Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Domos52!

A belépési hiba egy rövid ideig állt fenn, de a javítás megtörtént, a játék és a fórum ismét elérhető.

2. Nildia

Szia Marika 312!

A Kolléga tegnap reggel tette ki az eredményhirdetést. Az utána következő hivatalos hirdetményektől ez elképzelhető, hogy csak akkor látszott, ha adott nagy téma csoporba bekattintottál.

Ma egy picit megújult a fórum, ez miatt a változás. A fórumkarbantartás után került be a felületre.

A Barna birka nevével kapcsolatban az elmúlt pár napban egy megjelenítési hiba volt tapasztalható, amit tapasztalsz, az ezzel lehet kapcsolatban.

Marika312 kedveli ezt.
  3. troj18

troj18 Fórum-zöldfülű

Szia! Az az igazság, hogy eddig nem is figyeltem rá, de most feltűnt, mert sok Kacsa Kata szuper trágyát használtam, hogy a mellette lévő Kacsa Kata Turbó trágya, amit a fákhoz használunk, ugyan olyan mértékben csökken, amennyit elhasználok az előzőből. Tehát mindkét Kata trágyámból leveszi azt a mennyiséget, amit a földekhez használok! A fákat nem szoktam trágyázni, már több ezres nagyságrendben kellene lennie a turbótrágyának. Kérem segítséged a "rejtély" megfejtéséhez. Köszi. troj18 (csak egy farmom van)

4. tengerszem

tengerszem Utánpótlás-írogató

üdv...szép estét...csatlakozom az előttem szólóhoz...nálam is ugyan az a jelenség---egyszerre fogy a fák tápja akkor amikor a földet trágyázom, pedig nincs fa most fenn..ez mitől van?

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kérnék szépen egy ID számot és megnézetem mit történhetett.

6. MadameRose

Szia!
    Tőled is kérném az érintett farm ID számát, de javaslom előtte nézd meg egy ki-, belépés után is.

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A KK trágyára nem figyeltem, nekem a hagyományos okozott gondot. A számomra ismert utolsó változások óta korlátlanul lehetett trágyát venni a piacon és korlátlanul eladni. Most volt 248 trágyám, erre akartam 200 db-ot venni. 298nál közölte a rendszer németül, hogy nem tudok többet venni mert nincs helyem. Ki akartam rakni magasabb CSP-ért (tartaléknak, mert volt még földem, amit le akartam takarítani), itt egy tételben max. 100 db-ot engedett kitenni. Ez most mi??? A fórumban nem találtam rá utalást, hogy változtattak volna - bár lehet, hogy elkerülte a figyelmem, viszont mindenképp rém bosszantó!!
    Gazda: Janata9 ID: 28853942

8. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!

Az újra és újra előforduló belépési hibákkal kapcsolatban kérdezném, megoldható lenne-e, hogy mint régen, akkor is be tudjunk lépni a Fórumba, ha a normál farmunkra nem, ugyanis, mint most is, még csak jelezni sem tudtuk, hogy már több, mint egy óráig be sem tudtunk lépni, azaz Ti nem értesülhettetek a játékosoktól, hogy gond van - esetleg csak 1-2 embertől, aki épp nem zárta be az ablakját, már pedig ha nem jelezzük/jelezhetjük Nektek, hogy be sem tudunk lépni, akkor Ti nem tájékoztathatjátok a központot, hogy a problémát megoldják. Lehetne erre megoldást találni? Köszi előre is!

9. MadameRose

Szia!
    Sajnos az ilyen hibák melyek a játékra és a fórumra is keterjednek (ez elég ritka) nem láthatók előre. Ha ilyen kiterjedt hibáról van szó, azt mi is észrevesszük, hiszen magunk is játékosok vagyunk, így akkor is jelezni tudjuk a hibát, ha a játékosok nem.

10. MadameRose

Szia!
    Igen, a mai nap folyamán történt változás a trágyadombbal kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

11. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

MamaMeseKertje ID: 3873729
    Elolvastam a trágyadombbal kapcsolatos változásokat, és abban az van, hogy az eddig összegyűjtött trágya megmarad, csak venni nem lehet hozzá. Délelőtt adtam el trágyát, nem tudom a mennyiségeket pontosan, de szinte biztos, hogy több mint 1000 maradt a trágyadombon. Most azonban azt látom, hogy mindössze 438 db maradt. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de kérlek, nézzetek utána, történt-e valami hiba!
    Előre is köszönöm,
    Márti mama

12. MadameRose

Szia!
    Amit látni, hogy ma reggeltől közel 70 tétel trágyát adtál el. Azt sajnos nem tudjuk megnézni, hogy a karbantartás előtt mekkora mennyiséggel rendelkeztél.

