Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rohonczi

rohonczi Aktív író

Szép napot!!!
    Emlékszem, volt egy táblázat, a szántóföldi növények érésidejéről, simán, locsolva miegymás!!!
    Hol találhatom azt meg!!!????????
    A segítséget, előre is köszi!!!

2. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

egyik feladat se szűnt meg.

Kérlek ellenőrizd, hogy az Ebédidő küldetést nem teljesítetted e már korábban, nézd meg a Befejezett küldetések listáját. Plusz a feladatba kell Paprika, amit a bahamán tudsz termelni, ha ez nincs kiváltva, akkor ez is lehet egy oka,hogy nem látod a feladatot.

A Megnyitó II. csak akkor lesz elérhető,ha teljesíted a Megnyitó I. utolsó részének gyémánt szintjét.

A Kincses sziget küldetések pedig akkor válnak elérhetővé,ha kiváltod a szentélybe:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

3. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Nem nem teljesítettem :( a többi akkor meglesz később.

de az ebédidő az nekem nincs

Ilyenkor mit lehet tenni ?:)

4. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

5. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Mindenképpen ellenőrizni fogjuk, mi lehet ennek az oka, amint megtaláltuk, hozzuk neked az információt. Addig a türelmed kérem.

6. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

köszönöm :D

7. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szükségem lenne ehhez egy pontos farmnévre és UserID-re.

8. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

méhkirálynő: ID 4000867 Segítséget szeretnék kérni ,mert tegnap-se és most sem kaptam meg a bahamán a aranybanánt .Előre is köszönöm.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia méhkirálynő!

Az ellenőrzés alapján ma 2014-09-29 17:21:53-kor léptél szintet a Bahamán. Erre a lépésedre az 5 aranybanánt rendben megkaptad.
    Tegnap pedig nem volt szintlépésed a Bahamán.

10. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Farmnév: Anikó2014
    UserID: 50487073

Egy olyan gondom lenne, hogy nekem hiányzik néhány gazdaköri küldetés.
    Farm szintem: 79 Bahama: 59
    Azt mondták,h írjam a fórumba és ti megtudjátok nézni.

Hiányzik a gazdaköri feladatsorból ez a rész:
    (Nem teljesítettem)

• Ebédidő
        • A feladatsor elkezdéséhez farm 34. szint és sziget 12. szint szükséges.
        • Gyümölcsöket, növényeket és terményeket kell beszállítani.
        • Nyereményként hasznos dolgokat adnak.

11. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A feladatsor első része már kér édesburgonyát, az a szobor Neked viszont még nincs kiváltva a sziget szentélyében.

12. Fricihun

Fricihun Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a segítséget. Minden OK.
    Üdv.: Fricihun

13. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

oké. kiváltom később,és ha akkor se lesz,akkor megin írok.
    de furi,mert tevém sincs még,de a szőnyegcsomózó ott van a feladatsorba. meg a zöld teás is.

majd meglátjuk
    köszi a segítséget

14. _Gabianyu_

_Gabianyu_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Már háromszor ki töltöttem a kérdő ívet és még egyszer sem kaptam meg a 30 mozipontot! Jöttök 90-n moziponttal! Üdv: _Gabianyu_

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az esetben valószínűleg valamit nem jól végeztél el, a kérdőívre a játékosok többségének megadja a pontokat.
    Még valamire szeretném felhívni a figyelmedet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változás-a-moziban.10648/#post-35568

16. szepesej

szepesej Fórumlakó

Most jöttem haza Ausztriából ott érdekes nagyon jól működik a mozi, csak nálunk nem ?

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a játékelem működéséhez a reklámfilmeket a szponzorok biztosítják.
    Nemzeti IP szerint kerülnek a filmek műsorra. (Pl. Nem ugyanazok a filmek jelennek meg csak az országunkban, mint Németországban.)

18. klorid

klorid Utánpótlás-írogató

19. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a választ csak az a baj hogy olvasom éjszaka vannak jobbára reklámfilmek és én éjszaka alszom mert reggel korán járok dolgozni.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, Rackó figyelmeztet amennyiben betelt a kerekkerék pörgetés öt szabad helye. A kerék maximum 5 Rackó-féle pörgetést tárol.

Ebben az esetben használjuk el a forgatásainkat, mert addig nem kapunk Rackótól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.