de azért annyit nem ér meg, hogy a supportot is zavarjam vele.
    Abban bízom, hogy a most leszedendők után meg lesz a két apróság.
    Tudod mire választ kapok, és orvosolják a dolgot, addigra én már letenyésztettem a kis pacit, és a kis bocikát is:)
    Szóval nem megyek tovább, nem látom értelmét. A dolog hordereje ezt nem kívánja meg.
    Ismét köszönöm szépen a gyors válaszodat:)))
    Jó éjt neked:)
    Üdv: Zsófi

12. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Sziasztok, remélem most jó helyen kérdezek. Lett egy Páncél Pannim, tegnap találtam a menüben, mivel volt már egy tegnapig fel sem tűnt, hogy még egy lett valahonnan. Szeretném megtudni, kitől mitől kaptam? Köszönöm szépen! Muci-farm ID: 2080608

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Gazd-ABBA tagjait 300 FA egyösszegű megrendelése esetén kapjuk. Egy ilyen valamikori tranzakció lehet a dolog hátterében.

14. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Igen:D nagyon köszönöm!!!! Kellemes szép napot neked!

15. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

16. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

szia! ha eltűnik a trágya a piacról mert nem vette meg senki de lejárt az 1 hét, az nem adódik hozzá a 300 fölé csak ha vásárolok az? mert eltűnt.. megvenni nem vette meg senki.

17. Nildia

Szia atilui!

A piacról visszakapott trágya hozzáadódik a farmodon lévő trágyadombi tartalomhoz.
    Az viszont időbe telhet, míg a visszakapott áru megjelenik a piacodon. Lehet még úton van, ha ma kaptad vissza.

18. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségeteket végig csináltam a leírtakat de a problémámat nem oldotta meg.
    ID:21771198

19. _gojibogyó_

_gojibogyó_ Junior szaki

Sziasztok !
    Ez a malom kezd már botrányosan kiakasztani !
    Valaki meg tudná mondani, hogy mi történik?
    A szupertáp elsőnek futott még tegnap ! az a répás sz... a 2.-nak volt betéve és ami jelenleg pörög a 3. kellene legyen !
    Miért állt meg a tápom és csúszott vissza 2. helyre? és miért a legutolsót indította helyette amikor nem azt akartam????????
    Erre most ráfrissítettem és eltűnt minden, csak az elsőnek kevert édesköménypapi van benne !
    Na kérdem én, ha jelzést nem kapunk mi kerül a pajtába, akkor honnan tudjam mennyit kaptam az eltűnt keverés után? ( pl szupertáp )
    http://kepkezelo.com/images/phvaqltl6cggp73bvfqr.png

így fest 2 perc ( frissítés ) után :
    http://kepkezelo.com/images/chcj4iqe3iyaazcqp2.png

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.