Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A központban jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

2. Laboviti

Szia!
    A központban jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm a hiba bejelentést,kissé megnyugodtam. Már egy fél órája küszködtem,hogy beléphessek a farmra.Fa rendelésnél is megijedtem,mert nehezen sőt soká igazolt vissza, de mindent megkaptam.

4. Laboviti

Sziasztok!

Azoknál a Gazdáknál akiknél az elmúlt percekben belépési gondok adódtak, most próbáljanak a játékba belépni.

5. Laboviti

Szia!
    Sajnos közel 40 percig a fórum sem volt elérhető, így nem tudtuk jelezni a központi hibát.

magdi06 és iboly54 kedveli ezt.
  6. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok annyit hadd kérdezzek meg hogy a malomnál volt hibákért azt az időt nem kapjuk vissza az elveszett ?

7. Laboviti

Szia!
    Nincs tudomásunk ilyen jellegű lépésekről. Bárminemű kompenzáció központi döntésen alapul.

8. dandyke

dandyke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    ID szám:23355255

Egy jó ideje figyelem,hogy nem kapom meg a teljesített feladatok után a FAaranyamat!
    Éppen tegnap adtam le egy feladatot amiért 5 db-ot kellett volna kapni és megint nem adta meg.
    Nézzetek már utána légyszíves!

Köszönöm Dandyke

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek nevezd meg az említett feladatot és add meg a pontos ID számot, farmnevet.

Figyelj a szupertáp és a farmarany ikonjára. A képen látható a két ikon rajza:
    A nyeremények esetén az információs buborék is segít.

10. mazsibazsi2

mazsibazsi2 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyanez a probléma, pedig még 48 óra hátra van a turbómalomból, nemcsak az ajándék malmom van, hanem előtte előfizetéses is.

11. Laboviti

Szia!
    Mivel nem írtál pontos adatokat: A malomban melyik ablakban szerepel táp, mennyi az összes keverési idő stb..
    Így feltételezem, hogy az összes keverési idő meghaladja az általad említett 48 órát.
    A hathatós segítséghez kellene a pontos farmnév és ID szám is.

12. mazsibazsi2

Bocsi: mazsibazsi2 ID: 31638918 Csak az 1-es rekeszben 8 szupertáp, felhőt most aktiváltam néhány perce. Üdv., és előre is köszönöm.

13. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok - én is kissé morcos vagyok a malom miatt... Ha már vettem Fürge malmot, akkor miért 72 óra a 8db táp keverési ideje? >:(

14. Laboviti

Kérlek, a malmod második tárhelyébe helyezz be 1 darab szupertápot, és itt jelezd a megjelenő keverési időt.
    Köszönöm.

15. Laboviti

Szia!
    A játékból való ki, majd belépés után is ezt az időpontot mutatja a malom?
    Ha itt nem szeretnéd megadni a pontos ID számod, kérlek a supporthoz fordulj pontos adatokkal.

16. mazsibazsi2

04:30:00

17. Laboviti

A második ablak "kísérleti" adagja jó értéket mutat. Hiszen az Ámor felhősor bónusza ott már nem lesz aktív.

Az első ablak 8 egységes keverése is csak részben használja ki a felhősor bónuszát.

18. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Ó igen, minden alkalommal ezt mutatja...
    SzőkebácsiID: 33112557

19. nimre56

nimre56 Járnitanuló

Szia!
    Az ifjú rodeósok felhősorra nem tudok (Pl oriás tortát,diszes magyar tanyaházat,......stb.)
    kitenni,pedig tetszőlegesen kitehetők a tárgyak elméletileg, köszönöm a válaszodat előre is!

20. Laboviti

Sajnos 11:40 órakor törölted a tápkeverést, így nincs mit ellenőriznem. A malom nem forog, nem dolgozik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.