Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tom314

tom314 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ma megszereztem egy jó pár állattenyésztős szobrot!
    kiraktam, majd vissza kellett raknom a pajtába, majd mikor újra ki akartam rakni, nem volt benne!
    ez hogy lehetséges?
    az alapszobor is eltűnt, meg az összes fejlesztés!

Köszönöm a segítséget!
    Tom314

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ellenőrizd, a Bölcs tölgy Élő legenda rúnáját a kupákat oda is beszállíthattad.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5895

3. rabine54

rabine54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy amióta jelen van a játékban a bajuszgyár mindig termeltem az aranybajuszokat 3-4 gyárban.
    A problémám az, hogy ezeket az aranybajuszokat sehol se találom, pedig már elég sokat megtermeltem. Két felhasználó névvel játszok és mindkét farmomnál ez a hiba. Hol lehetnek? Mi lehet a gond? Legyetek szívesek utána nézni. Az egyik farmom neve: rabine54 ID azonosítója: 7265821 A másik farmom neve: viviata ID azonosítója:4209108 Köszönöm szépen a segítséget előre is.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia rabine54!

Bajuszgyárad van, vagy Bajusz szalonod? Nem mindegy.
    A Bajuszgyár egy ideiglenes eventes ól volt, event kelléket gyártott.
    Ezt beadva az utolsó feladatba kaptuk a Bajusz szalont, ami az Aranybajuszt termeli :

Bajuszgyár
    Tulajdonságai:
    • Szükséges idő: 5:00 óra
    • Szükséges szint: 21
    • Amit ad: 100TP és 1 Álbajusz
    • Az indításhoz 1 kakukkra és 1 kakukktápra van szükség
    Bajusz-szalon
    Tulajdonságai:
    • Szaporulati idő: 08:00 óra
    • Szükséges szint: 65
    • Amit ad: 1 Arany bajusz és 48 TP
    • Etetéshez szükséges: 1 kakukktáp és 8 kakukk
    Az event ismertetőjét a linken találod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/

5. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Szép napot kívánok! A paszuly leszedve találtam egy olyan mezőt, mely 2 kicsi, 2 közepes és 1 nagy tárgy eékelyezésére szolgál. A 2 kicsit elfogadta, majd a beszedett /már korábban kirakott!/ tárgyaimat nemhogy kitenni nem tudtam, de nem is találom. Ahonnan kiszedtem, ott sincsenek, de a pajtában sem találom őket. Kérdésem hogy hol lelem meg, vagy van-e valami kötelező kirakandó ezekre a helyekre. Ki-beléptem, Ccleaner-t minden belépéskor használok. Köszönöm, ha utánanéztek.

6. Nildia

Szia Dalma76!

Pontosan milyen tárgyakat szedtél le a felhősorról? És pontosan melyik felhősorról?

7. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Pár perce "learattam" az utolsó sárkányos titokólakat, a gólya, hód stb között volt egy kacsacsőrüm is.
    Beszedtem a többivel együtt , mert át akartam rakni a másik kacsacsőrű mellé, de nem találom a pajtában. :(
    Légyszíves nézzétek meg hogy hova lett!!!Most nem tudom megvárni a választ, de este visszanézek ide. Gazda: Diti54 ID 26222139
    Köszi előre is

8. Nildia

Szia Diti54!

A mai napon 16.05.2015, 13:37-kor durván 1 percen belül 9 db Titokzatos ólat arattál le.
    Ezek között nem volt Kacsacsőrű emlős.

Ma reggel fejlődött ki egy, mégpedig 16.05.2015, 07:35:37.kor.

9. Bagolyca

Bagolyca Utánpótlás-írogató

Akkor az egy bugnak számít, hogy én most kitettem "Sárkány" talányos tenyészetet, illetve Titokzatos rakományt és mindkettőre felszámolja a 10%-os bónuszt? Jelenleg 440 illetve 550 TP-t ír ki. Csak azért kérdezem, mert ha a felhőt aktiválnám szerintem ugyan úgy az alapra számolná rá a 20%-ot, azaz 480 illetve 600 TP-t írna ki.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem és nem számol többet a tisztáson sem a tenyészetekre. Valami más bónusz lehet érvényben nálad, a tisztás önmagában nem emeli meg a titokzatosok TP összegét.

11. LuckyJenny

LuckyJenny Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Miért van néha, hogy megetetem megitatom az állatokat és mikor megint jövök nincs kész egy se , mert se kajájuk se víz?

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az általad végzett tevékenységek adatainak el kell jutniuk a központi szerverhez. Ezért célszerű, ha minden tennivalód után nem azonnal lépsz ki, hanem vársz 5-10 másodpercet, így nem fordul elő, hogy mégsem történt meg amit szerettél volna.

13. LuckyJenny

LuckyJenny Utánpótlás-írogató

Nem szoktam, az állatokkal kezdek és utoljára ültetek.

14. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szia Nildia!
    Köszönöm a válaszod, valamit nagyon benéztem akkor. Meg voltam győződve, hogy kacsacsőrüm lett.

15. Márti-gazda

Márti-gazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg lehetőség ólak, fák elajándékozására?
    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

16. Nildia

Szia Márti-gazda!

Csak akkor, amikor Ajándékozási és kereskedelmi napok vannak.
    Nem olyan rég volt ez a mini event, hogy mikor is lesz legközelebb, nem tudjuk előre megmondani.
    Figyeld a Hivatalos közleményeket, ha lesz, ott tudatjuk Veletek.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

17. asperjanszilvi

asperjanszilvi Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megkérdezni 5 perce kb. vásároltam kb.100 ezer ft.-ért pillangot nem tudom az is kb.50 db lehetett és nincs a pajtámban.
    asperjanszilvi id 9993364

18. Nildia

Szia asperjanszilvi!

10 db pillangót vásároltál ma este 2015-05-16 20:09:06-kor 27.638 Csengőpengőért.

19. Bagolyca

Bagolyca Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Valóban, pedig direkt átnéztem "mindent" vagy ezek szerint még sem... :)

20. asperjanszilvi

asperjanszilvi Utánpótlás-írogató

igen az már utána volt úgy ellenőriztem hogy ha veszek még akkor se kapom meg, de azt meg kaptam az ellőtt volt ez,100 ezer ft -ot le vont akkor az hol van?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.