Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wikkasade

wikkasade Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám van, hogy a Moringa fámra nem tudom ráhelyezni az XXL-es Moringa fát. Kettő XXL-es moringát kiváltottam a Valdemár cirkusz játékában, de akkor még viszont nem volt kiváltva a fa a Maja majmok szentélyében, viszont a raktárban bent volt már, mind a kettő, csak jelezte, hogy még nem tudom kirakni. Most, hogy kiváltottam a fát, már nem jelzi áthúzással az XXL-est, de amikor ráakarom tenni, akkor pirosan jelzi a fa, hogy nem tudom rátenni. Azt szeretném megtudakolni, hogy búgos-e a téma amit leírtam, vagy mivel akkor még nem volt meg a fám, így nem érvényes a kiváltása? Az ID számom: 16533049 az e-mailom!
    Válaszotok előre is köszönöm!
    wikkasade

E-mail cím törlése /Laboviti/

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A bazárban kiváltott XXL moringafát először egy üres 1X1 területre próbáld kihelyezni.

Kérlek, a fórumon e-mail címet ne adjál meg.

3. wikkasade

wikkasade Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a segítséget, eredményesen sikerült.
    Bocsi az e-mail címért, rég olvastam a szabályzatot!
    Üdvözletem, és további szép napot!
    wikkasade

4. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Gumimarcsi2!

A Bajuszgyár ideiglenes event ól volt, ami az event ismertetőjében is szerepel. Event kelléket gyártott.
    Az utolsó feladatba ezeket az ideiglenes ólakat kellett volna beszállítani, hogy megkapd a ténylegesen játékban maradó Bajusz szalonokat.
    Az event ismertetőjében ki is van emelve pirossal, mit kellett volna velük tenni :

"A kakukkra a műhelyben megépített Bajuszgyárhoz lesz szükség.
    Építéshez szükséges:
    • 10 szög
    • 1 kalapács
    • 5 fa
    • 1 fésű (event 2. szintjén kapjuk)
    Tulajdonságai:
    • Szükséges idő: 5:00 óra
    • Szükséges szint: 21
    • Amit ad: 100TP és 1 Álbajusz
    • Az indításhoz 1 kakukkra és 1 kakukktápra van szükség
    Az Álbajuszra az event 3. és 4. szintjén lesz szükségünk.
    Figyelem! A Bajuszgyárat az event utolsó részében hiánytalanul le kell adnunk, hogy a feladatot be tudjuk fejezni! Ehhez törölni kell a kihelyezett Bajuszgyárat, különben nem tudjuk leadni."

Az event részletes ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/

6. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

7. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

Köszönöm a magyarázatot! Így már teljesen érthető

8. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok! A trágyadombom 300.as , most aratás után 122-ön áll, visszakaptam a piacról 970-et, és sehol nincs. bocsinet id:16843238

Hagymácska55 kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia bocsinet!

Május 14 után csak annyi trágyát tudsz tárolni, amennyi a dombodon elfér, beleértve a piacról visszakapott trágyát is.
    A kapacitás fölötti mennyiség elvész.
    Az alábbi hivatalos közlemény május 6.-án lett kitéve, akkortól lehetett tudni a május 14. dátumot.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

10. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Hagymácska55 én is így jártam, pedig 100-as tételekben volt kitéve a piacra. Most jött az értesítés hogy nem kelt el 897 db a trágyadomb meg még mindig hiányos.

11. Hagymácska55

Nem a 970 hiányzik, hanem ami a 300 hoz kell, bocs de a bocsinet farm is az enyém

12. Nildia

Szia Hagymácska55!

A piacról visszakapott árukkal kapcsolatos felugró ablakok nem mindig helyesek.
    897 db-os tételt már nem is kaphatsz vissza elviekben, mert május 13-án már nem lehetett 100 db-nál többet kitenni egyben.
    A tájékoztató ablakok ebben az esetben sajnos nem mindig pontosak.

13. Hagymácska55

Szia, Nem az összeset hiányolom, csak ami a 300-ból hiányzik. És akkor tettem ki 100-as tételekben amikor még engedte a rendszer. De semmi baj több is veszett Mohácsnál. köszönöm

bocsinet kedveli ezt.
  14. Dalma-dalmata1212

Dalma-dalmata1212 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ez a malom nem működik rendesen. Nem kéne valamit már csinálni vele?
    Annyi oldal tápot mutat, amennyit ő akar,.
    Az hogy én mit akarok keverni, az őt nem érdekli.
    Még, hogy nincsenek hibák.
    A belépéskor állandóan reklám, persze a moziban nincs semmi.
    Kérdőív: hányas pont így ez? egyes.

15. Krisztina35

Krisztina35 Utánpótlás-írogató

Nekem az a problémám, hogy kiteszem a trágyát a piacra, és általában különböző napokon ezért nem tudom megjegyezni. Majd a rendszer 1 hét múlva vissza adja nekem, ha nem vette meg senki. És persze ha van annyi hely a dombomon. Egyébként elveszik. Eddig semmi gond. De újításként a piacnál megjelenhetne, hogy mikor tettem ki, és akkor nem veszne el. Gondolom, ez már másnál is megtörtént. Kérlek, küldjétek el a Big Pointnak az ötletemet. Köszi.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez igazából fejlesztési ötlet, ott lenne a helye:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Ötletek-melyeknek-nem-nyitunk-topicot.11969/

17. Csocsoovb

Szia!

Mutatnál egy képet a malomról, mi is a problémád vele?

A belépéskor látható videóról ezt érdemes tudnod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-videó.11425/

18. nyific

nyific Fórum elő legendája

19. ujfamili

ujfamili Utánpótlás-írogató

Szia! Hol tudom megnézni, hogy mit kaptam a varázslatos szomszédaimtól? Elkerülte a figyelmemet mikor feldobta.
    ID: 35607440

20. Csocsoovb

Szia!

Pontosan ott tudod megnézni: a felugró ablakban.
    Ha ezt jóváhagytad (kinyomtad), utána már nem visszanézhető a játékban.

Ma amit kaptál: 1770 TP és 2 db szupertrágya.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.