Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ellenőriztem rendben vannak a kiváltott szobraid.
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és próbáld kihelyezni a szigeten a tenyészterepet.

2. kicsinkókocsinkó

kicsinkókocsinkó Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséged :D Sikerült!

3. Csusi

Csusi Fórum-zöldfülű

Szép reggelt!

Kérlek ha lehet nézzék meg nekem, hogy a szuper-szomszédaim tegnap és ma milyen ajándékot hoztak, mert sajnos az ablak vagy nem jelent meg, vagy olyan gyorsan tűnt el, hogy nem láttam.

Szivárvány-liget
    ID:21637783

Nagyon köszönöm.

4. nixi6565

nixi6565 Utánpótlás-írogató

5. Laboviti

Szia!
    Tegnap 07:05 órakor 2970 Tp-t és 2 egység Kacsa Kata szupertrágyát kaptál a szuperszomszédoktól.
    Ma 4950 Tp-vel és 3 egység szupertrágyával ajándékoztak.

6. jutka1942

jutka1942 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A kakukk ügynök játéknál nem kaptam meg a fészekfoglalót.Nincs az eszköztáramban. jutka1942 ID17631858 Köszönettel várom .

7. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Sziasztok!Már második napja nem tudok pörgetni a kerek keréken..Nem tölti be,és állandóan frissítenem kell ahhoz,hogy folytatni tudjam a játékot..Csak nálam van ez a probléma?

8. Laboviti

Szia!
    A keresett dekorációs elem a Kincses szigetedet díszíti az éneklő tulipán "társaságában".

9. Laboviti

10. jutka1942

jutka1942 Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

11. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

A mai napon a mozinézés 502 hibát jelez. Hiába nézem végig nem ad pontot

12. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

13. pipike72

pipike72 Utánpótlás-írogató

Csak böbe4948-at megerősítve, nálam is 502-es hibakódot ír ki ma. Már több időpontban megkíséreltem a játékot, de nem ad semmit.

14. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett jelenséget a filmszínházban. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

15. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Sziasztok ! Napok óta küzdök én is ezekkel a problémákkal: 6 bagoly aratása 6 frissítéssel, mert nem tudok átlépni a másik területre. Van mikor a malomra, van mikor a pajtára, vagy a víztartályra kattintok hiába.
    Minden ilyenkor ajánlott takarítás, böngésző váltás megvolt, sőt egy teljes víruskeresőt és egy online víruskeresőt is ráengedtem a gépre. Ja, és a modemet is újraindítottam.
    Volt már hasonló problémám, kb egy hétig szenvedtem vele, majd egyszercsak magától megjavult.

16. Laboviti

Szia!
    Milyen böngészőkön keresztül léptél be a játékba, hogy lásd ott hogyan működik a farm?

17. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Lenne még két kérdésem.Az 1ik,hogy én lap top-on játszom,windows 8-on,firefox.Mindig automatikusan tölti a legfrissebb adobe flash-t,mégsem működik tökéletesen./lassú,akadozik,kidob,bevetek,mégse végzi el../Miért van ez?
    A másik,ha megcsinálom ezt a weboldalt,amit írtál nem írja át a kezdőoldalunkat?Köszi!

18. Laboviti

Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21605

A böngésző kezdőoldalát nem befolyásolja a "takarítás".

19. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Szia ! Opera, és Mozilla. Az igazsághoz tartozik, hogy több farmot használok, több böngészővel, de nem egyszerre megnyitva. Mindegyiken produkál változatos helyeken lefagyásokat, ezért is kezdtem rögtön a takarítással. Még egy egér cserén gondolkodom, nem tudom az egér meghibásodása okozhat-e ilyen problémát ?
    Köszönöm a válaszod !

20. Laboviti

Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.