Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jarhead20

jarhead20 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy hol tudok vásárolni turbó malom élőfizetést ?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jarhead20!

Ezt nem tudod megtenni akármikor, csak akkor, amikor ilyen akció van.
    Figyeld a hivatalos közleményeket, ott tudod meg majd, mikor lesz legközelebb.
    Sajnos nem tudom Neked megmondani, erre mennyit is kell jelenleg várni.

3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nildia, szép estét !
    Több "hibát" észleltem, szeretném kikérni a véleményed, tanácsod.
    1/ Fórum főoldalán a Májusi nyereményjáték megjelenése ma délután jelent meg a gépemen, tHunder tegnap reggel 6 óra tájt tette közzé (?) - nálam nem jelent meg, figyeltem, mert pályáztam.
    2/ Fórum főoldalán megjelent egy "New Profile Post" és alatta egy hozzászólás. Eddig ilyet nem észleltem.
    3/ Piacomon a Barna birka nem magyarul jelent meg - de mivel értek németül - viszont most megnéztem, már magyarul van és a "B" betűnél.
    Köszönöm, ha választ kapok felvetéseimre. (ID-m banneremben).

4. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Üdvözlet

Hiba van a piacon ugyanis ha csak 1 ajánlatot teszek ki akkor ki tudok tenni 999darabos tételt is pl trágyából.
    20 tétel esetén valóban csak 100 at lehet.
    Ez gondolom hiba.De ha én kiteszem továbbra is 999 tételben,akkor azért jár e valamilyen büntetés részemre?

5. Nildia

Szia bajusz1!

Ha többet is állítunk be, kirakáskor visszaugrik a mennyiség 100 db-ra a tesztelés alapján.

Amennyiben Te ezt meg tudod tenni, egy bug kihasználása szabálysértésnek minősül, ami következményeket is vonhat maga után, amennyiben szándékosan teszed.
    Illetve azzal is kalkulálj, hogy elbukod akár a trágyádat, akár a csengőpengődet ( ilyen mennyiséget már nem tud megvenni senki, senkinek nincs ekkora tárolókapacitása, illetve ha visszavonod, te is bukod a mennyiséget a tárolókapacitásod fölött )

Továbbá amit még megtehetsz, hogy csinálsz egy géptakarítást, mert a jelenség adódhat akár egy gépeden beragadt régebbi sütikészletből kifolyólag :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

6. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Ellenőrzésként csak hogy meg tudd nézni.
    Gazda: bajusz1ID: 1706020
    Két ajánlatom van kint 179,11csp ért 999 darabbal.
    Ha csak 1 tételt rakok ki akkor engedi a 999 mennyiséget beírni de ha átírom 2 tételre akkor visszaugrik 100 darabosra.
    Tehát a hiba a programban van.A kérdés csak az hogy más is látja az ajánlatot vagy csak én.Természetesen nem bug kihasználás a cél hanem a figyelem felhívás.
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] ·

7. Nildia

Szia bajusz1!

A javasolt takarítás után is ki tudod tenni az ajánlatot?
    A trágyát vagy a csengőpengőt így is bukod, mint írtam.

8. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Na ismét itt vagyok.Takarítás után már csak a max 100 darabot engedi kitenni.
    Egyébként a visszavett 2x999 darabot rendben visszatette a pajtába a többi közé.

9. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nem ened venni trágyát az irja ki hogy nincs hely a trágyának
    Dühitő hogy mindig probléma van a játékkal. Állandóan van valami

10. Nildia

Szia böbe4948!

A trágyával kapcsolatban ma változások léptek életbe, a linken olvashatod róla a hivatalos közleményt, ha ez eddig elkerülte a figyelmedet :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

Nem hiba, mától így működik.

11. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem lehet belépni a farmra, error-t ír. Köszi a segítséget előre is. Másoknál is hasonló probléma van.

12. Nildia

Szia justandy27!

Igen, jelenleg mi is ezt tapasztaljuk, Kollégák közül sem tudnak belépni.
    Jeleztük a központ felé, addig is türelmeteket kérjük, köszönjük!

Lui és justandy27 kedveli ezt.
  13. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! További szép estét!

14. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Több, mint egy óráig nem tudtam belépni. Remélem, most már megoldódott...

15. MTZ0530

MTZ0530 Fórum-zöldfülű

És természetesen két farmon is lejárt az arató >:(

16. Nildia

Szia KISNACCSÁD!

A belépési hiba a fórumot és a játékot is érinti/érintette, ezért a bejutás nekünk is nehézséget okozott.
    A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, köszönjük!

17. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

És most mi lesz, kapunk sűrű bocsánatkérést? Vagy valami semmitmondó jóváírást, amit az is megkap, aki nem is csinálja az eventet.

18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Üdv Kedves Gazdák! Ugyanez történt velem is, megpróbáltam több böngészővel, de csak most engedett be!

19. Nildia

Szia Andzsi1971!

Váratlan hibák nem csak a játékban fordulnak elő, a való életben is történnek dolgok, amik nem láthatóak előre.....
    Bízunk a megértésetekben ezzel kapcsolatban.
    A belépési hiba már elhárult.

Andzsi1971 kedveli ezt.
  20. 1Pancsa

1Pancsa Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.