Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia H`oótch™!

Mi alapján várod a tapasztalati pontot?
    Milyen tapasztalati pontra ható bónuszok vannak érvényben?
    Például egyes dekorációs elemeknél a buborékban megjelenő összeg nem helyes, nem a jó értéket mutatja.
    A helyes tapasztalati pont, ami ténylegesen jár, az az a mennyiség, ami a tapasztalati pont számlálóban elszámolásra kerül.

2. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

bónuszok: 1 húsvéti leki, 1 tavaszi koszorú, 1 sárkány tojás 1 bagoly tojás 4 varjú tojás ami 110% tp bónusz.
    27 fel az égbe van kint ami 2493 tp/db. kerekítve 2500. 67500 pont. kint van 32 szőlőkóstoló 693/db azt hiszem. az is 20.000 kb. az már 87500 és van még kint 2 hókút ami 807,5 1-2 ól amit rendezek és van kint 20 xxl tojás pár szamóca, naspolya, xxl só, xxl mandula, japánakác is 20 körül és pár sima sófa. sztem ez veri a 100.000-110.000 TP-t. és ebből valahova eltünik 30-40 ezer. lehet már itt is adózni kell? :) ;) (tréfa)

3. Nildia

Szia H`oótch™!

A Fel az égbe kitehető az egyik olyan tárgy, aminek buborékban megjelenő tp összege nem megfelelő.
    A Fel az égbe helyes összege : szinted X 6,5 tp, és ez beszorozva a bónuszaid összegével.
    Hányas szinten vagy, vagy az ellenőrzéshez adj meg egy pontos farmnevet és ID számot.

(Példának okáért egy 90.szintű játékos 6,5X90X2,1= 1228,5 Tp-ot kap az általad felsorolt bónuszokkal.
    Az általad adott Fel az égbe tapasztalati pontja az általad felsorolt bónuszokkal egy 183. szinten járó játékosnak felelne meg : 183X6,5X2,1=2497,65 Tp.)

4. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Farmné
    Farmnév: H`oótch™
    ID: 8182442
    Szint: 87 nemsokára 88.
    és mikor lesz megjavitva a fel az gbe tp-je és a számláló? mert igy nagyon megtévesztő :(

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az online játék velejárója a problémák jelentkezése. Mi is várjuk a javításokat.
    A tájékoztató az alábbi fórum-részen lesz olvasható: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/tech-hirdetmények.272/
    Kérlek folyamatosan kísérd figyelemmel.

H`oótch™ kedveli ezt.
  6. ibolya341

ibolya341 Fórum-zöldfülű

sziasztok ibolya vagyok operán egyáltalán nem megy a játék,flash hibát ir pedig van telepitve googlén pedig müködik ez most akkor hogy van?ibolya341,ID:52810947

7. Laboviti

8. mamus61

mamus61 Fórum-zöldfülű

Szia !
    Segítséget kérnék . Eltűntek a Bajusz szalonjaim. A VIII képregénynél kaptam öket a felhősor és a többi része megvan csak a szalonokat nem találom . Előre is köszönöm.
    ID:2357402
    nevem : hermirodnas

9. Laboviti

Szia!
    A megadott accounton nem fejezted be az említett event utolsó feladatát. Nem szerezted meg a bajusz-szalonokat.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/

10. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Annyi lenne a kérdésem, hogy a virágkötő mesterségnél miért van az, ha én valamit venni szeretnék, pl. virágcserepet, a feljövő ablakon pont ott van a cserép, ahová oda van írva az ára. Így ez megtévsztő, mert pl ott 3 farmarany látszik és valójában 30 farmaranyba kerül. Ez nem az átverés része a dolognak?

11. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.
    Addig amíg nem történik változás kérlek, körültekintően vásárolj köztes terméket a mesterségnél.

12. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

13. -PDávid

-PDávid Fórum-zöldfülű

farmnevem:pDávid
    ID:25090510
    Most léptembe ajátékba és eltünt a farmaranyfám.
    Kérem valaki megnézné .
    Előre is köszönöm.

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A keresett fa a menüdben található a Váza ikon alatt.

15. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

A bahás malomba nem tudok tápot keverni, mert üres ki-beléptem frissitettem és semmi. A főfarmon elindítottam szupertápot és utána már nem engedi a bahásat.:oops:

16. Nildia

Szia pietro52!

Pontosan mit szeretnél keverni a Bahama malomban?
    Van hozzá elég alapanyagod?
    Nem foglalt mindhárom rekeszed?
    Takarítást is lefuttattál már?
    Másik böngészőről is megpróbáltál belépni, és ott elindítani a malmodat?

17. -PDávid

-PDávid Fórum-zöldfülű

Köszönöm meg találtam.Nem tudom hogy került oda de a mai aratás igy ugrott.

18. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Elefánttápot akartam keverni, de nem hozta be egyik tápot sem, megint kiléptem most léptem vissza és most már engedi..:)

19. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    ma este több party pörgetést csináltam , mindnek megjelent a nyereménye egy kivételével . 20:16 az idő , madárijesztő kapitány . esetleg van valami darabszám korlátozás , mert van már néhány a kerge kertben .

20. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

bocsi , sztornó a kérés , kikerült a kerge farmra ugyan de nem tudom hogyan , mert nálam lejárati idő szerint vannak rendszerezve a tárgyak és teljesen máshol találtam meg :) egyébként ez hogyan lehetséges , mert én nem tettem ki ez tuti biztos ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.