Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia bota493!

A Supporttal kellene felvenned a kapcsolatot ebben az ügyben :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

2. jelenszkya

jelenszkya Fórum-zöldfülű

Szia !
    A hiba megoldódott,ma levont mindent amit beadtam,de a tegnapi beadásom nem kaptam vissza és így 149 db nagyítom hiányzik ami már nem lesz meg.Ez miatt nemtudom befejezi az eventet.Vissza kapjuk ? Vagy mi a megoldás?
    Válaszod elöre is köszönöm

jelenszkya gazda

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégám távollétében válaszolok a kérdésedre.
    A problémádat jelezték a központba, amint van visszajelzés értesítéssel leszünk itt a fórumon.

4. jelenszkya

jelenszkya Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Akkor figyelek :) szép napot kívánok

5. Laboviti

A központi válasz időbeli érkezése sajnos bizonytalan. Ha tudsz más utat a megoldáshoz, azt javasolnám meglépni.

6. ricedo

ricedo Utánpótlás-írogató

Szia!
    A ma reggeli aratáskor az apai szeretet eltűnt, nem került be a raktáramba. Lehet, hogy az aratáskor kapott TP, illetve a felröppenő nagyítók sem. Ilyenkor mit lehet tenni?
    Köszi válaszod.

7. Laboviti

8. mutyika028

mutyika028 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Farm nvem mutyika028 ID52336782 az a gondom h.a fáimat nem tudom mozgatni nem tudom kihozni a raktárbol h.elütethessem

9. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet, hogy már más is jelezte, de visszaolvasva nem találtam erre vonatkozó észrevételt, ezért egy apró megjegyzésem lenne az akciós Farmarany ajánlattal kapcsolatban.
    A farmarany csomagoknál írt megtakarítási %-ok szerintem hibásak.

A kiírás szerint:
    FA csomag I. - 750 Farmarany 8% megtakarítással 3.715 HUF helyett 3.435 HUF-ért
    FA csomag II. - 1.500 Farmarany 10% megtakarítással 7.275 forint helyett 6.700 HUF-ért
    FA csomag III. - 2.200 Farmarany 10%-os megtakarítással 10.400 forint helyett 9.600 HUF-ért
    FA csomag IV. - 3.300 Farmarany 15%-os megtakarítással 14.500 forint helyett 12.690 HUF-ért

Saját számításom szerint:

FA csomag I. - megtakarítás: 7,53 % ~ 8 %
    FA csomag II. - megtakarítás: 7,90 % ~ 8 %
    FA csomag III. - megtakarítás: 7,69 % ~ 8 %
    FA csomag IV. - megtakarítás: 12,48 % ~ 12 %

Üdv: SeftElek gazda

10. Laboviti

Szia!
    Gondolom a takarításon már túl vagy.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy kitudod-e ültetni a fákat?

11. Laboviti

Szia!
    A számítás alapja a következő: a farmarany csomagok értékét ( FA csomag 1 - FA csomag 4) az 50 farmarany= 295 Ft árhoz viszonyítjuk.
    Pl. Farmarany csomag 4 tartalma 3300 FA= 66X50 FA= 66X295 Ft= 19470 Ft. Ehhez képest 12690 Ft-ért kapjuk 15% kedvezménnyel.

12. wacek54

wacek54 Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Flash Player sütijeit és cookijait mennyi időnként ajánlatos törölni? Esetleg naponta is? Mert azt vettem észre hogy törlés után jó egy darabig, de másnapra annyira belassul a játék hogy szinte használhatatlan.

13. Laboviti

Szia!
    Akár naponta több alkalommal is elvégezhető a törlés. Különösen akkor, ha több farmot is gondozol.
    A süti törlések mellett, naponta egyszer CCleanert is érdemes lefuttatni.

14. mutyika028

mutyika028 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,az problémám h.nem tudom a fáimat mozgatni,kiültetni learatni engedi,visszahozni a raktárba engedi de kiültetni nem.Az elöbb már irtam,azt a ta nácsot kaptam h. probáljam meg másik böngészövel.Eddig az operába voltam,most meg a crome-ba probálom de itt sem sikerül a fák kiültetése. Farmnevem mutyika028 ID52336782

15. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ne haragudj, de nem értek egyet a válaszoddal :(

Ha úgy számolnánk, ahogy írtad, akkor 100-100×12690/19470 = 34,8 % lenne a kedvezmény mértéke! Nem 15 %.
    A kiírásban a bankolási oldal szerinti, már eleve kedvezményes árakhoz képest való csökkentés mértéke szerepel. Szerintem ezek az értékek hibásak!!!

Persze mindenki örül bármilyen árcsökkentésnek, csak a pontosítás miatt írtam, amit írtam. Nem mindenki számolgat utána, hogy valóban hogyan is jár jobban, így a kiírásban olvasottakra hagyatkozik.

16. Laboviti

Ugye a takarításon már túl vagy?

Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

17. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni eltúnt a Kékegér1 farmomról a hársfáim pedig az eventkor megkaptam mindegyiket.
    Gazda: Kékegér1ID: 44986937
    előre is köszönöm a segítséget.

18. -ALMIRA11-

-ALMIRA11- Utánpótlás-írogató

Hello

Az utóbbi időben több alkalommal tapasztaltam, hogy küldetésbe több állatot adok le, és csak 1-et számol de a raktárból hiányoznak az állatok. Az imént 1 galambra volt szükségem (a raktárban 2 volt) leadtam az 1-et, maradt 0

-ALMIRA11-
    28004057

19. Laboviti

20. leácska

leácska Haladó

én bezzeg hiába várok több mint egy éve egy csibére, minden nap vagyok farmon....kérek egy csibét!!!!!!!!!!!! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.