Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .mókuska.

.mókuska. Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy ha küldeni szeretnék egy xxl moringát olyannak, akinek már ki van váltva, miért azt írja ki : Értékeljük az igyekezeted, de nincs ilyen termény a pajtádban.

2. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az volna a kérdésem, hogy a léghajón miért nem tudom cserélni a bodzát. Azt keres valaki 1 db-ot, nekem van is 3 db is és nem engedi, 2 ilyen ajánlat is van és egyiknél se engedi.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia .mókuska.!

Valdemártól kiváltott Moringa XXL-t addig nem tudod küldeni, amíg a saját farmodon ki nem teszed először. Ugyanis a nyeremény alap fával van, ez összeépített tárgynak minősül, ezek pedig nem küldhetők.

4. Nildia

Szia ~Janka~!

Keresd ki az ajánlatot újból egy játékodból való ki be lépés után.
    Van elég engedélyed?
    Ha így sem sikerül, akkor az alábbi hivatalos adhat rá magyarázatot :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szürke-gomb-a-léghajón.12467/#post-227570

5. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

6. zsikefarmja

zsikefarmja Utánpótlás-írogató

Szia! Szerintem a pisztáciának sincs, mégis így jártam én is, ahogy Te! :(

7. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Az ID4583338 és a paszulyon a szendergőfelhősoron azt irja ki hogy mlf. brown Sleep jutalom , Nem tudom hogy ez mi. Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm

8. Judabeli

Judabeli Törekvő

Szia !
    Egy előttem szoló is megemlítette, hogy nem tudott cserélni tehéntejfát pisztáciára, én is így vagyok vele, van pisztáciám 5 db., 87 szinten vagyok mégsem engedi, miért??????????
    Próbáltam aranylevelű fát cserélni bodzára (enyém a bodza) azt sem engedi...
    Gyakorlatilag semmit nem enged és csere engedélyem is van 34 db.
    Üdv. J.

9. Nildia

Szia ~Janka~!

Pedig van két változata.
    Hónapokig csak az alap Bodza szerepelt a titkosak között.
    Majd érkezett a Bodza a fejlesztésekkel.
    Ezek lebontva szétesnek alapra és fejlesztésre. Itt a két különböző fa magyarázata.

10. Nildia

Szia zsikefarmja!

Pedig van két változata.
    Hónapokig csak az alap Pisztácia szerepelt a titkosak között.
    Majd érkezett a Pisztácia a fejlesztésekkel.
    Ezek lebontva szétesnek alapra és fejlesztésre. Itt a két különböző fa magyarázata.

11. Nildia

Szia Judabeli!

Az alábbi hivatalos adhat rá magyarázatot :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szürke-gomb-a-léghajón.12467/#post-227570

Hónapokig csak az alap Pisztácia szerepelt a titkosak között.
    Majd érkezett a Pisztácia a fejlesztésekkel.

12. zsikefarmja

Rendben, elhiszem neked. Egy laikus ezt a kettőt honnan tudja megkülönböztetni, hogy ne essen ilyen hibába mint most??

13. Nildia

Szia TOPI41!

A nyeremény 1 db Barna birka :

Szendergő felhősor:

• Várakozási idő: 30 óra
    • Jutalom:
      • 40 TP szorozva Farm szinteddel
      • 1x Barna birka
    • Nem tematikus felhősor, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek.

14. zsófia78

zsófia78 Fórum-zöldfülű

Azért köszönöm :) :(

15. Nildia

Szia!

Laikus nem tudja megkülönböztetni.
    A játék programozásán belül szerepel a 2 fa külön helyen, ez okozza a gondot.

16. zsikefarmja

Köszönöm válaszaid. Szóval a hiba az "Ön készülékében van." Mármint nem a tiedben, a rendszerében. Cak így a játékos eléggé tehetetlen! Ez a tehéntejfa már gazdátlan marad, illetve nem talál új gazdára. Még egyszer köszi! Szép esetét!

17. Judabeli

Judabeli Törekvő

Köszi, a gyors választ, még lehet egy kérdésem, mert nem teljesen tiszta. Aranylevelűt akartam cserélni bodzára. Nekem jelenleg a menümben csak sima és xl-es bodza van. Lehet, hogy a cserepartner nem ezeket kéri hanem egy xxl-est? Vagy egyáltalán nem lehet cserélni pisztáciát és bodzát mert van továbbfejlesztett változatuk?
    Bocs az értetlenkedésért..:oops:

18. Nildia

Szia Judabeli!

Ha olyan fád van, ami az ajándékozási rendszerben szerepel a bodza fákból, akkor tudod cserélni, ha a másik, akkor sajnos nem
    Ezt Te nem tudod megkülönböztetni, a játékon belül két külön fiókban is vannak a bodzafák, de Te ugyanannak, ugyanott látod.
    Sajnos ez esetben a szürke gombbal találkozol.:(

19. városicsirke

városicsirke Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm mostmár nekem is megy.

20. janka60

janka60 Járnitanuló

Sziasztok,szép estét mindenkinek! A kérdésem az lenne,hol találom a panda fürdőt vagy valami ilyen a neve,600 zsetonért vásároltam Valdemár boltjában.Köszönöm a választ,üdv.:janka60,ID6796019

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.