Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. callupso1

callupso1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem működik a tenyésztelepem. Az állatot sem engedi kiválasztani, ha rákattintok rögtön eltűnik a kis ablak. sokszor próbálkoztam de nem megy. Előre is köszönöm a segítséget.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

3. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

4. _gojibogyó_

_gojibogyó_ Junior szaki

Köszönöm, kedves Laboviti !
    farm : _gojibogyó_
    ID : 6633199
    most ahogy látom a répások tán lekeverte, de a tápot nem tudom hogy azzal mizu lett...

5. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai szerint ma 07:02 órakor került 8 egység szupertáp a "pajtádba".

A "papik" és a "felröppenők" is a pajtában az egyéb címszó alatt lelhetők fel.

6. _gojibogyó_

_gojibogyó_ Junior szaki

Köszönöm szépen !
    ez megnyugtató :)

7. Timusky

Timusky Utánpótlás-írogató

Nekem is az a problémám,hogy folyton eltünik a kisablak mikor rákattintok.Google Chrome-t használom

8. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

9. Timusky

Timusky Utánpótlás-írogató

Ezzel a böngészővel játszom eddig működött rajta a tenyésztés

10. Laboviti

Csak átmeneti megoldásként javaslom számodra a próbát.

11. Szentlady

Szentlady Utánpótlás-írogató

Gazda: SzentladyID: 40076931
    Szép napot! Nekem a malom jelenleg nem felezi az időt, eddig jó volt. Mi lehet a gond?
    Üdv.: Kata

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a turbó malom bónuszod kevesebb mint 8 óráig hat már. Ezért jelentkezik a "nyújtott" idő a második táp készítésében.

13. Szentlady

Szentlady Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszod...ezt nem is figyeltem))) Szép napot!

14. Musaka72

Musaka72 Utánpótlás-írogató

Szia, most almapapit indítottam keverésre, és nem látom, hogy termelne, illetve bőszen keveri, de a raktárban nincs egy darab se. vajon mi a hiba?

15. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy a malommal minden rendben van?Tegnap este édeskömény papit indítottam egész éjjel ment reggel egy darab sem volt készen.Most is azt keverek jelen pillanatban 18%-on még nincs készen egy sem.Az első keverésben a répapapit lekeverte azóta csak pörög de nem állít elő egyet sem.

16. Laboviti

Szia!
    Ugye nem felejtetted el az alábbi változást:

17. Laboviti

Szia!
    Ugye Te sem felejtetted el az alábbi változást:

18. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

de elfelejtettem köszönöm !És bocsi.....

19. Musaka72

Musaka72 Utánpótlás-írogató

wow, ez az info lemaradt...köszönöm!

20. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Nem csak a malom időkijelzőjével vannak problémák, nálam nem műxik az egész úgy ahogy van, nem tudom betenni a következő keveréshez szükséges anyagot, mert nincs hová...
    Továbbá az aratógépre is hiába kattintgattam már tegnap is néhányszor, újra ki-be kell lépnem, hogy működésre bírjam.
    Laro-che voltam, id: 4928280
    Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.