Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ugye nem felejtetted el az alábbi változást:

2. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

ID: 27177312 farmnév:gyongyvirag5 Köszi !

3. Laboviti

Kérlek ne feledd, ma 15:24:29 órakor töröltél egy 10 darabos horrorszusi keverést a malomban.

4. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Bocsi ! Meg voltam győződve arról, hogy egy még el nem kezdett feladatot töröltem, és azonnal indítottam újat, akkor mellényúltam ?

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

De,sajnos igen,de végül is most olvasok erről először,persze ez nem más hibája,csak az enyém,de sajnos az utóbbi időben nem voltam itt eleget. Tanultam,most már nem teszek be nagy tételeket. Igaz most is benn van 26 illetve 71 tétel szusi,de majd csak kész lesz holnap ilyenkor amikor hazaérek a munkából...
    További szép napot kívánok! :)

6. Laboviti

Kérlek figyelmesen járj el a tápok törlése előtt. Előfordulhat, hogy a Chrome böngészőn keresztül belépve a malomba úgy látszik, mintha nem tekerne a malom. Ezért érdemes másik böngészővel is kontrollálni a pillanatnyi állapotot.

7. pijutka

pijutka Járnitanuló

Köszönöm, meg van! :)

8. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Üdv. Tegnap kaptam az eventből 2 darab titok ólat, előbb ki akartam rakani őket de csak egyet találtam raktáron. Határozottan emlkészek ,hogy 2-öt kaptam.

9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Tanemund ID: 24067635

11. Laboviti

Tegnap 19:56 órakor 1 darab "Lant" talányos tenyészetet kaptál a denevérektől.

12. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

egyet kaptam az első 10 bedobásakor, egyet a második 10-es szériából. mindegy, köszi a segítséget

13. Laboviti

Ha még mindig kételyeid vannak, a supportttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

14. rgabi1955

rgabi1955 Utánpótlás-írogató

Szia! Hiába kattintok az ajándék dobozokra nem mutatja a nyereményeket!

Husika kedveli ezt.
  15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia rgabi1955!

Ellenőriztem a saját farmomon, a denevérek gond nélkül etethetők a zöld gombbal, és utána a láda is kattintható, az ajándék pedig a felugró ablakban megjelenik.

Nézd meg a denevérek etetését egy játékból való ki be lépés után.
    Ha ez nem lenne elegendő, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngésző oldalról is belépve a játékba.

16. Husika

Husika Fórum-zöldfülű

Nekem is előfordul hogy nem mutatja az ajándékot. de a pajtában ott van.

17. Nildia

Szia Husika!

Neked is azt tudom javasolni, hogy mielőtt nekifogsz az etetésnek, csinálj egy játékból való ki be lépést.
    Ha ez nem lenne elegendő, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngésző oldalról is belépve a játékba.

18. .Csigu.

.Csigu. Fórum-zöldfülű

Valóban igaz. Már van készen szusi. (Pajtában van). Most fut egy szusi keverés az első "dobozban".
    Indítanék egy újabb adagot a második "dobozban". Az új táp keverés indításnál egy pillanatig látszik a már megtermelt táp, pajta mennyiség, majd nullázódik.

19. Nildia

Szia .Csigu!

Zárd be a malmodat, majd nyisd meg újra, és így indítsd el a 2. rekeszben a tápot.

20. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Hivatalos fórum játékhoz töltöttem fel pályázatot. jóvá is lett hagyva
    most eltűnt. hova lehet jelezni?????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.