Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelen pillanatban tele van a malmod. A farmon és a szigeten is mind a 3-3 részlegben folyik a tápkeverés.

2. Oli-gazda

Oli-gazda Fórum-zöldfülű

Szia ! Nagyon furcsa problémával fordulok hozzád. Van egy farmom ,Oli gazda ID 10117713,Mikor belépek a játékba egy Onet. oldara kerülök,ezzel nincs is gond míg játszom,de ahogy kilépek megjelenik ez az oldal teljes szépségében és abból a játékba visszalépni nem lehet. Megpróbáltam más notebookról is játszani,ugyan ez a probléma jelentkezett.Hogyan lehetne ettől az Onet. -tól megszabadulni ?? Még van más farmom is és azokkal ilyen gond nincs csak ezzel. Segítségeteket előre is köszönöm.

3. fufika8

fufika8 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Olyan problémán van, hogy a paszujról eltűnt egy felhő. Megvolt, de hiányzott róla a meglepi torta, amit ajándék cserenapkor próbáltam szerezni, cserélni, de nem sikrült. Most eltünt a felhő, és vele a két kitett kütyü is a feszültség alatt és a Hardrock telepor. Biztos hogy megvolt, mert a szomszédaimnak írtam, hátha van nekik.
    ID 20104288

4. -East17-

Szia!

A jelenséget az okozza, hogy az említett farmot ezen a partner oldalon keresztül regisztráltad valamilyen jutalom kedvéért. Esetleg megoldás lehet ha egy másik linken próbálod a bejelentkezést, például ezen:

http://hu.farmerama.bigpoint.com/25crm?aid=3090&acm=$AID$

Amennyiben nem sikerül, akkor az Onet mint szponzor sajnos marad a farmodon.

5. Oli-gazda

Oli-gazda Fórum-zöldfülű

Köszi szépen ! Egész biztos nem ezen regisztráltam.

Sajnos az általad javasolt linken is az Onet. -on lép be.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.15
  6. -East17-

Szia!

A Hardrock teleport a menüdben van, a Feszültség alatt egy másik felhősoron található. A felhősort nem szerezted meg sajnos az event alatt, ahogyan a hiányzó tortás kitehetőt sem.

7. -East17-

A rendszer naplózza a regisztrációs adatokat, nem hasraütve adtam a tájékoztatást, az Onet pedig magától nem kerül oda, hiszen a többi sima regisztrációd esetében nem is jön elő.

8. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok.
    a szédült szántón 100.000 TP felett arattam, a kerge kerten 60.000 körül az erdőn 34 ezer körül és már elötte is a szédült szántón 30-40 ezer tp-vel kevesebbet ad nekem de miért nem iródik jóvá amennyit learatok?
    Farmnév: H`oótch™
    ID: 8182442

9. -East17-

Szia!

A TP alakulását sajnos nem tudjuk nyomon követni, csak az éppen aktuális állapotot látjuk. Így ellenőrzésre sincs módom. Amennyiben olyan érzésed van, hogy valami nem stimmel, mindenképpen írd fel a kiinduló értéket majd aratás és egy frissítés után a végeredményt is. Persze a közbenső megjelenő értékeket szintén jegyezd fel, hogy legyen összehasonlítási alapod.

10. szilvakati

szilvakati Haladó

Szia most már van üres rész,de amikor nem kevertem egy részében sem működött,nem lehetett növelni a mennyiséget,és nem lehet elindítani a keverést sem.Köszi szilvakati ID: 44881590

11. -East17-

Amint a mellékelt képen is látható (ami nálad készült az előbb) kellene táponként 4 darab őszibarack, ám egyel sem rendelkezel:
    Ashampoo_Snap_2015.05.10_17h16m53s_012_.png

12. besztike

besztike Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A bölcs tölgynél megszereztem a legfelsőt/kiváltottam,beadtam az összes kupát/.Most nem találom sehol /a dekorációknál sem/a kupát amit ki tudnék rakni.Vagy nem is kell semmit kirakni?Adja magától a 30%-al több esélyt?
    Farmnév:besztike
    ID:1556724
    Köszönöm előre is

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia besztike!

Ha a Tölgyhöz beadtad a kupákat, onnan már nem tudod visszavenni. De a beadott kupák az összes farmterületre kifejtik hatásukat, nincs vele dolgod a továbbiakban, teszik a dolgukat.

14. eerika60

eerika60 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget! =)

15. szilvakati

szilvakati Haladó

Szia elnézést a figyelmetlenségemért,de nekem fel sem tűnt,hogy elfogyott a gyümölcsöm bocsi,bocsi........... Köszi szilvakati

16. 12manó12

12manó12 Utánpótlás-írogató

Üdv. érdeklődnék, hogy mi oka lehet annak, hogy 141 trágyámból egyszerre csak 100 db-ot enged kitenni a piacra a rendszer, a 41 db-ot külön kellett kitennem. És ez már nem először fordult elő.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia 12 manó12!

A trágyával kapcsolatosan egy pár nappal ezelőtt változtatások léptek életbe.
    Erről az alábbi linken tájékozódhatsz :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

18. Oli-gazda

Oli-gazda Fórum-zöldfülű

Értelmetlen,hiszen nem tudok lengyelül,hogy regisztráltam volna rajta ! Azonkívül pedig a játék elején sehol sem volt ez az Onet ebben is biztos vagyok .

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az időpontban:
    2010-08-25 17:15:26
    ennek a partneroldalnak a linkjén keresztül regisztráltál: Onet S.A. (P)

Senki nem mondta, hogy tudsz lengyelül. Azonban ha egy ismerősöd ad számodra egy linket kecsegtető ajánlattal, akkor nem okoz azon keresztül regisztrálnia valakinek.
    Mivel már közel 5 éve történt, nem emlékszel rá, a log azonban nem felejt:)
    Akkoriban több olyan akció is volt különböző oldalakon, ahol az ott regisztráló játékosok különböző ajándékokban részesültek kezdéskor. Igen, akár évekkel később is benyújthatják a "számlát".
    Volt már hasonló történet 1,5 évvel ezelőtt: akkor a spanyol terrás oldalon regisztráltak jártak hasonló módon.
    Senki nem mondta, hogy ez a kezdetektől jelentkezett nálad - valami változás történhetett most náluk, és annak ez lett a következménye.

Utoljára szerkesztett: 10.5.15
  20. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Szia
    amikor arattam 914 ezer kellett először a szédültel kezdtem. 110.000 körül arattam és 30-40 ezer pontot frissítés után sem adta meg :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.