Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pijutka!

A Kutyaól jelenleg kint van a Szédült szántódon, a fák között keresd.

hóóvirág kedveli ezt.
  2. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

a bahama nem férek hozza a banan fahoz és azokat a szobrokat is meg kell csinalnom amik eddig teljesitve voltak semmihez nem férek hozza ami araktáromban van és egyik szobort sem mutatjahogyteljesitve van mintha most kezdtem volna az egész bahamat....

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ×mari$ka×!

Nézd meg a Bahama menüdet egy játékból való ki be lépés után.
    Ha ez nem lenne elegendő, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

4. kjani04

kjani04 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam nem kever a malom horrorszusit! Egyedül vagyok vele?

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Miből gondolod, hogy nem keveri a tápot a malom?

Ugye nem felejtetted el az alábbi változást:

6. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A malommal lenne problémám.
    6 szupertáppal elindítottam a keverést, utána felhő aktiválás, frissítés és a 4ó 30p-es táponkénti idő nem csökkent.
    A második rekeszbe ha beraknék újabb 6 tápot ott is marad a 4ó 30p.
    Tulajdonképpen mit is kaptam a felhőért, azaz a pénzemért?:mad:>:(
    Köszönöm.
    ID: 31361068

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
  7. farmőrült63

farmőrült63 Fórum-zöldfülű

sziasztok!problémám,ma még nem tudtam bejutni a városba,mindent enged de azt nem csak fehér az egész!köszönöm!

8. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

mamszi5107 kedveli ezt.
  9. Laboviti

10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem is a malommal van bajom. Nem tudom,hogy kever-e. 0 %-ot mutat a farmos malom a tegnap elindított szupertápra,és a ma elindított szigetes malom is ugyanígy viselkedik a horrorszusival is. 0% és 0 perc a még hátralévő idő. A malomkerék forog,de .... agi967 ID:20598689 Meg tudnátok nézni,hogy mi a helyzet?
    Előre is köszönöm.

11. Laboviti

Szia!
    Egy próba erejéig legyél szíves egy másik böngészőn keresztül belépni a játékba és ellenőrizni a malom időzítőjét.

agi967 kedveli ezt.
  12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Köszönöm! Így már látom is.

13. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Az éhes denevéreket nem tudom jóllakatni... nem fogadják el a kajájukat...

14. Laboviti

Szia!
    A malomban előállított hororrszusival kínálod őket? Van elég ilyen "eledeled"?

15. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

van 40 darab, és mindössze 2 lett megéve, a következőt mindig visszaadják... pedig láthatóan örülnek neki, szaltó, bukfenc, láda, de nem szaporodik az átvett, s nem fogy a meglévő szusi száma....

16. Laboviti

Kérlek másik böngészőn keresztül lépj a játékba és úgy próbáld megetetni a denevéreket.

17. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Kiléptem, takarítottam az előzményeket, és sikerült, most jóllakottan pihegnek, én meg gőzerővel gyártom nekik az új szusit....

18. Bushirita

Bushirita Fórum-zöldfülű

Kedves Support!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy volt egy nagyon imádni való mentorom: Klarissza1954. A mai napon még elküldtem neki a csibepontokat, de amikor ajándékot akart küldeni nekem, már nem talált a csibéi között és én sem találom mint mentoromat. Én nem szerettem volna törölni, de mégis eltűnt. Van bármilyen mód és lehetőség hogy visszakaphassam Őt mentoromnak?

Előre is köszönöm a segítséget!

Tisztelettel: Bushirita

19. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia,

amennyiben elérted a játékban a 40. szintet, úgy a rendszer megszünteti a csibe/mentor kapcsolatot. Ha véletlen klikkelés miatt törlődött a kapcsolat, akkor sajnos nem lehet mit tenni, mivel a mentor/csibe párosokat a rendszer automatikusan generálja.

20. Bushirita

Bushirita Fórum-zöldfülű

:( Köszönöm a segítséget.
    Akkor kénytelen vagyok új mentort keresni :( :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.