13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm. Azt hiszem, akkor nagyjából megfelel a mostani mennyiség a valóságnak.

14. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Nagyon megértőek vagyunk, de ez egy óráig tartó hiba volt...

15. Nildia

Szia Andzsi1971!

Részlet az ÁÜSz-ből, amit regisztrációkor el kellett fogadnod :

4 Elérhetőség

A Bigpoint garanciát vállal a játékok és szolgáltatások elérhetőségéért 90 % (kilencven százalék) évi középértékben. Ez alól kivételt jelentenek azok az időszakok, amikor a portál vagy az egyes játékok kiszolgáló szerverei műszaki vagy egyéb problémák miatt, melyekre a Bigpoint nincs befolyással (pl. vis major, harmadik személy okozta hiba, stb.), nem érhetők el az interneten keresztül, valamint azok az időszakok, amikor a rendszeres karbantartási munkákat végzik. Ez nem érinti a Bigpoint felelősségvállalását, ha a játékok és szolgáltatások elérhetetlenségének oka szándékosság vagy súlyos hanyagság. A Bigpoint korlátozhatja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz, amennyiben ez szükséges a hálózat üzemeltetésének biztonsága, a hálózati integritás megőrzése, de különösképpen a hálózatot, szoftvert vagy a tárolt adatokat érintő súlyos üzemzavarok elkerülése érdekében.

https://legal.bigpoint.com/HU/terms-and-conditions/hu

A belépési hiba javítása gyorsan megtörtént.

16. pareva1

pareva1 Fórum-zöldfülű

Elolvasta a trágyadombra vonatkozó "újítást"- lehet, hogy nem értem!
    Ez előtti újítás arról szólt, hogy nincs limit. Akkor most újra van limit? nem beszélve arról, hogy számolgatnom kell állandóan, hogy melyik ajánlatot veszem meg, hogy elférjen? És, ha ezzel rosszul járok, mert az elférő mennyiség jóval drágább?
    Szóval, írja már le valaki érthetően, hogy most mi is van!! Előre is köszönöm.

17. troj18

troj18 Fórum-zöldfülű

troj18 ID:20577435 Köszi.

18. Nildia

Szia pareva1!

Igen, a trágyadombi limit ismét szerepet kap nem csak termeléskor, hanem vásárláskor is.
    Csak annyit tudsz megvenni, amennyi elfér a dombodon. Ha ettől nagyobb mennyiségű az ajánlat, akkor az el nem férő mennyiség elveszik.
    Termelésnél lényegében nem érzékelhető a változás, annyit tudsz termelni, amennyi elfér. Ha tele lesz, el kell adnod, hogy a friss termés elférjen.
    Az eladást is érinti a változtatás, egy tételben maximum 100 db trágya értékesíthető, a kitehető ajánlatok száma pedig maximum 10, prémium gazda esetében pedig 20 ajánlat.

19. pareva1

pareva1 Fórum-zöldfülű

Szia Nildia!
    Köszi a választ! Elég szomorú vagyok, mert jó volt a limit nélküli domb. Ez egy elég rossz fordulat :(

20. Nildia

Szia troj18!

A Turbó trágyáid száma jelenleg 2059 db. Az elmúlt 1 hónapban nem használtál fel belőle egy darabot sem.

Azonban nézd meg alaposan a vetőgépedet ( az ábra csak illusztráció, nem a Te géped ) :

Az első két rekeszben Kacsakata szupertrágya található, ami szórható földre is, és fára is. Ha akár földre, akár fára rászórod, természetes, hogy mindkét rekeszben csökken a mennyiség. De a kiszórás pillanatában Te határozod meg, hogy épp földre menjen, vagy fára.

A harmadik, utolsó rekeszben van a Turbótrágya, ennek mennyisége természetesen nem változik, ha Kacsakata trágyát használsz.

Aratógép ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/

A különleges trágyák számának alakulását Te magad is figyelemmel kísérheted a Pajtádban, az Egyéb fül alatt találod őket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.