Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kobra9

Kobra9 Fórum-zöldfülű

2. simi1955

simi1955 Haladó

Sziasztok!

Köszönöm szépen a linket, de szerintem nem verhettek, át mert a hajón cseréltem
    Nézzétek meg legyetek szívesek, tegnap 12 bájitalfát cseréltem, de csak 5 van a raktárban (3 már volt)
    simi1955
    ID:12824978

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint tegnap 5 darab bájitalfát cseréltél sikeresen a léghajón.
    Ezt Te magad is kontrollálhatod "Régi csere" címszó alatt. Kérlek, a dátumokra figyelj.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...i-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-8894

4. simi1955

simi1955 Haladó

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
  5. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

ÉN ÉRTEM,EZ RENDBE IS VAN DE AKKOR HA ÉN 3 DOLGOT ADTAM LE DE 6 DOLGOT KAPTAM ÉRTE AKKOR AZ IS ÚGY ÉRTHETŐ HOGY ANNYI CSERE ENGEDÉLYT VESZ IGÉNYBE.ÉS MÉG MINDIG OTT A KÉRDÉSEM HOGY AKKOR A TÖBBI CSERE ENGEDÉLYEM HOVA TŰNT AKKOR MÉG 29 ELVESZETT.KÖSZÖNÖM A VÁLASZT IBOLYA11

6. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

7. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Tudja valaki mi lett Valdemàrèkal,mert nàlam nem lehet belèpni!koszi a vàlaszt!

8. Laboviti

9. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

A svájci event növényei, a gyopár és a tárnics 0 db-bal megjelent az ültetőfelületen... ez hiba?

10. Laboviti

Tigrislady kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Valamiért nem tudom cserélni a gránátalmáimat....szeretnék helyette bájitalt,de nem engedi!

12. Laboviti

patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

patakvera Fórum félistene

14. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

Bocsánatot kérek a nagy betűs szavakért elfelejtettem hogy nem szabad.Tehát 35 csere engedélyel rendelkeztem és még 10 engedélyt vásároltam.1 ajándékozásom volt oda vissza 1 sófa-1 cukorfa.Csere 3 gesztenyés figura amikért fákat cseréltem1-1 szentjánoskenyér és cédrot.viszont egy gesztenyés kitehetőért 4szekuracseresznyét ajánlottak amit meg is kaptam,de további cserére már nem volt lehetőségem mert minden csere engedélyem valami okból elfogyott.Ma látom van egy csere engedélyem ez gondolom belépéskor kaptam.Ennyi segítséget tudtam adni és utánna néznétek hol kallódik a hiányzó engedélyek .Gazda nevem ibolya11 ID:27569480 Köszönöm segítségeteket.

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, 20:28 órakor 10 darab ajándékozási egyezményt vásároltál 20 farmarany ellenében.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-227031

16. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A kerge kertbe vannak kirakva a jàtèkoràk ,amit ad az egyszarvu a làngos felkerul a Pèkmuhely polcàra,a balerinàtol a fehèràrtatlansàg pedig a viràgkoto polcra a korhintàtol kapott maya maszkokot nem talàlom sehol,kèrdèsem hol tudok utànuk nèzni?koszi !

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Miért nem lehet 2x1-es elemeket cserélni?
    Hiába csináltam meg a paszulyágakat, nem tudok rá ilyeneket tenni
    Régen voltak barátnak küldhetők, azok most nem ajándékozhatók
    Így feleslegesek a paszulyok

18. Laboviti

Szia!
    A pajtádban az éléskamra polcán keresd az említett terméket.
    A Maszk az Éléskamrában található:

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1949

19. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Szia! Ha lehet nézzetek már utána,mert a farmomon,id4657019, kint volt a kacsacsőrűm,irtam hogy mennyi állat van már.32-ig nem volt gond,utána amit learattam nem hozzáadta,hanem elvett belőle egyet.Ma már levettem az ólat is,mert megint nem adta hozzá.Ha lehet nézzetek már utána,mert igy nem merem visszatenni.Köszi előre is

20. Laboviti

Szia!
    Vannak olyan 2X1 területet foglaló dekorációs elemek amik az Égig érő paszulyra helyezhetők és cserélhetők, ajándékozhatók a mini event során. Pl. zászlók.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...helyezhetőségük-a-felhősorokra-matricák.2617/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.