Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -nagydávid13-!

A vonat indítható. A gépeden végezz el pár törlést, takarítást :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a gőzőst egy másik böngésző oldalról belépve a farmodra.

2. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok ! Ma 11 körül vettem farmaranyat, a100% tapasztalat pontot megkaptam, de az ajándékot nem ( spuri, p panni , stb ) Köszönöm ha válaszoltok.
    berzsike ID.37957705

3. Nildia

Szia berzsike!

A fórum nyújtotta keretek ennek ellenőrzését nem teszik lehetővé.
    Annyi látszik csak, hogy valóban volt olyan rendelésed, ami a feltételeknek megfelel.

A Supporttal kellene felvenned a kapcsolatot ebben az ügyben :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

4. -diamond1-

-diamond1- Fórum-zöldfülű

beraktam a gőzösbe a megfelelő értékű ólakat, már régen letelt az egy óra és sehol nincs a menüben, megnéznétek? köszi!
    ID: 11407979

5. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Magyarországból. Még nem volt ilyen jellegű problémám.
    Szia -cicamica88-!
    Milyen országból játszol?
    A megrendelési oldaladon felül a jobb sarokban milyen zászlót látsz?
    Más országokban más árak lehetnek érvényben akár ezzel a felhősorral kapcsolatban is.[/QUOTE]

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem mentél vissza a vonathoz és nem vetted át a rakományt. Most ezt megtettem helyetted, a titokzatos ól a menüdben van.

7. -East17-

Szia!

Amennyiben más ország IP száma alól léptél be a játékba, akkor a bank ahhoz igazítja a megrendelési feltételeket. Ezért kellene ellenőrizni amit a kolléga írt, hogy a megrendelési oldalon milyen zászlót látsz.

8. -cicamica88-

Megnéztem, magyar zászló. Hajdúszoboszlón vagyok, miért lenne más ország?

9. -East17-

Ebben az esetben a supporttal vedd fel a kapcsolatot kérlek.

10. -cicamica88-

Köszönöm.

11. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

helló
    nem értek valamit reggel óta szedem le az állatokat 268 trágyám volt most este is csak annyi van és nem ettem meg hova megy a trágyám amit leszedek a beért állatok után ??????? kezd elegem lenni a hülyébbnél hülyébb változásokból vagy ezek a mi bosszantásunkra születnek ?? :mad::mad::mad: hol találom a legújabb agyszüleményt a trágya leírást ?

12. Nildia

Szia cápa~hu!

A változtatásokkal kapcsolatos leírást itt találod :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

13. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

14. Nildia

Szia cápa~hu!

A beszedést annyiban érinti, hogy nem tudod a trágyadombod kapacitása felett tárolni beszedés után, de ez így is volt.

A trágyád számának alakulását nem tudjuk ellenőrizni, csak a jelenlegi, aktuális mennyiség látható.
    Hogy egy régebbi időpontban mennyi volt a birtokodban, nem ellenőrizhető.
    Ha gyanúd van arra, hogy nem írja jóvá, akkor a következő aratásod előtt itt kellene jelezned, és akkor tudjuk ellenőrizni, egy farmodon elvégzett próba aratással-ól takarítással.

15. lulukukac

lulukukac Utánpótlás-írogató

Ma délelőtt vásároltam 750 farmaranyat. Átutaltam az árát, de azóta sem kaptam meg. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Így nem tudom megvenni a talányos tenyészetet és le fog járni az idő! SOS segítséget kérek!

ID 29054375

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
  16. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A malommal már megint mi a probléma? Tudtok valami segítséget nyújtani?
    Elvileg megy a tápkeverés,de időben 0 órát mutat és 0 %-ot is. A számlálók nem működnek,vagy az egész malom???
    Segítséget előre is köszike.
    ID.: 3609956

17. Nildia

Szia Skorpió76!

A Malmodban látszik az idő, nincs vele gond :
    skorpió.png

Ha Te ezt mégsem látod, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a malmodat egy másik böngésző oldalról belépve a farmodra.

18. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!
    Szép napot! :)

19. berzsike

berzsike Fórumszaki

Köszönöm szépen a választ, megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot. szia

20. Pyro

Pyro Utánpótlás-írogató

Nem igazán értem, kivan téve a farmomra a Kacsacsőrű emlőslak és amikor leszedem, a pajtában nem jelenik meg! Valaki, valami segítség?????

Lehet, hogy a búvármaszknál használom el automatikusan. Oké, látom már a probléma gyökerét! A maszk a hibás!

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.