Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Gondolom a takarításon már túl vagy.
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

2. Sziasztok!
    Már kétszer kevertem a malomban körtepapit,le is járt az idő,de nincs sehol.Már harmadszor keverem.Nézzetek utána légyszíves!
    Köszönöm!
    Név:Kistücsök64
    ID:6449134

3. Laboviti

Szia!
    A pajtádban az egyéb címszó alatt tudod ellenőrizni a "papik" darabszámát. 28 darab édesköménypapival rendelkezel.
    A körtepapit jelenleg is keveri a malom a farmodon, a gyártás végén kerül a pajtádba.

4. Már kétszer lekevertem a kellő körtepapimennyiséget,és mégsem került a pajtába.Most keverem harmadszor!

5. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai szerint a mai napon nem indítottál tápkeverést a malomban.
    A jelenleg is gyártás alatt álló 34 darab körtepapit tegnap 20:21 órakor indítottad el a malomban.

6. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Sziasztok!
    A malommal akadt némi problémám. Rúna kiváltva, turbómalom még 29 óráig él, felhősort most aktiváltam. Jelenleg tyúktápot keverek még kb. 2,5 órán keresztül. Második ablakban nyúltáp beállítva, ideje 2 óra 9 perc. A harmadik ablakban 4 db szupertápot szeretnék beállítani. Az elsőre keverési időnek 4 óra 3 percet írt ki, ez így jó. A másodikra 4 óra 14 percet, a harmadikra már majdnem 6 órát, a negyedikre pedig már 9 órát. Összesen a 4 db szupertáp keverési idejére 23 óra 8 percet ír ki a kb. 17,5-18 óra helyett.
    Köszönöm ha megnézitek, mi lehet a probléma.

7. Nem az a baj.Az a problémám,hogy már kétszer lekevertem a kellő mennyiséget,le is járt a malom,de nem volt sehol a körtepapi.A mostani keverés,már a harmadik.Ennek nézz utána légyszíves!A másik 3 fajta papival nem volt gond!

8. Laboviti

Szia!
    A malomban az "időtartam összes" mellett milyen adat szerepel?

9. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Jelenleg 27 óra 25 perc.

10. Laboviti

Még egyszer leírom az ellenőrző panel adatai szerint még nem gyártottál körtepapit.
    Előfordulhat, hogy összekeverted az édesköménypapival.

Ha kételyeid vannak, a supporttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

11. Laboviti

Szia!
    Köszönjük a jelzésedet.

12. Bejike

Bejike Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Előbb már írtam az állatenyésztők topikjába. Nem tudok tenyészteni. Azt hittem azért, mert megy a malmom, most leállítottam a szupertáp keverést. De még mindig nem tudok betenni állatot a tenyésztelepbe! Már többször újraindítottam a játékot, de semmi.
    BejikeID: 27498012

13. Laboviti

Szia!
    Kaptál is választ az adott topicban: https://board-hu.farmerama.com/inde...ztalat-csere-topicja.12367/page-4#post-224700

Idézek az ismertetőből:

14. Bejike

Köszönöm, le is állítottam a malmot, buktam a tápot. Ok. DE még mindig nem tudok tenyészteni.
    Ja és lenne még egy kérdésem. Megy a malmom keverem a szupertápot, és veszek közben aranyért szupertápot akkor addig nem tudom felhasználni, amíg le nem jár a malom?

15. Laboviti

Rendelkezel legalább 2 egység szupertáppal?

16. Bejike

176 darab tápom van

17. Laboviti

Amennyiben Chrome böngésző közreműködésével használod a farmod kérlek, egy próba erejéig válts böngészőt és ott indíts tenyésztést.

18. Bejike

Explorer-ből működik. Akkor kár volt leállítani a malmom... -.- Most buktam kb. 4 tápot, mert már a felénél jártam a keverésnél.
    Azért köszönöm a megoldást.

19. roni772

roni772 Fórum-zöldfülű

Természetesen próbáltam,sőt másik készülékről is,de egyszerűen nem csinál semmit.Képet raktam.A tövábbra klikkelve semmi sem történik.
    http://kepfeltoltes.hu/150425/farr_www.kepfeltoltes.hu_.png

20. Laboviti

Nem érkezett a központból ilyen jellegű hibaüzenet.
    Kérlek, jelezd a supporton ezt a problémát.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.