Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szabogeri16

szabogeri16 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma reggel vásároltam 20 banánért 1 db mombinszilva fát...de nem találom. Utána néznétek? köszike!

2. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia,

nem a fát vásároltad meg, hanem a szentélyben kiváltottad az ahhoz szükséges kamrát. Mostantól a Gazdabolt-ban van lehetőséged megvenni a fákat és fejlesztéseit (szigeten piros kosárra kattintva éred el).

3. tódor64

tódor64 Járnitanuló

Szia! Én megtudom etetni a denevéreket,az elsőnél jöttek is az ajándékok utána nem! tódor64ID: 13997801

4. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

Nálam sem jó a malom. Keveri a horrorszusit, de nem jelenik meg a már megkevert szusi és nem tudom odaadni a denevéreknek. Hiába próbálok másképp belépni, semmi...

varganóra ID4268647

5. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Az lenne a kérdésem hogy a malomba a kedvencek kőzé beraktam a húsvéti csokrot akkor amikor az event volt,azóta rá került egy lakat és még csak kitőrőlni sem tudom.Ehez kéne egy kis segítség hogy kivehessem onnan hisz már úgy se kell. zsuzsa514ID: 20744606

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

7. Laboviti

Szia!
    Miből gondolod, hogy nem keveri a tápot a malom?

Ugye nem felejtetted el az alábbi változást:

8. Laboviti

Szia!
    A kis zászlóra próbáltál már kattintani?

9. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

Uhhhh, nálam ez az info valahogy kimaradt. Akkor várok türelemmel. Köszi a választ! Megvilágosodtam, én kis türelmetlen... :)

Marika312 kedveli ezt.
  10. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Most sikerűlt kőszőnőm.

11. macsezso

macsezso Fórumszaki

Sziasztok :) Ne haragudjatok,hogy zavarom a fórumot. Egy CM-et vagy Moderátot keresek.
    Még mielőtt pánikba esik valaki semmi baj :music:
    Csak segítséget szeretnék kérni, létezik Androidos telefonra letölthető alkalmazás; amivel chat-el ni lehet?? o_O Jó kérdés mi??
    Aki tudja a választ,egy közvetlen linket adjon. Köszönöm, hogy elolvastátok. :)
    További szép napot kívánok. :music:

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...armerama-játék-okostelefonon.491/#post-173270

13. macsezso

macsezso Fórumszaki

14. tódor64

tódor64 Járnitanuló

Szia! Rákattintottam a ládára,el is tűnt és nem adott semmit kb.: 5-6 db.-ért. Jelen pillanatban működik. Az elveszett ajándékokat sajnálom.

tódor64ID: 13997801

15. Laboviti

A denevérek ajándékai minden esetben megérkeznek. Javaslom lassabban etesd őket, hogy legyen idő az információs ablak megjelenésének.

16. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Olyan gondom van, hogy mindkét tápkeverőben indítok folyamatosan 10 vagy 11 tápot. most is az történt kb fél órája kiléptem, akkor a főoldalon kb 1 perc volt vissza a 11 tápból, a bahamán kb hat perc a 10 db-ból, most visszamentem és csak 11 táp jelenik meg, hol van 10 db táp ?

17. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Most kicsit tanácstalan vagyok! Beraktam 70 valahány szusit 91 % volt még csak kész. Igaz,hogy ki x-eltem,de akkor az a 91 % is elveszett amit eddig megkevert a malom???,mert hát nincs 1 darab szusim se. Ha ez így van,akkor nagyon-de nagyon csalódott vagyok és nem szeretem ezt az új malmot egyébként!!!! :(

19. leácska

leácska Haladó

nem tudok belépni a farmra, hiába törlöm az előzményeket, a juhok csak futnak, és nem történik semmi, ha valaki tud segíteni, hálás lennék
    leácska
    18528985

köszönöm

20. Laboviti

Szia!
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.