Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jaina85

jaina85 Utánpótlás-írogató

Az segít ha azt mondom, hogy az első a sorban, amire 10 db 1x1-es tárgy helyezhető ki?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jaina85!

Arra a sorra gondolsz, amit a paszuly kiváltásával megkapunk, és rögtön az első oldalon van? Annak a nyereménye szinted x 50 tp.
    Vagy arra, ami 30 FA-ért kiváltható ? Annak a nyereménye szinted x 60 tp.
    A többi nem tematikus 10 db 1x1-es kevesebb tp-t ad.

Itt a leírás a sorokról és a jutalmaikról :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Kedves Csocsoovb! Tökéletesen értem a választ / :)))/,de amíg a textilüzem 473 helyett csak 451,50 tp-t ad, addig az elefánt 172 buborékértékre 172 Btp-t ad.A bónusz elszámolási metódus javítása az algoritmusban nem mindenre számol egyformán rosszul? Ólanként változik a metódus?Kicsit furcsállom,bár nem vagyok programértő .Üdv és jó munkát.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Akkor adjunk nevet a gyereknek.

Pontosan melyik ólakkal van gondod?
    Mennyi az alap Tp értékük?
    Milyen bónuszokkal rendelkezel?
    Mennyi TP-t kellene kapnod? Nem a buborék értékére vagyok kíváncsi: magára az általad kiszámolt értékre!
    Mennyit kapsz meg valójában?

5. hamuska

hamuska Fórumszaki

Arra reagáltam,hogy a buborék értéket egy játékos nem kapta meg. Megjött a válaszod,leellenőriztem két ólamnál,mi a buborékérték és mit kapok valójában. Egyiknél jó a buborék,másiknál nem. Most hirtelen az elefántot tudtam megnézni,86 btp az alapár,kisevent duplázza,172 tp-t kaptam.Textilmalmot nem találom, 451,50 tp-t kaptam rá,akkor 225,75 az alapár? Bónuszokkal nem rendelkezem. No,most jól elszámoltatsz, holott nem én voltam a reklamáló,csupán a buborékértéket figyeltem.

6. Csocsoovb

Szia!

Mégiscsak van bónusz a textilmalomnál:)

Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
      • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
      • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
      • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni
    A tölgynél kitett ólakra ugyanis jár egy kis extra:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

• bármi elhelyezhető rajta: állatok-növények-termőföld, de akár ajándékok is
      • a tisztáson nem kell vizet vásárolni, korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll
      • az ólak a tenyésztés végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
      • a fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak
      • kezdetben nem az egész terület szabad, azt nektek kell kitakarítani, ahogyan arról a későbbiekben szó lesz
      • itt található a Bölcsesség Fája (Bölcs tölgy)
    215*2= 430 TP
    215*0,1= 21,5 TP
    Azaz összesen 451,5 TP :music:;)

Utoljára szerkesztett: 1.10.14
  7. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm szépen

8. Mamaka59

Mamaka59 Fórum-zöldfülű

Nos, nem így van. 6. szinten kaptam meg a zellert, sőt éretten várta már tegnap az aratást !!!
    2. napja nem tudok haladni !!!
    Ez ér valami kompenzációt nállatok azon kívül, hogy megszaggatjátok ruhátokat és hamut hintetek a fejetekre ?

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Megkérlek a cinikus megjegyzéseket, minősítéseket mellőzd a posztjaidban.
    Az Étterem gazdaköri feladatsor 7. feladata a hetedik szinttől teljesíthető.
    Az alábbi linket megnyitva ezt Te is ellenőrizheted: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/#post-46126
    Tehát egy szintlépés választ el a küldetés teljesíthetőségétől, mivel a nyeremény kacsaól a 7. szinttől kihelyezhető.

mária4702 kedveli ezt.
  10. bodo67

bodo67 Utánpótlás-írogató

Most már nagyon idegesít ez a felugró üzenet:
    Egy földterület leszedése alatt 5-10 alkalommal is felugrik. Már egy csomó szupertrágyát és szupertápot vesztettem el ez a felugróablak miatti félrekattintás következtében.
    Nem akarom engedélyezni, mindig a "behajtani tilos tábla Deny" gombra kattintok, aztán 10 másodperc, és kezdi elölről. :(
    Google Chrome böngészőt használok, a gépemen a Mozilla Firefox nem fut rendesen. Rendszeresen takarítok, sütiket törlök, CCleanert használok.

11. Csocsoovb

Szia!

A problémádra igazi megoldást csak az elfogadás, a zöld pipa jelentene.
    A miértre a választ itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

12. bodo67

Kicsit hosszú lenne ecsetelnem, hogy nekem miért nem jó megoldás az engedélyezés, a kérdésem inkább arra irányulna, hogy miért nem elég ezt naponta egyszer, vagy max. belépésenként egyszer megkérdezni, miért kell 10 másodpercenként újra meg újra??? Teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot. Nem lehetne ezen változtatni???

13. Csocsoovb

Szia!

Jelezni fogjuk az illetékesek számára.
    (Vannak kétségeim azt illetően, a napi 1 alkalmat technikailag hogyan oldhatnák meg egyáltalán.)

14. bodo67

Nagyon szépen köszönöm a közbenjárásodat.
    A zárójelben lévő kérdésedre: szerintem egy 24 órás visszaszámláló, ami az elutasításkor nullázódik, megoldás lenne, de hogy hogyan lehet hozzákapcsolni... nos nem én vagyok a programozó. 8)

15. klorid

klorid Utánpótlás-írogató

Hello! Gazda: klorid ID: 34226986
    Gazdaköri feladatok Kertészeti kiállítás 9. feladat ezüst kész a 10. feladatba viszont nem lehet beadni mert lezárva maradt.

16. Csocsoovb

A probléma megoldását nehezíti, hogy a gépeden ugyebár a sütik nem kerülnek letárolásra, és honnan kellene tudni a programnak, hogy már járt ezen a helyen korábban, és ilyen választ kapott.:)
    De én sem vagy programozó informatikus :D

17. Csocsoovb

18. klorid

klorid Utánpótlás-írogató

86 szint. Nem az a problémám, hogy nem értem el a szintet a növényhez, hanem az, hogy a beadás gomb nem aktív (ilyenkor már az szokott lenni és csak a beadandó lista ablakban szürke az amihez szint miatt nem férek hozzá) pedig az előző feladat ezüstje készen van.

19. Csocsoovb

Akkor már csak 3 szint választ el a 10. szinttől a küldetésben: csak a 89. szinttől érhető el!

20. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    Egy napja (talán a boldog ól nap indulásától kezdődően) elég furán viselkedik a farmom és még négy kis farmom is. Ajándékküldésnél egy-két ajándék elküldése után megáll a dolog, frissíteni kell. A piacon egy-két termék megvásárlása után frissíteni kell. Szintén a piacon, ha növényekről átmennék a termékekre, szintén frissíteni kell. A szerencsekeréken egy-két pörgés, és már le is áll. Géptakarítás megvolt, különböző számítóképeken tapasztalom ezt a hibát, próbáltam Google Chrome-on, Mozilla Firefoxon is. Nem tudom, másnál is jelentkezik-e a probléma. Bár a szerencsekeréken látnám ennyiszer a betöltő virágot!
    Köszönöm, hogy elolvastátok! Gyöngyhörcsög ID: 26456351

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.